Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bu sene össde istediğim puanı alamassam, tercihlere bu bölümü yazmayı düşünüyorum,ama ben düz lise mezunuyum,galiba meslek liselerinden mezun olanların buraya girme önceliği var,girme şansım nedir sizce,öss kitapçığında en düşük puan 60-80 arası değişiyo,o puan nası hesaplanıyo anlamadım.Bide burdan mezun olup herhengi bi özel ünide 3. sınıftan direk başlanırmı?? Dersanennin rehberlik servisine gitcem üşeniyom şimdi:)[signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 29 Haziran 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Sevgili Dark ; Bilgisayar programciligi güzel bir bölüm ama su varki girme sansin cok düsük neden diyecek olursan; önecelik 1)Anadolu Teknik Liseleri 2)Anadolu Meslek Liseleri 3)Teknik Liseler 4)Meslek Liseleri 5) normal liseler ( öss puanlar1na göre) Bu sekilde girme ihtimalin bilgisayar prog. bölümüne cok zor. cünkü meslek ve teknik liseler kontenjan1 dolduruyor. ayrica normal lise okuduysan bu bölüm sana cok zor gelir simdiden söliyim. (buarada ben istanbul üni. bilgisayar prog. 2.sinif ögrencisiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hmm ama ben geçen senenin bilgisayar programcılığı bölümlerinin kontenjanlarına baktım ösymnin kitapçığından çoğu dolmamış gözüküyodu,dolanlarda hacettepe gibi ünilerdi,bide mesela bilgisayarla hiç alakası olmayan bi meslek lisesi mezunu bu bölüme girebiliyormu?mesela meslek lisesinde elektronik yada ne bilim işletme falan okuyup bu bölüme girebiliyorlarmı?[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 şu an ktü gümüşhane bilg. programcılığında okuyorum Arama kısmına bilgisayar programcılığı yazdım direk benim topic çıktı:D,azmettim girdim ama memnunmuyum,bölüm güsel ama ortam rezalet:(,allahın dağındayız off,bu sene yatay geçiş yapmam lazım[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tam exile olmussun desene... ortamin oyle olmasi derslere ve bilgisayarlara daha cok yogunlasman icin seni motive etmiyo mu?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bende ek kont.ile bu bölüme girmeye çalışcam inş bnmde olur[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 notlarini yuksek tutup 2. sene sonunda dikey/yatay(hangisi tam bilmiyorum) gecis yapip bilg muh e gecme sansin var.(kendi universitemde var 1-2 kisi bu yolla gelen)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 detaylı bilgi almıştım bi üni.den ztn :D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yatay ve dikey geçiş hakkında nette detaylı bilgi nerde bulabilirim,bilen varmı??[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bana sor.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 gene kendi topiiğimi pörtlettim:),,son dönemimdeyim ilk seneki yurt ortamı yüsünden alttan bi sürü ders geldi 3. sene bitirecem inşalla okulu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ne iş yapmayı düşünüyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 dgs den 4 seneliğe geçmeye kasicam bi şekilde özel falan yada iş kurabilirim daha belli değil hiçbişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 www.dikeygecis.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 İlerde düşünürsen boğaziçinin paralı tezsiz master programı var Yazılım Mühendisliği üzerine. Başvurmak için herhangi bir lisans programından mezun olmak yetiyor sanırım ama herhalde fm programlarını tercih ederler gibi geliyor. Kredi başına 300 milyon toplamda 30 kredi civarı sanırım. İyi mi onun bilmem ama bizim okulun bilgisayar mühendislik bölümü iyi, eğer bu bölüme de dersleri onlar veriyorsa bence iyidir. http://www.cmpe.boun.edu.tr/graduate/msInSwe/index_tr.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 abi boğaziçi yazilim müh. iide az tuzlu yaw,gerçi özel okulada gitsen 1 senede yaklaşik o kadar bayılcan ama şu an kararsızım ne yapacağim hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar