DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 dwarf oynamayı severim[hline]less talk,more glock!
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Bonecrusher, 17 July 2003 03:22 tarihinde demiş ki: Herşey senin parmaklarında. valla dayanadım HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA :lol: :lol: :lol: :lol:[hline]Serve no one but Bane
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 en iyi ırk bence human....çünkü ne stat fazlası nede eksiği var....ne bir ability de süper nede bi ability de eksik...bütün bunların üstüne 1 bonus feat i var.Stat açısından bakıldığında master of nothing diyebilirsiniz. RP açısından bakarsak da bi kere kendinize en yakın hissedeceğiniz ırk olmalı eğer uzaylı deilseniz :D ayrıca en hırslılarda insanlardan çıkar...elflerin, cücelerin ve diğer ırkların kurdukları imparatorluklar ömürlerine oranla kısa sürede dağılırken insanların imparatorlukları azimle sürmeye devam ederler.Elfleri ormanlarına kimseyi sokmamalarının sebebi,ejderhaların kuzeydeki dağlara çekilmeleri ve daha niceleri insanlar tarafından yapılmıştır.Kısaca insanlar tarihte en etkili rolü oynarlar...her ne kadar ömürleri kısa olsada.[hline]Serve no one but Bane
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Grudge, 17 July 2003 18:59 tarihinde demiş ki: aslına bakarsan half-elf insan ve elfin en gereksiz özelliklerini taşıyo 3rd. ed. de...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? sence öyle...[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 dragon :p sora human. sora drow.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 En sevdiğim ırk piksilerdir. Bir piksi sizin bütün adamlarınıza bedeldir, ayrıca çok eğlenceli tipler.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. (imza yapanı öldürürüm) [Bu mesaj nightstalker tarafından 18 July 2003 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: nightstalker, 18 July 2003 11:12 tarihinde demiş ki: Bir piksi sizin bütün adamlarınıza bedeldir o nası oluyo?[hline]Serve no one but Bane
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 fr de bir çeşit periydi hatırladığım kadarıyla eşşek şakaları falan yapmakla ünlüydüler.
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ok de ben nası bedel olduğunu anlıyamadım? verdiği zevk olarak mı yoksa herkesi döver olarak mı bedel?[hline]Serve no one but Bane
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 tam hatıralamıyorumda bunlar şu kara periler deyilmiydi böyle drowlar bile tırsıyordu bunlardan şarkıları vardı drowlar krintiler falan duydunmu altına ediyordu Lloth bile tırsıyordu
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 hmmm *forgotten realms campaign settingi açar* bi bakam bunlara...[hline]Serve no one but Bane
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Tieflingi tek geçerimmmmmmmmm[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?"
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: TheSilver, 18 July 2003 11:23 tarihinde demiş ki: fr de bir çeşit periydi hatırladığım kadarıyla eşşek şakaları falan yapmakla ünlüydüler. Doğru. Ayrıca görünmezler ve polymorph at will gibi özellikleri vardır[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: [Bu mesaj nightstalker tarafından 18 July 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 tabii ki Türkler.... Colaturka rules
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Türkleri bende severim söylendiğine göre Tanrıların soyundan geliyorlarmış.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 *!Anthrophomorphic Celestial Tiger, Barbarian/druid: kaplan başlı ve kürklü bi humanoid kendisi. Beastlands Anthrophomorphic Elephant Monk: hint fili Ayrıca 4 kolu var (ganesha) Prime gelişimini tamamlamamamış bir Greater Doppelganger Rogue (18. level civarında tamamlanıcak) Prime Gene gelişimini tamamlayamamış bir Half-Gold Dragon/Half-Solar Paladin (34. level civarında tamamlanıcak) Mount Celestia, Solania Vampire spawn Fighter (10. levelda tam vampir, 20. levelda da Vampire lord'a dönüşümünü tamamlicak.) Demiplane of Dread, Barovia Ve Bir adet Human wizard: ilerde biyerlerde Lich olmayı planlıyo. daha sonra da demilich. liche dönüşme olayını 8 levela falan bölücem. demiliche de allah kerim Prime.......* grudge sen biraz uzak dur bu plane islerinden ucmussunuz grupcak nedir bu abi Half-Gold Dragon/Half-Solar Paladin hayal etmeye calisiyorumda biraz ilginc ama bi yondende karizmatik geliyor.Neyse bende kendi fikrimi soyliyeyim Dragon en karizmatik ve en soguk irktir bence,planer yaratiklara girmiyecem bile cunku son irk incelememde huge fire elemental ape gormustum imajine edinceye kadar kafayi kiriyordum :)[hline]A little less conversation a little more action please
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 dragon benim sketches da bi resmi var o neye benzediğini çıkaramadığın ucubenin :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Hmmm olemiiii *!portal acar ve bu realmi terk eder8[hline]A little less conversation a little more action please
Ati Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 DARK ELF!!![hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky
fohat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 cüce en iyi ırktır :))))) ve oynanması en guzel ırktır hele paladınse hasta olurum
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: fohat, 19 July 2003 16:35 tarihinde demiş ki: cüce en iyi ırktır :))))) ve oynanması en guzel ırktır hele paladınse hasta olurum ya sus rezil insan...bi de şu smiley olayını düzeltebilsen sevinecem... offf aklıma suzailli sevgilim geldi şimdi.....ulan niye hatırlattın bea! :hrr:[hline]Serve no one but Bane [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 19 July 2003 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Kachack Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Tabiiki JUKA tek istediim ii bi juka savascisi olmak we kutsal paladinlerle kara duello yapip o guzel zirhlari we kafalarini bedenlerinden cikarmaktir kesinlikle JUKA diorum JUKA olmasada bi HALF ELF cok sewdiim irklardan biride half elf lerdir hem asil elf ozellikleri hemde bilgin we hirsli insan kanlarini tasirlar...[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 İnsanlar 3rd. edition için en avantajlı class. ama rp derseniz ben mustafa olmayı seviyorum... mustafa çok güzel bişey... bööle ana sütü gibi tertemiz... Kısaca Mustafa yönetir...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Takhisis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 en iyi irk ejderhalardir,tartisma kabul edilmez - nede olsa benim cocuklarim,eh mukemmeller ishte analarina cekmisler 8-)[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
Öne çıkan mesajlar