n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Epic item dusuren var yahu ? şahsen bana bı kac sılver dısında bısey denk gelmedı bu işin aslı nedır harbıden dusuomu ? ally cesetlerındenmı mob lardanmı ?[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Sadece alterac valley'de moblardan düşüyor.[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Benim bir tanıdık gözümün önünde alterac valleyde Lieutenant Vol'talar'dan(IB garrisonun önündeki troll teğmen) SkullFlame Shield düşürmüştü.İstiyodu da baya, iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 axe of deep woods dusmustu bize ally guardlarindan.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ben dwarven hand cannon gördüm =p alamadım çünkü inventory full du hehe (bendeki şans anca bukadar olur zaten).[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Darksun, 30 Eylül 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Ben dwarven hand cannon gördüm =p alamadım çünkü inventory full du hehe (bendeki şans anca bukadar olur zaten). kotu koymustur :d[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bayağı sarstı diyebilirim =p epic mount alcaktım sonrasında gold pek umrumda değil. Bi türlü olmadı.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ice lord ve diğerinden deep rooted ring düştüğünü öğrendim bugün ama artık pek av açılmadığı için ümidimi yitirdim diyebilirim :) 10 stam 10 int +12 damage & heal ring[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU) Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Suanda pek alaka yok ama emınım 2-3 hafta sonra eskısı gıbı av da yapılır[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bana AV den sash of mercy dusmustu. [Bu mesaj barbu tarafından 01 Ekim 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar