Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

infernal affairs

kinetica

Öne çıkan mesajlar

bilen var mı bilmiyorum, ama güzel senaryo arayanların mutlaka izlemesi gerekn bir film.. asya filmi, ama sakın aldanmayın, amerikalı örneklerinden geri kalmıyor.

Martin scorsese (şerefsiiiz) filmin "remake"ini yapıyor, diCaprio ve Matt Damon ile. filmin aslını izledikten sonra "bu holivut üçlüsü bile yeniden çekimini aslı gibi yapamaz" diceksiniz.

konu ise mafya-polis bağları, köstebekler vs.

filmin devamı da var, onlar da güzel, ama ilkinini tek başına izleseniz o da fazla fazla yetecektir.

Dediğim gibi güzel bir senaryo ve sürpriz sonlar arayanlar kaçırmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

niye yalan olsun abi. okuduk şimdi çekip izlicez. cevap yazmamamız ilgilenmediğimiz anlamına gelmez. film hakkında bişi bilmiyoruzki konuşalım :D teşekkürler tavsiyen için bu arada...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kinetica, 29 Eylül 2005 03:38 tarihinde demiş ki:asya filmi, ama sakın aldanmayın, amerikalı örneklerinden geri kalmıyor.

Bence pek çok ülkenin yaptıkları filmler Amerikan filmlerinden zaten önde. Amerikan filmi dediğin nedir ? Vurdu kırdıdır, görsel efekttir, bütçedir, Amerikan esprisidir. Arada bir güzel birşeyler yaparlar Amerikalılar, onlar da çoğu zaman ya taklit olur, ya birşeylerden esinlenmiş olur. Boş filmler yapar Amerikalılar, herşeyleri boş adamların.[signature][hline]Tomoe
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi

[Bu mesaj Spidee tarafından 01 Ekim 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Ya katılırmısınız bilmem ama bu sene Babel,Departed'dan daha çok hak ediyordu Oscar'i (bana göre)

Departed kötü bir film değildi,güzel bir tekrar çekimdi ama daha 6 sene önce çekilmiş bir filmin,yeniden çekimine En İyi Film Oscar'i veriliyorsa,akademi kafana koyim diyorum.

Ben bu Departed'i Taxi Driver ve Racing Bull'unu aday bile göstermeyen akademinin ölmeden Scorcese'yi mutlu etme isteğine bağlıyorum.Bana kalırsa bunu daha önce vereceklerdi ama son zamanlarda çektiği filmler çokta iyi değildi Scorcese'nin.Ne yani en iyi film ödülünü Gangs Of New York veya Aviator'a mi vereceklerdi ? Dişe dokunur,kaliteli,güzel bir film gelince direk çaktılar,olan Babel'e oldu.

Babel bu senenin en iyi filmlerinden biridir bana kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...