Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Isiloon ve dropları!!! Diez

vktk

Öne çıkan mesajlar

"Ne var bunda yaaaaaa, ben de yaparım"

Diye giricem şimdi XD

Tebrikler...

isilioon un massive atılsa bile çok fazla vurduğunu biliyorum. Drop olarak en az 2 uniqe item düşürdüğünü biliyodum. Galiba yanılmışım.

Çok güzel bir iş çıkarmışsınız, tekrar tebrikler :)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Sosyal ağlarda paylaş

şaka gibide abi orda herkese 1 rer gb bile düşmez görmedin mi en az 40 kişi var orda xD sat iron belt i 30 gb filamdır sanırım öteki gaunletlerde çıktıysa o da etse 5~6 gb 36 gb orda 36 tane adamdan çok daha fazlası var ama hoş fantazi xD[signature][hline]Lvl:62
Name:CamthalionTasardur
Class:Elemental Lord
Clan:MoradSlayers
Nation:Karus
Server:Ares
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar o dropların ve clan droplarının (işe yaramayanlar hariç) hiç biri satılmaz.Kime gerekiyorsa verilir.Ve diğer clan elemanlarının hiç biride itiraz etmez.
O sebeple zaten (bence)bu kadar iyi bir clanız.
Isiloon kesmeye gidiyoruz herkes gelsin denildi ve başka birşey söylenmedi. Orada yaklaşık 25-30 kişi var.Eminim belki 40 kişinin bile işi bilmeden kesemeyeceği bir boss o.
d1 de kestikten sonra d2 dekini priestların hatası sonucu kesemedik.Yaklaşık 15 20 gündür sürekli plan yapıldı ve bu ke geldiğincen beri 4. denememiz ancak kesebildik. Ya ciddi ciddi ölmüyor.
Oradakilerin hepsi clan üyesi.Mageler ve rogue lar 1'er party kurdu. Warriorlarda full healerlar ayrı partydeydi.
Ya gerçekten çok hoştu.
Dupe du hackti bir yana ama umarım herkesin böyle bir clanı olur şu oyunu oynama sebebi olması için.[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Apocalypse
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Sosyal ağlarda paylaş

hll olsun...g.t yyiyince kesiliyo...aresteki monsterkıllle konuşan arakadaşıma dediki i need full clan and allyes!!!niahhaha(alyy dediği ezik clan değil orcların üst sıralrındaki clanlardan bahsediyo...)

hll olsun tekrar ben 2 unqiue düşüyo bliyodum.yanılmışım am öbürüde 2.sınıf unqiue sayılır:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternalus, 27 Eylül 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
OHŞ! Ben o kadar alt kata inmeyi denesem bile yolda biri öldürür zaten :D

bu OHŞ lafı biyerden gözüm ıssırıyo kimden bulaştı sana:-)
herneyse adamalr buflu scroolu gidiyolar görmüyonmu ya...hepsi 60+++ve sonuç 2 saat sonra ıron belt...hem ztn adamlar ölmeyi napsın sonuçta her 100talostan 2sinden düşen bir drop elde etmişler...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...