Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 aranızda bı daccel yok sped tayfası olarak[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 deccal gelmesin burdada speed yapar bozar forumu[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 haklısın esasın aman adama yetısemem sonra ayarı alırız[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Quarthon, 16 June 2003 13:06 tarihinde demiş ki: said: Deli_Deuce, 15 June 2003 20:20 tarihinde demiş ki: DELİ DEUCE nın gercek sahibi benım ıcq 164 927 167 kopyalarımdan korunun :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak Deli abi seni benim kanka jail'e attı speedden :) Bu arada ben icarus'un ilk kullanıcısıyım, o zaman sende beni hatırlarsın :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Deli Deuce ıle hıc speed yapdınmı desen tamam . ŞU BİR GERCEk Kİ BUNU RAHATCA SÖYLEYEBİLİRİM : Deli Deuce hıc bır zaman speed den jaıle gırmemıstır.[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elmore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 low low deli naber la bende geldim benim coskun simdi herkes asagiya tecavuzcu coskun mu die mesaj atar :][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Elmore, 16 June 2003 23:26 tarihinde demiş ki: low low deli naber la bende geldim benim coskun simdi herkes asagiya tecavuzcu coskun mu die mesaj atar :][hline] hoşgeldin[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Deli , meraktan soruyorum, senin ilk nick'in Deli Dr miydi??[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ho$geldin[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Quarthon, 17 June 2003 11:20 tarihinde demiş ki: Deli , meraktan soruyorum, senin ilk nick'in Deli Dr miydi??[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: eet :) onur senmisin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Deli_Deuce, 18 June 2003 21:37 tarihinde demiş ki: said: Quarthon, 17 June 2003 11:20 tarihinde demiş ki: Deli , meraktan soruyorum, senin ilk nick'in Deli Dr miydi??[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: eet :) onur senmisin? zuahah Icaruz (onur) evt taaa kendısı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Llama, 18 June 2003 22:21 tarihinde demiş ki: said: Deli_Deuce, 18 June 2003 21:37 tarihinde demiş ki: said: Quarthon, 17 June 2003 11:20 tarihinde demiş ki: Deli , meraktan soruyorum, senin ilk nick'in Deli Dr miydi??[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: eet :) onur senmisin? zuahah Icaruz (onur) evt taaa kendısı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Onur benım cok iyi arkadaştı bır ara bıraktı fılan göremedım sonra ne oldu bende bılmıyorum.onur bana ıcq dan ulas 164 927 167 Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos [hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bi üstteki mesaja quote yapmazsan ve 2^n kere quotelanmış mesajı tekrar quotelamazsan seviniriz.[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Dextra, 23 June 2003 22:45 tarihinde demiş ki: bi üstteki mesaja quote yapmazsan ve 2^n kere quotelanmış mesajı tekrar quotelamazsan seviniriz.[hline] sen bu kurallara uyuyormusun?[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 evet. en başta göz zevkimi bozuyo ve manasız geliyo. aynı senin yaptığın gibi. bi üstteki mesaja quote...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Dextra, 24 June 2003 00:13 tarihinde demiş ki: evet. en başta göz zevkimi bozuyo ve manasız geliyo. aynı senin yaptığın gibi. bi üstteki mesaja quote...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. O zaman tıklama .göz fılan bozulmaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 üstteki mesaja quote ve 3-5 mesaj içiçe quote sevdiğimiz şeyler değildir, lütfen dextra'nın uyarısını dikkate alın arkadaşlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhabir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ben yeni geldim hem de yepyeni herkese selam ederim iyi mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Sen de hoşgeldin muhabir. Linkleri ortak kullanın bu durumda kardeş kardeş =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 obaaa muhabirimizde eksikti o da geldi :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: kermit_frog, 01 July 2003 15:28 tarihinde demiş ki: obaaa muhabirimizde eksikti o da geldi :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth :)[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 muhaberide geldi artık paticik haber bültenine ne zaman başlıycaz ?[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outrage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 braghh .. :pp Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raeras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Selamlar deli bey karde$im :)[hline]Danny Deuce Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 selams ben seni taniyorum deli sen delisin degilmi?:D[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.