Sofia Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Netten bir çok Necro Book Scp si çektim ama kafama göre bişi bulamadım. İstediğim şey Bildiğimiz spellbook'un tüm özelliklerini taşıması elimde güzel necro spelller var ama kitapta sorun yaşıyorum. örneğin spellbooktaki gibi spellerin simgelerini desktopuma dizmek istiyorum ama sürüklenmiyor. Bu sorunu aşabilecek birisi varmı ? Uygun bi scp gönderebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 şimdi salladım... movable button yapabilirsin. "resizepic" üzerine spell icon'ları button olarak koyarsın ve button'lar, gump'ı tamamen kaplar görsel olarak. böylece movable button'ların olmuş olur. ondan sonra malum; on=1 bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 sanırım butona basıp tasıma islemi yapamaz (uo da bas eck yok tikladigin an basar o butona). ayrıca bi kere basınca yok olur. tekrar actıgında aynı koordinatta cıkması içinde kasması gerekir. benim önerim yok da bunu belirteyim dedim. bosuna kasmasın bu şekil için.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| [Bu mesaj Tcpip tarafından 01 Ekim 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 resizepic'i butonun biraz dışına taşırır. ondan çekip taşır ;) yerinde kalması ayrı sorun evet. ama kasılarak yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 şöyle bir şey olabilir ; kitabın 2 tane mod u olur.. 1. modda spellbook tarzı acılır buyuler isimlriyle gorunurler.. 2.modda ise bütün büyüler icon olarak yanyana sıralanır. tabi button olarak sıralanıcak.. ve butona tıklayınca aynı menu tekrar acılcak ve buyu işlemini yapıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 chernobel ona gerek yok ki(?) ilk iki sayfada isimleri ile görünürler. diğer sayfalarda butonların yanında isimleri olur aynı spell book gibi... butonlara basınca bahsettiğim gibi hareketli ikonlar çıkar (tabii yerlerinide kaydetmesi lazım bu ikonların ki mesela bir komutla direk yerinde açılacak ayarlananlar...) sonra bir de komut olarakta büyüler eklenirse (.cast animate dead gibi) normal büyülerden bir farkı kalmaz sanırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar