Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su yerlere nassi gidiliyor bilen varmi?

husso

Öne çıkan mesajlar

o kadar cok denedim ama gidemedim bilen warsa lutfen yardimci olsun

1- ironforgedan telsemara giderken tam north gate in orda 90,50 civari magra war.

2- dead minestaki magra( gemiye giristen dumduz bakinca gozukuyor duvarin ortasinda)

3- dun moroghtan wetlandse giderken bi kamp war orasi

yardimci olursaniz sewinirim
Sosyal ağlarda paylaş

diğerlerini tam anlamadım ama grim batol'dan bahsediyorsun sanırım wetlands'te.

level 60+ elite dragonkinlerin guard ettiği bir yer , sanırım bir questi falan olacak. daha ilerisine gidemedim henüz.[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

3- sürekli ironforge mountaineer ve guardlarının level 7-8 troll npc'lerle kapıştığı mekanı soruyorsun sanırım. tam olarak tarif edemesem de, birisinin sana göstermeden tek başına yolu bulabilmen için bikaç saatini feda etmen gerektiğini söyleyebilirim. baya kasış.
edik: hatta hiç tarif etmemişim yav. dağlardan filan gidiyosun böle, nasıl tarif edilir ki.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?

[Bu mesaj Saeros tarafından 30 Eylül 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oraya dağlardan falan gidiyosun hatta bi yerde 90 derece eğimden dik dik böle orda yan yan duvarda yürümen gerekiyo zul'farrakdaki gibi, tek başıma bulmuştum ben ama azmetmiştim birisine sor bilen göstersın,

yukarda durmadan guardlar bekliyo onlara troller saldırıyo kapışıyolar falan, hava alanı var cart curt.

Orda Ironforge'un tepesinede cıkabiliyosun, diğer taraftan dikkatli dikkatli inersen behsettiğin mağralarada inebilirsin ama orda mağra görüntüsü var sadece icleri yok yanı hemen duvar.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...