KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hahah sana ait olan karakteri merak ettim neymiş ne iş yapar....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kafa göz yarar, o yüzden çok kurcalama ;)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 biz sürekli onliyne fm isteriq ;)[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hahah ulqn ümit güldürdün yine beni:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 evet genelde human agırlıklı bu forumlar. acaba FM ler humanda ondanmı ^o) üvey evlat gibi hissediyorum kendimi burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: saruman204, 24 Eylül 2005 18:59 tarihinde demiş ki: evet genelde human agırlıklı bu forumlar. acaba FM ler humanda ondanmı ^o) üvey evlat gibi hissediyorum kendimi burda :P yok canım biz varız sen ben o yeteriz...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 evet. az olmak iyidir bi yöndende dimi? bizi özel kılar bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 achiruskane le de mi sen oynuon murtaza ? (yanlış yazmış olabilirm :D)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kendi char' ım olmadan önce oynuyodum.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yarı yarıya olsun da bu arada murtaza humanlık senn kanına işlemiş orc oynasanda sen humansın :p[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Marl0_on, 24 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki: yarı yarıya olsun da bu arada murtaza humanlık senn kanına işlemiş orc oynasanda sen humansın :p +1 ruh insan ama orc oynuyo:P[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ee biz profesyonel oynuyoruz XD Nerede profesyonel tayfa varsa oraya geçeriz. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :D[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 :S şunu anlamadım! humanlık profesyonellikmi? bunumu demek istemiş bu arkadaş? Humanlık=KS or Kalabalık bunu bilelim başta. ha! prof human yokmu var tabii! ama kalabalığın içinden seçilmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 meuheueh[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 otto kanka süpersin. hayran kaldım sana bu gece. hakatten gelecek vaadeden bi assasinsin. mükemmeldin valla. pes doorusu kesemez dediklerimi kestin; kaçar dedigim yerden kaçmadın. berhudar ol. süper np kastık XD öpüyorum seni...... muck ben yattım yarın görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 eh ben anlamam kombodan makrodan allah ne werdiyse kowalar yakalar fururum.Uzerimiz saglam olunca gelio bole npler. ap deki artish insani gaza getirio heryere dalasn gelio cok fazla oldum bu gece ancak 1.5k toplayabildm. Bir de kalabalik kelimesi gecmish yazilarda.Areste neden bu kadar el morada ragbet oldu bashlangicini bilen war mi?[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 belki ilk başta herkes kendi tipine benziyen bişiler seçmek istemiştir ondan olabilir. :S bilmem alakasız ama bi fikir sadece........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Murtaza, 24 Eylül 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Ee biz profesyonel oynuyoruz XD Nerede profesyonel tayfa varsa oraya geçeriz. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :D profosyenel oynuyosun tabi en gral adamlar orclardada onlar baktın czde humanlar galip gibi şakırt human çara baktın orclar götürüyo işi şakırt orc karakter select....:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 human cok ama, harbiden çok ezik de var. :D bir novada 10 kişi aldım kaç kere bugün. assasin gelio vuruyo 150 :D ben vuruom ölüo. asdasfsad :D (bugün healer var diye gaza gelip latyzi kovaladım. zar zor kestim sonra bi taktı o takış :D ilk healerı kesio sonra beni. çok sakat bi adam. cık cık cık.. dikkat :D )[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 aloooooooooooooo biri forumu patlatıyo[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 murtazaa ümit abiii kurtar bizi :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 harbıden bende dıorum bızım town neden bu kadar lag yasıo towerlar eskısı gıbı vurmasa orc maglere gun dogacak ımanıma elıne +8 stıletto alan kendını cz de buluo adam 2 nova atıo lvl 70 pt pls dıe yalvarıo sek ac dıom bılmııom dıo :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:4xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 N00B kesince eskiden 3-5 np geliodu artık oda gelmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yav bu np siz adamlar cz de dolaşabiliyo. bu olay düzeltilcek bi bugmu yoksa artık böylemi devam etcek oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 falla şimdi bunlar bibuçuk ay sonunda temizlencek demişler KE ye ağustosta gelcek denip 1 ay sonra geldiği göz önüne alınırsa bence 2006 dan sonra düzelir bu buglar[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar