Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güle Güle

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Evet, oldukça boşladığımın farkına varmış olacaksınızdır ki, arada bir gelip hebele hübele demekten başka işim yoktu zaten.
Ki bazı sebeplerden dolayı paticikten soğumam da cabası.

Herneyse, bir süre moderatörlük yaptım konu dışında iyi kötü günlerimiz bok püsür bilmem neler oldu hep.

Neyse, paticik aracılığıyla bir çok güzel tahsilata imza attık, şaka yapıyorum iyi arkadaşlıklara kavuştuk.

//kişisel'e yazsana yeaaa diyecekler için söylüyorum, az bi banlıyım ben.

Neyse, paticiği ders çalışamadığım için falan bırakmıyorum.
Bırakmak diye bir hede de yok, ancak ikinci bir olağanüstü olmadığı sürece mesaj atmayacağım bir gerçek.

Sevdiğim bir çok insanın burayı bırakması, eski ortamı arasamda bulamamam, yada işte ne bileyim, saçma sapan insanlarla dolması buraların (no offence).

Herneyse şimdi bir isim listesi yazacağım büyük ihtimalle unutucaklarım olacaktır ama, çoğuyla zaten halen kontaktayım görüşemesemde (taşındım a.q)

Dela(Delanoresse), Elaidi (Xaer), Xaenin, Estel, BonePART, RazorJimmy, Silthanas, Penth, Chro, Zenga, Wendigo, Diablesse, Dogmeat, Fedaykin, Babacum, Serdar (nickini unuttum), Prawler (çocuuu), daha bi sürü insan, evimde olmadığımdan gaarü yazarken acı çekiyorum az biraz.
Bora kaldı yazmadığım, bora diyorum ki küfür edebileyim direk nick yazarsam hakaret olur ama herkes bora olabilir bende borayımdır belki bora sen bir memursun dahası i.nesin oke?
Hee.

İşte Istanbulda taksime gidip sabaha kadar içip birlikte süründüğüm insanlara bir mesajım var, sizi özledim, ibneler.
Sevdiğimden ibne diyorum yanlış anlamayın.
Penth'in benim yattığım bir kızla öpüşmesi olayı bile şu an bana yeterli atraksyon ve istanbul havasını sağlıyabilir örneğin (rencide), şaka yapıyorum olmadı böyle birşey (haha).
Yada ne bileyim 2 birayla kusan dela mesela, xaeninin bende kaldığı zaman benim accountumdan insanlara rahatsızlık vermesi ve daha niceleri.

Şimdi durumun ne diye soracak olanlara yazayim
ankaraya taşındım, 3 kişi kalıyoruz takılıyoruz vs.
Ev arkadaşım dediğim insanlarıda afişe edeyim ki şimdi diğer labdeler afişe etme lan diye saldırmasınlar (gider ayak yapılan ibnelikler ve daha niceleri)
Rom/Inferno/cQ (bu tek kişi değil ama tek kişi falan)
Radiant.

Evet şimdi laptoplarıyla içeride takılan bu arkadaşlarımızı yeteri kadar rencide etmiş bulunmaktayım herhalde.

Herneyse, aklıma daha isim geldi mi, geldi Bonec mesela.
VOLFIED mesela nickini hatırlamak için bayağı uğraştım sevgili barkın, sakalını... neyse.
Craytotemdi, oydu buydu, Eternaldi, yok işte alamancı kızımız vanilyaydı, şuydu, midyedolmacılardı, burda bulamıyoruz min 300 bindi, deniz yok landı, bilmem neydi.

DURUM BU.

Bi de şey, görüşürüz.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

yaa, septimsusum ya ne bırakıyosun sende dayt ya, herkes gitti anasını satim tek kaldık.. bırakmayın burda

okyanusun üstünde sandalla tek küreğimi aldılar.. lafı işte burda geçiyor.. ( nededim lan ben)

üzüldüm ya, yazılarını okurken gaz aldığım insanın uçması prr =( hayatında başarılar septimsuscuk[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

ömrümü çürüttünüz ya yeter ya..postlarını okuyup güldüğümüz, eğlendiğimiz, sinirlendiğimiz, şaşırdığımız, bişeyler öğrendiğimiz, kendimize yakın hissettiğimiz herkes "bana eyvallah" diyiveriyo..bari alıştıra alıştıra gitseydiniz herkes bi anda kaçtı..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

gitme be arkadaşım !!!11!!bir =)

hoşçakal alexim septimisum mesaj atmasanda tamamen kopma ok jnms ???***??*?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hakkaten cok kisinin adini unuttum buyuk ihtimal ama, hakkaten yazmak iskence bir, bi de cok insan var gercekten.
Emaleth'i unuttum mesela beni aldi evime birakti yani, bathory'i unuttum 2 sokak assagimda oturuyordu adam, dynayi unuttum adam deniz feneri gibi bir kafaya sahip ona ragmen.

ustunuze alinmayin kisacasi, my bad jnmslar.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

üstelik güle güle denmez ayı sana güle güle giden sensin birz buradayız bize hoşça kal türkçe mi öğretecez bu saatten sorna sana :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

hmm 65 milyon bu konuyu takip ediyo. televizyonunu yeni acanlar icin tekrar edelim numaralarimiz 1 800 bendebirakiyorum, bu numarayi ariyoruz ve herkes gibi bizde paicik forumlarini birakiyoruz. evet nerde kalmistik. Alexi_Titsumus.........[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...