agunduz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaşlar başlıktanda anladaığınız gibi klanın faydaları nelerdir bize ne kazandırır ve klanda neler yapabiliriz. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iseeyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 benimki gibi zengin bi clan a girersen item verirler arkadaşlarınla klan kurarsan level kasarsın geyik yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 +1[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ama pelerin ugruna clana girecem dersen seni sevmeleri ve tanımaları lazım.Herseyi bekleme yani.En azından su an gordugum Türk ve Yabancı clanlar boyle.Yani party almayabılırler,İtem vermeyebilirler vs vs.[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 39 mage oldum ya şöyle muhabbeti güzel. aktif yabancı klan var mı?[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 şöyle saygın bi klan hiç bilmiyorum.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya muhabbet falan olsun işte. türk de olur ne bilim.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bu oyunda türklerden uzak dur (istisnalar hariç) xxx_01 xx_34 gibi nicklerdende uzak dur :) kesin türktür bunlar.[signature][hline]disc jokey martin solveig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya paso teklif gelio da kabul etmiyorum. anarchy online'da bi clan teklif ettiydi de pm'den 10 saat işleyişini anlatmıştı çok memnundum burda kalabalık olsun diye bakılıyor olaya. şöle az ama öz bi klan arayışındayım 40 oldum bi de =P[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hocam bilmiorum hangi server da genelde senin isteğin 60+ clanlarda oluyo yabancı olarak fln yane biras daha kasman gerek :P:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 cypherdayım ben.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaklik35 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yaw ıster item versinler ister para versinler.. ister pelerini olsun ne farkeder.. geyik yapamadıktan sonra.. bence normal klanlar daha ıyıdır en azından oyunda muhabbtın cok oluyo :)[signature][hline]Name : _DT_ Clan : The ONE Server : Beramus Lvl : 52 Job : Pet Mage Name : ProLogic Server : Beramus Clan : The ONE Lvl : 45 Job : Ranger (assesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 lvl+para+item....clansız lvl kasman para kasman item kasman biraz zor...yaparsında çok uğraşmak lazım...[signature][hline]MaGe :tup: Pr!3St :tdown:centrix back to do KO...I JuSt LoVe KoRn,Knight Online and JuSt **** to do new KniGht EmpiRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 e hangi klana girim =p[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar