Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eşiniz

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

mesela ileride anlaşabileceğimizi anlamak. uyuşup uyuşamayacğımızı anlamk. biliyorsun ki normal flört ile evlilik başk başka şeyler.ve ben biraz özele giriyor. insanı anlayan sarraf özelliğim çok zayıf!!![signature][hline]İki şey sonsuzdur.1)evren 2)insanın aptallığı
birincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zep, 30 Eylül 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
kasma bence sen seçsen bile onun seni seçiceğini sanmıyorum

hayatımızda önemli olan tercihi şansa bırakmak istemiyorum. düşünsene birkere evleneceksin(muhtemelen) ve bu evlilik 45 50 sene sürebilir. onun için sana bi düşünürün sözünü söyliyim.

evlenin! eğer karınız iyise rahat yaşarsınız(bumuydu hatorlayamadım ama sonuca bak) eğer karınız kötüyse filozof olursunuz.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

insan olsun once.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 30 Eylül 2005 11:57 tarihinde demiş ki:
"kız" "ask" "ilişki" den baska ilgi alanın yok mu

vet var bunlardan başka bir sürü konu açtım. mesaj yazdım. eğer takip edersen görebilirsin[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zep, 30 Eylül 2005 11:57 tarihinde demiş ki:
sen evlilik çağındamısın ki?

*!evlilk çağında olabilirmi diye düşünür*:-?

şöyle söyliyeyim evlilik çağında değilim. ama geçen hızlı zamanlar bana önümdeki zamanlarında hızlı gideceği garantisini düşündürüyor.yani iler de işle güçle uğraşırken.yangından mal kaçırır gibi olmayayım.şimdi çok iyi anlaştığım kız arkadaşımı öle düşünüyorum desem ilerde bir sorun çıkmaması için gereken bilgileri öğrenmek için şeyettim de. biliyorsun önceki msj da yazdım filozof meselesi[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel karalama defteri konu dışı bunlar hep si benim için bir saylır. ben bu sitenin sahibi olsam bunları tek başlık altında toplardım.onun için bu konularla ilgili bana yönlendirdiğin eleştrileri kabul etmeyeceğim veya ciddiye almayacağım.eğer bilim teknik tarih bölümü hatalarım olursa söle zevkle dinlerim.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zep, 30 Eylül 2005 12:11 tarihinde demiş ki:
çirkinkral 15 msj var 6tısı senin sence bu normalmi bırakta millet görüşlerini yazsın senin millte verdiğin cevapları dinlemek zorunda değiliz pm atarsın olu biter forumu kirletme

haklısın ne diyebilirim ki haklı cevaba[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CIRKINKRAL, 30 Eylül 2005 11:49 tarihinde demiş ki:
said:
Zep, 30 Eylül 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
kasma bence sen seçsen bile onun seni seçiceğini sanmıyorum

.

evlenin! eğer karınız iyise rahat yaşarsınız(bumuydu hatorlayamadım ama sonuca bak) eğer karınız kötüyse filozof olursunuz.

Bunu Sokrates dedi, adam filozoftu, çünkü karısı tam bir başbelasıymış!!![signature][hline]Acıların Patisiyim...
Kara Paticikler Grubu
Kurucu ve Üyesiyim.
(Üye Sayımız=1)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CIRKINKRAL, 30 Eylül 2005 11:19 tarihinde demiş ki:
mesela ileride anlaşabileceğimizi anlamak. uyuşup uyuşamayacğımızı anlamk. biliyorsun ki normal flört ile evlilik başk başka şeyler.ve ben biraz özele giriyor. insanı anlayan sarraf özelliğim çok zayıf!!!

gördüğün her hşuna giden insanla çıkmıcan zaman çok önemli.o zaman anlarsın.onu tanırsın.[signature][hline][Beyaz Patiler]
Sosyal ağlarda paylaş

Bosversene anlasmanin onemi ne ki ? Ne için evleniyorsun ? Cocuk. ve sana bakmasi için dimi ? Diger her seyi bir baska bayanda da rahatlikla bulabilirsin.. E o zaman Her turlu yemek yapabilmesi ve sefkatli olmasi gerekir.. Onemli olan bu. Yoksa senin diger dusundugun ve esas dusundugun sey içinse bir secim hakki gormuyorum..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...