vktk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Gördüm duydum değil. Alın size Isiloon. Sanırım yönetici arkadaşlar bunlara müsaade eder.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 "Ne var bunda yaaaaaa, ben de yaparım" Diye giricem şimdi XD Tebrikler... isilioon un massive atılsa bile çok fazla vurduğunu biliyorum. Drop olarak en az 2 uniqe item düşürdüğünü biliyodum. Galiba yanılmışım. Çok güzel bir iş çıkarmışsınız, tekrar tebrikler :)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güzel itemler çıkmış .. kaç tane kestiniz vangel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 1 tane çıkıyor zaten. Diğerleri "servent of isiloon"[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kaç tanemi kestik :) bu ke ile 4. denememiz, ancak kesebildik :) d2 ye geçtik d2 de kesemedik. parmaklarım halen sızlıyor ya, ölmüyor meret.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bu yaratık bana massive ile 2500 vuruyordu :P Defansım 1390 olduğu halde. ve ben ona 600 vuruyorum. En az 2 parti lazım kesmek için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 oha şaka gibi bi girişim. helal olsun beyler ! iron beltte yakışır allah için.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 şaka gibide abi orda herkese 1 rer gb bile düşmez görmedin mi en az 40 kişi var orda xD sat iron belt i 30 gb filamdır sanırım öteki gaunletlerde çıktıysa o da etse 5~6 gb 36 gb orda 36 tane adamdan çok daha fazlası var ama hoş fantazi xD[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 manyak yaratık ha :D 2 party anca kesiyo zuhahahaha ama kutular boş geçmiyo güzel itemler çıkmış ama keşke titanium belt pendant vs vs. çıksaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 orda 2 partyden çok daha fazlası var :D[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Banada oyle geldi.Baya fazla hemde... İnsallah kavga cıkmaz :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kesin çıkmıştır orda yan tarafta 1 party aç mage var onların hepsi isticek o belt i :D[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ehuehueheuhe. Herkese Agadan 1 rer gold bar felan die baslamasın clan lideri :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 zaten anca o kadar oluo ki belkii daha bile az[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Diez de en son ben +8/80 bir tane shard la değişmiştim sonra shardı 30gb ye sattım :D Sonra bir tane daha geldi elime onuda 25 gb verdim :D Ama su an KE mi Ko mu Allah yazdıysa bozsun ...[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşlar o dropların ve clan droplarının (işe yaramayanlar hariç) hiç biri satılmaz.Kime gerekiyorsa verilir.Ve diğer clan elemanlarının hiç biride itiraz etmez. O sebeple zaten (bence)bu kadar iyi bir clanız. Isiloon kesmeye gidiyoruz herkes gelsin denildi ve başka birşey söylenmedi. Orada yaklaşık 25-30 kişi var.Eminim belki 40 kişinin bile işi bilmeden kesemeyeceği bir boss o. d1 de kestikten sonra d2 dekini priestların hatası sonucu kesemedik.Yaklaşık 15 20 gündür sürekli plan yapıldı ve bu ke geldiğincen beri 4. denememiz ancak kesebildik. Ya ciddi ciddi ölmüyor. Oradakilerin hepsi clan üyesi.Mageler ve rogue lar 1'er party kurdu. Warriorlarda full healerlar ayrı partydeydi. Ya gerçekten çok hoştu. Dupe du hackti bir yana ama umarım herkesin böyle bir clanı olur şu oyunu oynama sebebi olması için.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 tebrikler.[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeaseR_Tr Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bizim bişe dememize gerek yok gercek den cok ıyı bır ıs ben human ım ama teşke sızın clan da olsam boss kesmeye bayılıyorum = 60 lvl priest VanGeL Ve joninyGuitar tanır beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Tebrikler Vangel... bide ben birşey sorucaktım bu ölümsüz Melet nerde çıkıyo ? abyss mi[signature][hline]Nick:RiveriaS nation:Karus Np:1xxxx Server: DieZzzZ Char Durumu:Admin Saolsun Şifremi Deiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ğerçekten çok güzel ya buyuk iş ama kesin çikarmıkı onu bilmek lazim bari 100 150 tanade ben kesem zuhuhuhu tebrik ederim sizi saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 vangel artık konus su benim isi. bak yoksa blood a gidiyorum uarehistory alacakmı almayacakmı? :)[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csm Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 evet clanda item sorunu yaşanmadığı içinmi levox clandan cıktı..! Ve bir çok clandan arkadaşda o yuzden dolayı yakınıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hll olsun...g.t yyiyince kesiliyo...aresteki monsterkıllle konuşan arakadaşıma dediki i need full clan and allyes!!!niahhaha(alyy dediği ezik clan değil orcların üst sıralrındaki clanlardan bahsediyo...) hll olsun tekrar ben 2 unqiue düşüyo bliyodum.yanılmışım am öbürüde 2.sınıf unqiue sayılır:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 OHŞ! Ben o kadar alt kata inmeyi denesem bile yolda biri öldürür zaten :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Eternalus, 27 Eylül 2005 22:39 tarihinde demiş ki: OHŞ! Ben o kadar alt kata inmeyi denesem bile yolda biri öldürür zaten :D bu OHŞ lafı biyerden gözüm ıssırıyo kimden bulaştı sana:-) herneyse adamalr buflu scroolu gidiyolar görmüyonmu ya...hepsi 60+++ve sonuç 2 saat sonra ıron belt...hem ztn adamlar ölmeyi napsın sonuçta her 100talostan 2sinden düşen bir drop elde etmişler...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar