Slat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bivrip direk dizinin içine et diyosun yani? :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Slat, 25 Temmuz 2005 17:15 tarihinde demiş ki: bivrip direk dizinin içine et diyosun yani? :) Et valla :) Çocuk Sandy'denmi çıkıyor yoksa :P Pff bulmam lazım şu bölümleri ir yerlerden.[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 cnbce de 1:30 da bir oc veriyor nedir bu?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 1. sezon tekrari.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 abi biri spoiler ile kısaca yazsın ya walla merak ediom izliyemicem yine okul yüzünden öbür yaz anca..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 [spo1=o.c 2.sezon]2.sezonda ryan bi insaatta isci olarak calisip theresa ya bakiyor theresa da ryanin uzgun oldugunu devamli o.c yi dusundugunu anlayip bebegi dusurdum gibi bi yalan soyluyor ve ryani o.c ye donmeye ikna ediyor. Sethde ryan donunce tekrar eve donuyor ama summeri kaybetmis oluyor zach diye yeni bi rakibi ortaya cikiyor. Sandynin universiteden sevgilisi ortaya cikinca kristen la arasi bozuluyor kristenda baska birine asik oluyor tam isler duzelmisken kristinin istemeyerek asik oldugu adam ayriliyor kristen da alkolik oluyor son bolumde tum aile kristeni rehabilitasyona yollamaya calisiyor ve sonunda kristeni rehabilitasyon merkezine yatiriyorlar.Sonlara dogru bi bolumdede theresa ve ryanin cocugunun dogdugunu goruyoruz ama ryanin bundan haberi yok.[/spo][signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars [Bu mesaj vampirhuma tarafından 25 Temmuz 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oho bildiğin içine etmişler dizinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 öeeh[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 açtık tabi spoiler ı meraka kanıp arada bombalar falan vardır elbet, sürprizler, anlatım tarzları falan, öbür şekilde oı kadar da tatmin oldugumu söyleyemicem...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben de ya pff[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya boyle anlatinca bariz pembe dizi gibi oluyo ama aslinda 2.sezon baya guzel izlemenizi tavsiye ederim ilk sezonun zevki yok ama heycan olarak biraz daha heycanli diyebilirim. Hatta not olarak sunuda soyliyim bi bolumde konuk oyuncu olarak George Lucas geliyor seth ve zach in cizgi romanini yayinlamak icin. Bu adrestende bolum ozetlerine bakabilirsiniz. [signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars [Bu mesaj vampirhuma tarafından 26 Temmuz 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dewam edicekmi yeni sezonda....[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Edicekte ne zaman başlıcak [Bu mesaj Boenx tarafından 23 Ağustos 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 cnbce de heralde eylulde falan baslar ama p2p programlarindan istediginiz zaman cekebilirsiniz, 8 eyluldede yurtdisinda 3.sezon gosterime giricek sabirsizlikla bekliyoruz[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 burdada girse hemen[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 [spo1=Mega spoiler]Caleb Julie Cooper'ı boşamaya karar veriyor ancak son bölümlerde ölüyor. Ryan'ın abisi O.C. ye yerleşiyor. Marissaya tecavüz ediyor. Marissa bir ara lezbiyen oluyor. Son olarak da Marissa katil oluyor.[/spo][signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Valla ben beklemeyı bırakıp dırek ındırdım netten son 2 bolumu ızlıcem bugun artık 3.sezonu beklıyoruz.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 15 Temmuz 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Son sahne, fonda jeff buckley - hallelujah çalarken..... detaya gel :lol:[signature][hline]May the Force be... With me. [Bu mesaj Eraqrest tarafından 25 Ağustos 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Son sahnede gözümden yaş geldi. Şarkı ortam karakterler resmen içim eridi Ryan'nın yerine koydum kendimi,ananem gibi agladım vallahi. Hiç bu kadar güzel olucagını düşünmezdim bu dizinin.Bazen çok eglenceli bazen çok duygusal. Ama İlk sezon son bölüm resmen koparıyo giderken Ryan ortalıgı. Aglam aglam agladım..[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 01 Ekim 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar