Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizüstü Etek Yasaklandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamamda,Amerika'nın eğitim sistemi Avrupa'nınkine bence yaklaşamaz bile. Sıradan halkın Amerika'da halini cehaletini(bazıları Amerika'yı kıta değil ülke zannediyormuş, kıta deyince şaşırıyorlarmış, üstüne üstlük büyük bir çoğunluk Irak'ın ve Afganistan'ın yerini orada savaşmalarına rağmen bilmiyormuş,Bazıları Paris,Londra gibi yerleri haritada gösterememiş,coğrafyayı geçersek daha bir sürü cehalet var.Okuduğum araştırmanın konusu onları kapsamadığı için kesin birşey söyleyemem.) bilen bilir. Amerika'daki eğitim sistemi uzmanlaşma üzerine kuruludur. Bir konunun bir bölümünün bir kısmında inanılmaz uzmanlaşırsın,ama bence, konunun genelini öğrenemedikten sonra uzmanlaşmanın bir manası olduğunu sanmıyorum.Ben,Avrupa'nın eğitim sistemini daha çok beğeniyorum ve biraz disiplinin şart olduğuna inanıyorum. Zaten sıradan bir Avrupalı ile Amerikalı'nın kültür,bilgi ve farkındalık düzeyini karşılaştırmak disiplinli,konuları derinlemesine öğreten Avrupa sisteminin daha iyi olduğu anlaşılabilir. Tabii bu benim görüşüm olduğu için bu kesin doğrudur diyemeyeceğim.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Mesaj tarihi:
said:
redge, 21 Eylül 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
Bizim okulda spor ayakkabı bile yasak Neymiş bu yaşta 43 numara giyiliyormuş fln filan. SANA NE LAN? belki büyük ayakkabı seviyorum alla alla.. Sevmiyorum bu sistemi hemde hiç sevmiyorum .. Bu yüzden neredeyse türkiye den nefret etme noktasına geliyorum.. Yanlız bir konu varki çok önemli ülkenin yarısı genç sayılabilir ve şuanki devlet gençlerin tepkisini çekiyor..Ve bence bi daha ki seçimlerde bunu çok fazla hissedecekler ama iş işten geçmiş olucak bence Şahsen ben böle düşünüyorum. bu uygulamaları yaptıkça onlara karşı nefretim her gün daha fazla artıyor

+999[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Mesaj tarihi:
said:
unac, 21 Eylül 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
said:
redge, 21 Eylül 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
Bizim okulda spor ayakkabı bile yasak Neymiş bu yaşta 43 numara giyiliyormuş fln filan. SANA NE LAN? belki büyük ayakkabı seviyorum alla alla.. Sevmiyorum bu sistemi hemde hiç sevmiyorum .. Bu yüzden neredeyse türkiye den nefret etme noktasına geliyorum.. Yanlız bir konu varki çok önemli ülkenin yarısı genç sayılabilir ve şuanki devlet gençlerin tepkisini çekiyor..Ve bence bi daha ki seçimlerde bunu çok fazla hissedecekler ama iş işten geçmiş olucak bence Şahsen ben böle düşünüyorum. bu uygulamaları yaptıkça onlara karşı nefretim her gün daha fazla artıyor

+999

+1000[signature][hline]Nan Curunir
A LittLe Less conversation
A LittLe more action pLeasee
Mesaj tarihi:
Peki unac ve Saz arkadaşları,

Işe girdiğinizdede adam size Klasik ayakkabı,Köseli ayakkabı giyin diyince SANANE LAN!? diye bilecekmisin?

hehe.Bence Gayet normal.Ha bizim okulda hiçbişey yasak değildi. :D Misal Nisanın sonlarına doğru kıravat kaldırırlardı.Takmadan gelirdik.Takanda olurdu takmayanda.Çeket hiçbi zaman giydirmezlerdi.Hırka vs arma fos Hiçbişey demezlerdi.Gömlek dışarda bazen kızarlardı sok donunun içine diye ehue..

KıRAL okuldu bizim okul ama işte gecemion dersleri o ayrı :P öğretmenler dengesiz.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 21 Eylül 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
Peki unac ve Saz arkadaşları,

Işe girdiğinizdede adam size Klasik ayakkabı,Köseli ayakkabı giyin diyince SANANE LAN!? diye bilecekmisin?

hehe.Bence Gayet normal.Ha bizim okulda hiçbişey yasak değildi. :D Misal Nisanın sonlarına doğru kıravat kaldırırlardı.Takmadan gelirdik.Takanda olurdu takmayanda.Çeket hiçbi zaman giydirmezlerdi.Hırka vs arma fos Hiçbişey demezlerdi.Gömlek dışarda bazen kızarlardı sok donunun içine diye ehue..

KıRAL okuldu bizim okul ama işte gecemion dersleri o ayrı :P öğretmenler dengesiz.

benim çalışmayı planladığım sektörde öyle bişey yok

derim yani[signature][hline]O şimdi Google...
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Mesaj tarihi:
calismayi ornek gostermeyin... okul!=is
calismayla okulun pek bi alakasi yok.
uniforma olmali ama ceket kravat yanlis. sweatshirt olsun. koc'ta oyleydi cok da guzeldi. sadece torenlerde gomlek kravat zorunlu olur. hatta kravat kazak giyilmedigi zaman zorunlu olsun, kazak giyiliyosa gomlegin ustune zaten kravat gozukmuyo. acikcasi yapilan birazda iskence.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
Insanlari karakterlerinin sekillendigi donemlerde birazcik disipline alistirmak ve sinif ayrimi gibi istenmeyen bir seye mumkun oldugunca engel olmak kotu birsey degil. Dunyada hersey bizim bitmeyen isteklerimiz ve rahatimiz uzerine donmuyor ne yazik ki. Son dugmesine kadar ilikli gomlek uzerine bogacak gibi kravat taktirmak cok mantikli olmayabilir tamam, ama biraz resmiyet de iceren bir uniforma giyilmesi de sart, gerek aliskanlik kazandirmak, gerek disiplin, gerek duzen adina.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
said:
Kızlarda genelge gereği artık, eteklerini belden kıvırmak suretiyle etek boylarını diz üstünden çok yukarılara çekemeyecek.

Bana denildiği kadarkatı bir kuralmış gibi gelmedi, çok kelimesine dikkat çekmek istiyorum özellikle.
Mesaj tarihi:
said:
Xaero, 20 Eylül 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
said:
RamsesII, 20 Eylül 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
Kardeşim açan razı bakan razı niye böyle bir şey yapma gereği duyuyorlarki?

Uyuşturucuyuda alan razı satan razı. Sen biraz takıl şöyle türk warez forumlarında bak bakalım sapıklık ne boyutlara ulaşmış. Herifler artık abazalıktan bırak öğrenci kızların eteklerinin altına kameralı telefon yaklaştırıp çekmeyi. Adamlar öğretmenlerinin eteğinin altına nası bi cesaretle telefon sokup çekiolar onu bile bilemiyorum.

Utanıyorum valla Allah'a çok şükür kız kardeşim falan liseyi bitireli çok oldu. Adamlar neler yapar olmuşlar. Geçen okul başladığında Kadıköy Anadolu Lisesinde bi işim vardı gittim oha dedim burası nere. Hani Fast and Furious'ta Japon kızlar minnacık mini etekli kızlar onları bile geçmişler. Kapıda uyuşturucu satıcıları zaten idare gidene kadar bakıyorum bazıları ucuo havalarda. Çocukların dediğine göre kızlar sürekli tuvalette çocuk düşürüyolarmış. Sürekli tuvaletler tıkanıyormuş. Bilemiyorum bence biraz doğru yapmışlar gibime geldi. Dizüstüne bişey denmiyordu bizim zamanımızda ama sen işin bokunu çıkartırsan ondanda mahrum kalırsın.

Sen şimdi bütün bunların sebebi bu kişilerin giyim tarzı mı diyosun ? Etek kısa diye mi bunlar ?
Mesaj tarihi:
Ya bunların hepsi iki ay içinde unutulacak en fazla. Kimse de kıyafetinize birşey demeyecek. Ama böyle yönetimin M.E.B'sine kafam girsin o ayrı.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
Bizim okulda bugün yasak masak yoktu valla kızların eteklerinin yine maşallahı vardı ...!!![signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil
Mesaj tarihi:
Bencede kıyafete karışılamamalı ama sahiden adamlar etek boyları hakında dikkatli bir saptama yapmışlar. Benim diz üstü eteğe fln lafım yok ama bence yinede bunu mini etek gibi giyemenin nedenide yok. Bence herşey sebest olmalı. Abartılı olmadıkça.

Bu arada kesin bir şey bilmeden isimleriyle okulları eleştiren arkadaşları kınıyorum.

Bana göre kıyafet ve saç(bu konu üstüne disiplinde nedense hiç düşnülmedi.) insanın o anki duygularını yansıtır(bu yüzden farklı tarzda giyilmesi çok dolağdır.) Ve mini etek şeklinde giyenlerinde kendi seçimidir.

[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.

[Bu mesaj nuki tarafından 21 Eylül 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nuki tarafından 21 Eylül 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya Nukicim, tamam kızlar abartıyo da bare erkeklere karışmasınlar. Erkekler nasıl erotik görüntü sergilesin zaten... :D

Edit: Typo[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 21 Eylül 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bana göre zaten forma insaları koyunlaştırmanın bir ürünüdür ve bu yüzden erkeklere karışılmasına şaşırmıyorum. hata karışmasalardı şaşardım nede olsa hepimizi aynı yapmaya çalışıyorlar[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Mesaj tarihi:
Öyle valla. Ama maddi durum farklılığı da önemli ve doğru bir faktör bence[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
Maddi durum farklılığı bir neden olsada bunun arkasına sığnılamaz. O zmn birden fazla( en az 3-4 tane) forma(daha rahat olacak suretle) seçeneği suabilirlerdi. böylece yine kendini ifade edebilirdin. Bence tek amaç ruhsuzlaştırıp koyunlaştırmak.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Mesaj tarihi:
Hepimiz beyinsiz zombilere dönüşüceeez! :D Ya formada biraz serbestlik olsun, biraz rahat olsun. Gömlek dışarda diye kızmasınlar, ayakkabıya, kravata, eteğe ve içine giydiğin t-shirtlere karışmasınlar. Süper olur. Yani biz genciz, yaşlı yaşlı adamlar gibi içimize fanila giyip açık düğmelerin arasından sergileyecek miyiz??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
Ne koyunu ya, ne yapacaklar siz ruhsuzlasip koyunlasinca? Fazla takmissiniz siz ozgurluge koyuna kurda kuzuya, allahtan 70'lerde 80'lerde yasamamissiniz kazara.

Uniforma bir okula duzen getirir. O yastaki insanlara farkinda olsunlar ya da olmasinlar, sevsinler ya da sevmesinler, disiplin ve takim elbise aliskanligi kazandirir. Egitim-ogretim amacli bir kurumun defile, erotizm yuvasi veya maddi yaris kulvari olmasini, sinif farkliliklari olusmasini engeller. Evet cok rahat birsey degildir, ama olsun o kadar. Dandik bir uniformayi yakasini acip kravati saga sola cekistirerek, gomlegini pantolonun uzerine cikararak giymek (olmasi gereken bu degil ama bir hoca gorup 15 dakikaligina duzelttirmedikce boyle yapiliyor) bile zor geliyorsa, bu kadar yarari oldugu halde hem de, ilerde askerlik ve is zamanlarinda direk intihar edin bence bulasmadan.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
  • Yeni Oluştur...