Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test realmında sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim sorunum hiç bir player ve npcyi hedef alamıyorum ve ekranın sol üst köşesinde sürekli komutlar çıkıyor , aynı sorunlar sizde de var mı ?[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW

[Bu mesaj Razien tarafından 01 Ekim 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Razien tarafından 01 Ekim 2005 04:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
/console showerror 0 yazarsan o komutlar cikmaz. bir de goruntu tuhaf olabiliyor, ayarlardan herzamanki ayarlarina getirirsen hedef alma duzelir. ben de mesala adamin sol ust kosesine tiklamak lazimdi.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
?? test realm açık mı? haa doru druid talentlerinin geleceği patch test ediliyor demi?[signature][hline]Europe - Frostwhisper;
No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Mesaj tarihi:
said:
rahatsiz, 01 Ekim 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
/console showerror 0 yazarsan o komutlar cikmaz. bir de goruntu tuhaf olabiliyor, ayarlardan herzamanki ayarlarina getirirsen hedef alma duzelir. ben de mesala adamin sol ust kosesine tiklamak lazimdi.
Teşekkürler[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
  • Yeni Oluştur...