ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 daayytt http://www.fotokritik.com/foto.php?fid=97684 cok bi güzel pozlarım yok aslında, ama ilginç şeyler cıkabiliyor, bununla başlangıç yapalım dedik=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 17 Ağustos 2005 01:53 tarihinde demiş ki: daayytt http://www.fotokritik.com/foto.php?fid=97684 cok bi güzel pozlarım yok aslında, ama ilginç şeyler cıkabiliyor, bununla başlangıç yapalım dedik=) hangi foto abi hiçbişey yok koyduun linkte foto bulunamadı yazıyo şaka falanmıydı neydi?[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 http://caglarozdag.fotokritik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 urza sadece tramvayı beğendim diğerleri başka ünlü fotoğrafçıların ödüllü resimlerine benzemiş sanki o kapıda oturan adam neyse ama çalışmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 zaugna foto yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Kasanova, 25 Ağustos 2005 17:21 tarihinde demiş ki: urza sadece tramvayı beğendim diğerleri başka ünlü fotoğrafçıların ödüllü resimlerine benzemiş sanki o kapıda oturan adam neyse ama çalışmışsın evet ya calip cirpmaya bayilirim.. ne bos konusuyorsun ya.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ya puppy bu senmisin ? + Amy lee'ye çok benzettim :) [hline]Puppy [hline] said: horacegoesskiing, 13 Ağustos 2005 02:04 tarihinde demiş ki: kötü mü? Yok horace çok mükemmel resimler çıkartmışın ortaya, sadece orada cümlemi dolaylamak da sorun çekmişim o kadar :)[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk.. [Bu mesaj Zagg tarafından 27 Ağustos 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sarısın daha iyi be:PPPP dipnot:bi sakin olun resimleri gorunce :)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 iyi de neden puppy'yi bu kadar idealize ettin ki, bilmediğimiz şeyler mi var?[signature][hline]hop hop sultani top sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Güzel bir kız. Ondandır.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yorum yok sildim :) [Bu mesaj RedallHoor tarafından 01 Eylül 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sevgili RedalHoor, Masturbasyon ritüelin bizi ilgilendirmiyor. Teşekkürler.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Alexi sana bi lol yanlış anladın hacı herşeyi oraya çekme...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 efendim bir kere güzellik göreceli bir kavramdır.. bitti benim bütün bildiğim bu kadardı..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 en guzeli benim bi kez:P[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bende şişkoyum benide taş cıkarcak adam arıyorum. aldım makinamı iyice ögreniyim atlıycam ortaya caming sun[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesela ben puppy nin modellerinden hiçbirini güzel bulmuyordum, burayı okuyup tekrar inceledim biraz güzel geldi. Ama demekki bence aslında güzel değil yani göreceli mi oluyor öyle herhalde... cins bişey ya bu güzellik, değişik, çeşit.1[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 www.fotokritik.com/EstelAnorien[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @Estel_Anorien guzelmiş fotoların tuttum:)[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bir de ben kendimi ifşa edeyim bakalım... www.fotokritik.com/YSF beğenilerinize sunulur.... :) Edit: url basılabilir oldu :) [Bu mesaj moriteri tarafından 21 Eylül 2005 08:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 http://www.fotokritik.com/jinni Buyrun madem... ben eksik kalmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 fotokritikte jinni olduğunu değil de paticikte de bir jinni olduğunu gördüm ben de... vay anasını, neymiş bu paticik :) edit: hem de gayet eski bir pati... :) [signature][hline]Shomenuchi Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 22 Eylül 2005 08:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 rexar.fotokritik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 süpersiniz siz bende bi foto makinesi almam lazım en acil şekilde benimde baba mesleimdir ama bu güne kadar hiç fırsatım olmadıydı...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar