S_burti Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaşlar kendine güvenen bi DM arıyorum Grubun çoğu hiç oynamamış adamlardan oluşacak ve RP yi sevsinler istiyorum,sonuçta ilk RPleri olacak ve nasıl başlarsa öle gider. Ben DMlikten istifa edip bu grupta oyuncu olmaya karar verdim. Bu sebeple üzel hikayeleri olan, sabırlı bir DM arıyorum. Dünya vs. önemli değil kendi yarattığınız biyerlerde olabilir. Hertürlü malzeme, mekan vs. benden. Ekim ortaları gibi grup hayata atılsın istiyorum. İlgili arkadaşlar bana ulaşırsa çok sevinirim...[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) Elenasse of Alaturqua (EQ2) Burakstlin of Alaturqua (WoW) Burakstlin of Alaturqua TR (GW) Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yas kac, nerde okuyosunuz/calısıyosunuz? Ortadunya'yı hic denedin mi?[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yaşlar 25-27 arası değişiyor. FRPye çok ilgili olan da var pek birşey bilmeyende. (Mesela kız arkadaşım ilk kez böle bir işe girişiyor). Malzemelerden kastım da ev, zarlar, 1-2 parça kostümüm de var, sheetler,(eğer istersen DM guide,monsters manuel,players HB vs hep mevcut), ortam, müzik, yiyecekler,ve ihtiyaç duyacagini düşündügün geri kalan şeyler. Tarzın, stilin nasıldır bilmiyorum ama ilk birkaç seans ders vari geçecek bundan eminim. İlk başlarda ben de yardımcı olurum size tabii ki. Karakterler ve ırklar hakkında coğu birşey bilmiyor, bu konuda da sonuna kadar yardımcıyım :).[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) Elenasse of Alaturqua (EQ2) Burakstlin of Alaturqua (WoW) Burakstlin of Alaturqua TR (GW) Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Tam istediğim yaş gurubu. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 balıkcım, özel uçak ayarlarsan gelirim :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Sufim, o kadar zengin olsam bütün ucaklar senin :D[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) Elenasse of Alaturqua (EQ2) Burakstlin of Alaturqua (WoW) Burakstlin of Alaturqua TR (GW) Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 DM ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 şaka bir yana bululup konuşabiliriz bir ara burakstilin, beni darkon olarak da tanıma ihtimalin var bu arada.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Dreag bi arkadaşla anlaştık gibi. Teşekkür ederim. Bi problem çıkarsa (ki umarım olmaz)sana ulaşırım.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Anlaştık dediğin arkadaş ben miyim acaba?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Nevet :)[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar