Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 saat 23 dakika sonra

gme_faraday

Öne çıkan mesajlar

ben etmiyim sonra tutmaz filan benim suçum olur kal krizi geçiririm burda...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne oldu? Çıktı mı yurt?[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim

Ağır ağır, yavaş yavaş...
Sosyal ağlarda paylaş

teraziyede tıklayalım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

inşalalh istdiğin olmuştur[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...