Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bg lerden item düşmesi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Epic item dusuren var yahu ? şahsen bana bı kac sılver dısında bısey denk gelmedı bu işin aslı nedır harbıden dusuomu ? ally cesetlerındenmı mob lardanmı ?[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
Mesaj tarihi:
Benim bir tanıdık gözümün önünde alterac valleyde Lieutenant Vol'talar'dan(IB garrisonun önündeki troll teğmen) SkullFlame Shield düşürmüştü.İstiyodu da baya, iyi oldu :)
Mesaj tarihi:
Ben dwarven hand cannon gördüm =p alamadım çünkü inventory full du hehe (bendeki şans anca bukadar olur zaten).[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
said:
Darksun, 30 Eylül 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
Ben dwarven hand cannon gördüm =p alamadım çünkü inventory full du hehe (bendeki şans anca bukadar olur zaten).

kotu koymustur :d[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
Mesaj tarihi:
Bayağı sarstı diyebilirim =p epic mount alcaktım sonrasında gold pek umrumda değil. Bi türlü olmadı.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
ice lord ve diğerinden deep rooted ring düştüğünü öğrendim bugün ama artık pek av açılmadığı için ümidimi yitirdim diyebilirim :)
10 stam 10 int +12 damage & heal ring[signature][hline]Tuor Delarren
Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU)
Ecavi of Magtheridon(WoWEU)
  • Yeni Oluştur...