Beverly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sadece Titanium Belt ya da Necklace düşme ihtimali bile bu işi yapmaya değer. Sadece tebrik edebilirim. Biz 15 inci dakikada bunalmıstık inadınıza kurban... Ama Titanium düşseydi o zaman işte güzel cümbüş yaşanırdı , bi iron belt e clanda fazla ses yükselmez ama Titanium , serverda tek olucak , her char a uyar olucak , inanılmaz ve düşleri süsleyen olucak....... vs vs vs _Buna kimin ihtiyacı var ? _HARRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ellerinize saglik cidden güzel icraat =)[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: csm, 27 Eylül 2005 22:11 tarihinde demiş ki: evet clanda item sorunu yaşanmadığı içinmi levox clandan cıktı..! Ve bir çok clandan arkadaşda o yuzden dolayı yakınıyor.. sayın balon gereken kişiye, imkanlar elverdiğince item veriliyor. son hırsızlık 2 roc ve raptor +7 verilen biri clandan çıktı gitti. Ben clan leaderı veye asistanı olmamama rağmen sadece geçen hafta +9 str belt, +8 str ring, +7 dex earring, 30luk ac 300 kendi kasamdam verdim millete. Ben yaklaşık 7 aydır bu clandayım.Her isteyene item verilmiyor, ama bu verilmeyecek değildir. Sadece birazcık sabır.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Tebrik ederim. Ama harbi bu oyun güzel kafa bi clan olmadan olmuyor... Neyse bende akşam gidip hemen Isiloon muhabbetini açıcam clana. Birde resimlerde gözümden kaçtı sana kaç dmg verdiğini göremedim. Bana defansını ve yediğin dmg ı yazarmısın?[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 59 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 peki bu titanium belt,neckle vs. nasıl bişey merak ettim şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 O an Merchanttan cekiyolarmış zuhahahah:D[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: metal, 28 Eylül 2005 10:10 tarihinde demiş ki: peki bu titanium belt,neckle vs. nasıl bişey merak ettim şimdi:) eğer gm e bastırırsan parayı +3 bile verebilir merakını giderirsin :D şaka bi yana iron belt e çok benziyo sadece health bonus u var 50 def her ikisindede bide str bonus u var galiba[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 [spo1=Titanium Necklace]http://img193.imageshack.us/my.php?image=pendant8qc.jpg[/spo] [spo2=Titanium Belt]http://img193.imageshack.us/my.php?image=pendant24io.jpg[/spo][signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 28 Eylül 2005 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj vktk tarafından 28 Eylül 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj vktk tarafından 28 Eylül 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hmm fena değil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Titanium Necklace... Ötesi yok bence...[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 59 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: SteelBB, 28 Eylül 2005 10:45 tarihinde demiş ki: Titanium Necklace... Ötesi yok bence... Olmaması daha iyi zaten,bu bile çok bence,herşey çok abartı oluyor,buna bide dupe ü ekleyince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 zaten bir kişinin eline geçse adamın dupele işi olmasa dupe yapası gelir abi onun +3 ü falan nasıl olur düşünemiyorum :D[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 59 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iseeyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Marl0_on, 27 Eylül 2005 06:37 tarihinde demiş ki: kesin çıkmıştır orda yan tarafta 1 party aç mage var onların hepsi isticek o belt i :D o clan öle böle değil kavga olmaz onlarda herkes item manyaa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 orda tek clan yok[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 orada tek clan var.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 vangel in koydugu resimler(acmak için ugrasmayın die) [spo1=titanium necklace][/spo] [spo2=Titanium belt][/spo][signature][hline]Bir zamanlar KO vardı...Nick : Oosjo_Clan : UPRISINGJob : Blade MasterLvL : 6xNP : 28xxxServer: DiezFake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 5 dk önce yine kestik rom ve rogue shell :) şimdi d2 deyiz :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 vangel ben seni az önce oyuna gördüm d2 townda proconsul'un yanında toz atıyordun :D iyi sardınız bu arada.. yazıktır harcanan pota :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 d2 isiloon drop rol[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sen drop ları koymaya dewam et bişey olmaz sadece içim gidiyo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bana bus geldi a.k[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReAL_ToucH_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 iki akşamdır bende katılıyom ark. ın charla ama merak ediyom kaç damge atıyo ve itemlere ne olacak ?[signature][hline]Nick: ReAL_ToucH Job: Shadow Vain Level: 6x Np: 10xxx Server: dies Clan: BOSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar