Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıza açılmada geçirilmesi gereken süre

fede

Öne çıkan mesajlar

Kız var ben varım, Kız Uma Thurman'ın ikizi.
İyi bi kız 1.5 saat havadan sudan konuştuk.
Ben biraz da saplıktan kurtulmak istiyorum.
Bu sene üniversiteye başladığımdan yeni bi ortam,
uzun süredir ilişki yok tabi..
Kızdan hoşlanıyorum.Yani kızla konuşurken bütün laflarımı 10 kere düşündükten sonra söylemeye çalıştım.Sınav gibiydi yani. Ama o biraz soğuk değil de sanki işi o boyutta görmüyomuş gibi geldi.
Biraz zamana mı ihtiyaç var kıvama gelmesi için,
"Kısık ataşte kaç saatte pembeleşir bu"[signature][hline]Bence Natalie insan değil..

Bakma öyle simulation Two olabilir belki....
Sosyal ağlarda paylaş

kız ole bişey istemiyo sanırım çünkü 1,5 saatin 5 dksında felan ben konuştum kalnında o. Herşeyini anlattı ama herkese mi bole yapıyo onu bilmiyorum. O kadar ahım şahım güzel bi kız değili ama sempatik ( en büyük palavradır bu da haaa:D ). Yain ben elektrik aldım.
Yani belki soruyu yanlış sordum. Bi msj verse kız nası anlıcam ben. 1 2 örnek pls[signature][hline]Bence Natalie insan değil..

Sosyal ağlarda paylaş

ya nasıl bu kadar oluyo anlayamıyorum geçrekten aydan mı indin abi :) 1.5 saatte falan ne açılması neden bahsediyorsun? bekle biraz zaman geçsin 1-2 hafta gözlemle zaten kızda iş varsa anlarsın yani.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0

[Bu mesaj Giovanni tarafından 29 Eylül 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nie fake olsun ki. Ben buraya bişey soracakken 2 saat düşüncem mi "acaba bi b.k derler mi diye". İnsan gibi duygularımızı açıyoz size.

Benim bu ve diğer forumlarda fake msjım yok tmm mı.

Hayret bişey yaa[signature][hline]Bence Natalie insan değil..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 29 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
kız ole bişey istemiyo sanırım çünkü 1,5 saatin 5 dksında felan ben konuştum kalnında o. Herşeyini anlattı ama herkese mi bole yapıyo onu bilmiyorum. O kadar ahım şahım güzel bi kız değili ama sempatik ( en büyük palavradır bu da haaa:D ). Yain ben elektrik aldım.
Yani belki soruyu yanlış sordum. Bi msj verse kız nası anlıcam ben. 1 2 örnek pls

cep telefonunu kontrol et.
Sosyal ağlarda paylaş

pardon abiler. Galiba ben abazayım, sapım..
Şimdi anladım 3 - 4 aydır hiçbir kızla 1,5 saat kadar konuşmadığım için çarptı tabii beni.
Salağım ben ya, normal bişey lan bu
Allah belamı versin benim[signature][hline]Bence Natalie insan değil..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 29 Eylül 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
said:
jacabo, 29 Eylül 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
did u feel the love that was in the air de kıza

love is in the air.. blinding me with smoke.. you are the air I breathe when i choke....
diye cevap verirse noolcak =P

Fock u lan dersin cem yilmaz agiziyla.. :)

Abi Bence bu işler 1.5 saatte de olur haftalarda da olur o sana kalmis.. Ben daa kizi ilk gordugumde de boyle teklifte bulunmuslugum vardir.. Gecikmek, zaman kaybetmek her zaman aleyhimize unutma o bekledigin anlarda da sevgili olarak gezebilirdiniz :)[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 29 Eylül 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
said:
jacabo, 29 Eylül 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
did u feel the love that was in the air de kıza

love is in the air.. blinding me with smoke.. you are the air I breathe when i choke....
diye cevap verirse noolcak =P

bianda unuttum seni eminim kalbimde kalbine yok bile kinim bence artık sende herkes gibisin[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize (pakize bul beni artık)

Sosyal ağlarda paylaş

benim gibi hayvanlık yapıp 8 ay bekleyip, üniversiteler açılınca olayı kendi kendine havaya uçurma da, ne kadar bekletirsen beklet.
yeterince tanıdığını, onun da seni yeterince tanıdığını düşünüyorsan, elektrikte aldıysan söyle işte sakin sessiz bir yerde.[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...