Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Prawler, 24 July 2003 04:08 tarihinde demiş ki: hadi bakalım girmeyin diyorum düz okuyun ama siz bilirsiniz[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Dinlemeyin bu adamı ya. Hayatında düz lise görmüş sanki. Okuduğu okulun kıymetini bilmeyen biri işte. Kötülerini görmeden insan elindekinin kıymetini bilemiyor. Eğer bu ülkede, belli bir eğtime sahip olmak amacınızsa Anadolu Liseleri tek seçiminiz olmalı. Üniversite dediğimiz şey sadece bir üstlük, meslek, uzmanlık. Önemli olan temel ve bunu en iyi bu kurumlarda alırsınız.[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 yalan hepsi gimli yalan ya[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Niye yalan?[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 doğru olm doğru hayatın acı gerçekleri sisteme ynik düşen okullar senaryo böyle[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 önümde örnekler var abi Adam gibi bölümler ve üniversiteler okuyup sürünen çok insan tanıyorum..[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 nedir bu anadolu lisesi düşmanlığı iyi bir eğitim iyi bir dil için değmez mi kaybettiğiniz yıllara.. nereye neye yetişiyoruzki 2 sene kaybettim yok aman hazırlık okumuyum falan.. ben memnunum iyi ki anadolu lisesine gittiğim için hatta içimde şimdiden uhte kaldı alman lisesine burslu falan gitmediğim için 3sene hazırlık okumuş olucaktım gitseydim ama belki hayatım dahada deiğişicekti ya da fen lisesine bilmiyorum bazı şeyler insanın gözünü korkutuyor ama sonuçta çalışmayana sabretmeyene ekmek yok sadece üni mezunu olmak yetmiyor üni ye de 4 sene içinde mezun oluyum diye gidersende bitiştir hayat senin için bende şu an çok isterdim cv yazarken lise kısmıma fen lisesi falan yazmayı ama değiştiremiyoruz geleceği en azından seçmek isteyen insanların kafasını karıştırmayın iyi eğitim hiç bir şeye değişilmez..[hline]Make The Sadness Go Away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Prawler, 24 July 2003 15:27 tarihinde demiş ki: önümde örnekler var abi Adam gibi bölümler ve üniversiteler okuyup sürünen çok insan tanıyorum..[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Ee, bunun anadolu liseleriyle alakası nedir?[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bir anadolu lisesi bir ozel okul ya da bir fen lisesini kazanip da gitmezseniz salaklik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 salaklık olmaz daha mantıklı olur YTU kazanacağına Boğaziçi kazanırsın Enonun dediği olayı yapıp Yabancı dil takviyesini de kurslardan falan alırsın babalar gibi 2 sene kaybetmemiş olursun[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Gimli, 24 July 2003 15:36 tarihinde demiş ki: said: Prawler, 24 July 2003 15:27 tarihinde demiş ki: önümde örnekler var abi Adam gibi bölümler ve üniversiteler okuyup sürünen çok insan tanıyorum..[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Ee, bunun anadolu liseleriyle alakası nedir?[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti sen anadolu lisesinde okuyunca tüm gün gidiyor düz lisede okuyunca yarım gün gidiyor kalan yarım günle öss ye kasarsın daha yükske puan yaparsın İyi bir üniversite iyi bir iş demek[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 prawler sende bu mantık varken yat kalk kal da okuduğuna ve başka okulda olmadığına dua et anadolu lisesi nin sırf motivasyonu yeter en azından kal da[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ya ne dua edecem kazanmasaydım keşke pişman oldum düz okurdum şimdiki aklım olsa Ne motivasyon ne motivasyon[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 tebrik ederim, herkes aptal, prawler meb ondan ii kimse bilemez, o yüzden binlerce insan her sene anadolu lisesi için kasıo[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Prawler, 24 July 2003 18:39 tarihinde demiş ki: salaklık olmaz daha mantıklı olur YTU kazanacağına Boğaziçi kazanırsın Enonun dediği olayı yapıp Yabancı dil takviyesini de kurslardan falan alırsın babalar gibi 2 sene kaybetmemiş olursun[hline]mix edebiyat & oyun sitesi ahaha yeme beni ya düz lise'de okuyacaksın ve o ortamın icinde okuldan arta kalan 19 saatin herhangi bir diliminde ÖSS için kasacaksın.Yapmayın ya çocuk muyuz biz? Zahmet edip su link'e bakarsan bu saçma konuyu tartısmamıza bile gerek kalmaz : http://www.osym.gov.tr/sayisal/2003/ossokulturleri.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: -Legendary-, 24 July 2003 21:25 tarihinde demiş ki: tebrik ederim, herkes aptal, prawler meb ondan ii kimse bilemez, o yüzden binlerce insan her sene anadolu lisesi için kasıo[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul ben kimsenin aptal olduğunu iddia etmiyorum Çok tepkili yaklaşıyorsun ola[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 peradur ne olmuş ki Düz liselerin hepsi iğrenç hede hödö diye birşey mi var sağlam semtlerde sağlam liseler de var pek ala Şöyle birşey var bana maximum 74 75 puan gelirken Düz lisede 5.0 4.80 getiren adama 79 80 puan gelecek kapiş?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Prawler, 24 July 2003 23:43 tarihinde demiş ki: peradur ne olmuş ki Düz liselerin hepsi iğrenç hede hödö diye birşey mi var sağlam semtlerde sağlam liseler de var pek ala Şöyle birşey var bana maximum 74 75 puan gelirken Düz lisede 5.0 4.80 getiren adama 79 80 puan gelecek kapiş?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Burada genel olarak konusuyoruz sanırım, elbette ki her seyin istisnası mevcut, ama soyle bir durum var sen anadolu lisesinde bir sekilde calısıyorsun etrafındakilerden gaza gelerek vb. ama düz lisede boyle bir durum yok -istisnalar tabi ki var- . Durum boyle olunca o ek puan farkı pek bir sey degistirmiyor.Ayrıca CV'nde düz lisenin yazması ayrı bir sey anadolu lisesinin yazması ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 lol Anadolu Lisesinde gaza gelip çalışıyormusun? Güldürmesene Allah aşkına hah[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Prawler, 25 July 2003 00:09 tarihinde demiş ki: lol Anadolu Lisesinde gaza gelip çalışıyormusun? Güldürmesene Allah aşkına hah[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Fen lisesindeydim, ayrılacaktım 2. yılımda, sabrettim vs. sınava girdim, sonucu da gercekten oldukca iyi. Ayrıca düz liseye gidip 80 puan alabilecegin ne malum? Okulun ÖSS ortalaması ek puanda cok etkili oluyor, düz liseden de yuksek bir ortalama bekleyemiyecegine göre ... Neyse, bu olayda biraz tecrubeliyim sanıyorum; bence pes etmeyin okuldan düşük gelecek diye dert etmeyin, okul ortalamasının altına düşmemeye bakın, 75'ten aşagı almazsınız -başarılı bir a.l. veya f.l. ise- , düz liseyi ise hiç düşünmeyin. İmkanınız varsa a.l. veya f.l. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 okul ortalamasının altındayım, düşük gelecek işte A.L de kasıp çalıştırırlar diyordu yalan hepsi tıkır tıkır geçiyor herkes enseyle.. şu anda hiçbirşey bilmiyorum ÖSS ile ilgili alt yapı yok yani bakalım ne yapacaz seneye Ben bu olayı sen o olayı savunmaya devam edeceksin Boşuna kasmayalım[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Prawler, 24 July 2003 23:43 tarihinde demiş ki: peradur ne olmuş ki Düz liselerin hepsi iğrenç hede hödö diye birşey mi var sağlam semtlerde sağlam liseler de var pek ala Şöyle birşey var bana maximum 74 75 puan gelirken Düz lisede 5.0 4.80 getiren adama 79 80 puan gelecek kapiş?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi + okul puanı var (fen liselerinin 20 anadolu liselerinin 17 falandır heralde)[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 düz lisenin sonuncusu 55 alıyorsa anadolu lisesinini sonuncusu 70 alıyor diyelim ondna bahsediyorsan ben de diyorum ki çalışırsın düz lise okuyup 5.0 getirirsin 3 sene 80 puan gelir sana[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 prawler arkadaşım snn okul puanı olayından haberin var mı, onlar dengelio birbirini snn bahsettiğin not katkılarıyla[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Prawler, 25 July 2003 00:28 tarihinde demiş ki: düz lisenin sonuncusu 55 alıyorsa anadolu lisesinini sonuncusu 70 alıyor diyelim ondna bahsediyorsan ben de diyorum ki çalışırsın düz lise okuyup 5.0 getirirsin 3 sene 80 puan gelir sana[hline]mix edebiyat & oyun sitesi çalırsın diyorsun, zaten her şey çalışmakta bitmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 LEgendary benim demek istediğimi çok iyi anlatmışsın. ARcane sen bir Aanadolu lisesinden 70 puan aldın diyelim.OKul puanından 15 aldım diyelim(ki süper liselerinki 14 al nin 17 dir) zaten kafadan 85 puanın oluyor.Düz lisesede ise kasacaksın ancak alacaksın 80 puan...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar