SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hayatınızın eşini seçerken nelere dikkat ederseniz.? ben bu konuda eksiğim olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ne gibi bir eksik? Eş mi seçiyorsun şu an? Eş bulma tabiri biraz garip, ava çıkmıyoruz :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 mesela ileride anlaşabileceğimizi anlamak. uyuşup uyuşamayacğımızı anlamk. biliyorsun ki normal flört ile evlilik başk başka şeyler.ve ben biraz özele giriyor. insanı anlayan sarraf özelliğim çok zayıf!!![signature][hline]İki şey sonsuzdur.1)evren 2)insanın aptallığı birincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kasma bence sen seçsen bile onun seni seçiceğini sanmıyorum[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Zep, 30 Eylül 2005 11:42 tarihinde demiş ki: kasma bence sen seçsen bile onun seni seçiceğini sanmıyorum hayatımızda önemli olan tercihi şansa bırakmak istemiyorum. düşünsene birkere evleneceksin(muhtemelen) ve bu evlilik 45 50 sene sürebilir. onun için sana bi düşünürün sözünü söyliyim. evlenin! eğer karınız iyise rahat yaşarsınız(bumuydu hatorlayamadım ama sonuca bak) eğer karınız kötüyse filozof olursunuz.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 "kız" "ask" "ilişki" den baska ilgi alanın yok mu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 insan olsun once.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sen evlilik çağındamısın ki? *!evlilk çağında olabilirmi diye düşünür*:-? *!karar verir:olamaz* [signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 30 Eylül 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 lol ne aradığımı bilsem gider bulurdum :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: dory, 30 Eylül 2005 11:57 tarihinde demiş ki: "kız" "ask" "ilişki" den baska ilgi alanın yok mu vet var bunlardan başka bir sürü konu açtım. mesaj yazdım. eğer takip edersen görebilirsin[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ettigim için sorumu sordum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Zep, 30 Eylül 2005 11:57 tarihinde demiş ki: sen evlilik çağındamısın ki? *!evlilk çağında olabilirmi diye düşünür*:-? şöyle söyliyeyim evlilik çağında değilim. ama geçen hızlı zamanlar bana önümdeki zamanlarında hızlı gideceği garantisini düşündürüyor.yani iler de işle güçle uğraşırken.yangından mal kaçırır gibi olmayayım.şimdi çok iyi anlaştığım kız arkadaşımı öle düşünüyorum desem ilerde bir sorun çıkmaması için gereken bilgileri öğrenmek için şeyettim de. biliyorsun önceki msj da yazdım filozof meselesi[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: dory, 30 Eylül 2005 12:01 tarihinde demiş ki: ettigim için sorumu sordum sadece konu dışını taakip ettiysen sorun yok . seni anlıyorum.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 en son ya kişiselde yada karalama defterinde bi sarkı sozu yazdıgını biliyorum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya bence bu konuları cok takmamak lazım bı işler nasip.kısmet we kader işi kasmayalım nasılsa ewlenırız yaneee :-)[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 neye dikkat edecegini bilmiyorsan boyle sorulari sormak icin erken demektir senin icin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kişisel karalama defteri konu dışı bunlar hep si benim için bir saylır. ben bu sitenin sahibi olsam bunları tek başlık altında toplardım.onun için bu konularla ilgili bana yönlendirdiğin eleştrileri kabul etmeyeceğim veya ciddiye almayacağım.eğer bilim teknik tarih bölümü hatalarım olursa söle zevkle dinlerim.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 çirkinkral 15 msj var 6tısı senin sence bu normalmi bırakta millet görüşlerini yazsın senin millte verdiğin cevapları dinlemek zorunda değiliz pm atarsın olu biter forumu kirletme[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 7 oldu bunada ceva atrsın 8 olcak 9,10,11,12.....50 gider herlde böyle[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Zep, 30 Eylül 2005 12:11 tarihinde demiş ki: çirkinkral 15 msj var 6tısı senin sence bu normalmi bırakta millet görüşlerini yazsın senin millte verdiğin cevapları dinlemek zorunda değiliz pm atarsın olu biter forumu kirletme haklısın ne diyebilirim ki haklı cevaba[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 solungacları kırmızı olacak.Boyle parmagınla basınca etı cokmıcek.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben secmem annem secer :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: CIRKINKRAL, 30 Eylül 2005 11:49 tarihinde demiş ki: said: Zep, 30 Eylül 2005 11:42 tarihinde demiş ki: kasma bence sen seçsen bile onun seni seçiceğini sanmıyorum . evlenin! eğer karınız iyise rahat yaşarsınız(bumuydu hatorlayamadım ama sonuca bak) eğer karınız kötüyse filozof olursunuz. Bunu Sokrates dedi, adam filozoftu, çünkü karısı tam bir başbelasıymış!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: CIRKINKRAL, 30 Eylül 2005 11:19 tarihinde demiş ki: mesela ileride anlaşabileceğimizi anlamak. uyuşup uyuşamayacğımızı anlamk. biliyorsun ki normal flört ile evlilik başk başka şeyler.ve ben biraz özele giriyor. insanı anlayan sarraf özelliğim çok zayıf!!! gördüğün her hşuna giden insanla çıkmıcan zaman çok önemli.o zaman anlarsın.onu tanırsın.[signature][hline][Beyaz Patiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bosversene anlasmanin onemi ne ki ? Ne için evleniyorsun ? Cocuk. ve sana bakmasi için dimi ? Diger her seyi bir baska bayanda da rahatlikla bulabilirsin.. E o zaman Her turlu yemek yapabilmesi ve sefkatli olmasi gerekir.. Onemli olan bu. Yoksa senin diger dusundugun ve esas dusundugun sey içinse bir secim hakki gormuyorum..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar