Razien Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Benim sorunum hiç bir player ve npcyi hedef alamıyorum ve ekranın sol üst köşesinde sürekli komutlar çıkıyor , aynı sorunlar sizde de var mı ?[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW [Bu mesaj Razien tarafından 01 Ekim 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Razien tarafından 01 Ekim 2005 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 /console showerror 0 yazarsan o komutlar cikmaz. bir de goruntu tuhaf olabiliyor, ayarlardan herzamanki ayarlarina getirirsen hedef alma duzelir. ben de mesala adamin sol ust kosesine tiklamak lazimdi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ?? test realm açık mı? haa doru druid talentlerinin geleceği patch test ediliyor demi?[signature][hline]Europe - Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: rahatsiz, 01 Ekim 2005 12:17 tarihinde demiş ki: /console showerror 0 yazarsan o komutlar cikmaz. bir de goruntu tuhaf olabiliyor, ayarlardan herzamanki ayarlarina getirirsen hedef alma duzelir. ben de mesala adamin sol ust kosesine tiklamak lazimdi. Teşekkürler[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar