cemad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya bu yönetim ve rıza kalacaksa elememiz durumumuzda, elenmek daha hayırlı açıkçası zaten pek umudum yok hepsi birbirinden ruhsuz. yakında kleberson ailton hepsi toptan bırakacak ne yapsak boş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ulen gordios =)))[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 2Pac Wishes felan kasmissin buyuk kucuk harf kalicimi yoksa bu hehe :D?[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Beşiktaş umarım alır, ama baya zor gibi...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 rahat alırız bu maçı[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 1-0 Bjk alır diyorum.Zor bi ihtimal ama[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sonuç malesef hüzünlü olacak. ama bir süprizde beklemiyorum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 neden bu kadar rıza ya karşı cephe alınıyo bilmiyorum.hiç mi maç izlemiyorsunuz.oyuncuların hali ortada.belliki takımda bi anlaşmazlık var.oyuncular da hiç istek yok.takımda oyuncular oynamıyosa rıza ne yapsın. geçen sene rıza nın gelmesiyle ligin 2.yarısını lider bitirdik.bunları ne çabuk unutuyosunuz. bana kalırsa oyuncular rıza yı istemiyolar problem bundan kaynaklanıyo olabilir.bütün bu rezilliğe karşın rıza her çıkışında ben takımımdan çok umutluyum onlara güveniyorum diyor. bugün beşiktaş bu haldeyse sorumlusu tamamen oyunculardır. geçen sene 2 yarıyı lider bitiren takımla bu sene kendini batıran takım oyuncuları aynıdır hatta takviyeler vardır.rıza yı gönderceklerine huzursuzluk yaratan,oynamayan futfolcuları göndersinler.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 10 tane oyuncuyu göndermektense sadece teknik direktörü göndermek daha kolay geldiğinden.[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Futboldan anlıyor da konuşuyor WisheS bir bildiği var.. (bkz: 2Pac)[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 futboldan anlayan adam bu maçın farklı biteceğini bilir zaten bunun için beşiktaş en az 4 atar en fazla 6 atar goller ailton 3 kleberson 2 ibrahim toraman 1[signature][hline]**BéY@Z P@T!** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Revenge, 28 Eylül 2005 14:14 tarihinde demiş ki: 1-0 Bjk alır diyorum.Zor bi ihtimal ama Hakikaten çok zor bir ihtimal... maçın bitemeyeceği tek sonuç 1-0 BJK :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 büyük ihtimalle berabere bitecek olan karşılaşma ama temennim beşiktaşın alması[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: thug_life, 29 Eylül 2005 01:16 tarihinde demiş ki: futboldan anlayan adam bu maçın farklı biteceğini bilir zaten bunun için beşiktaş en az 4 atar en fazla 6 atar goller ailton 3 kleberson 2 ibrahim toraman 1 2pak konustu gene.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 2-0 bjk alir. Iskandinav deplasmani bu ole 6-0 lar zor. :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Smoke, 29 Eylül 2005 01:20 tarihinde demiş ki: said: Revenge, 28 Eylül 2005 14:14 tarihinde demiş ki: 1-0 Bjk alır diyorum.Zor bi ihtimal ama Hakikaten çok zor bir ihtimal... maçın bitemeyeceği tek sonuç 1-0 BJK :) Hakkaten yav, güzel bir nokta.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Gönlümden geçen BJK,aklımdan geçen BJK,İçinde bizim gibi Beşiktaş sevgisi olan hocamızın başarılı olmasını ve bu maçtan sonrada başarısını sonsuz hale getirmesini istiyorum.Beşiktaşımıza o kdr hoca geldi hiçbiri Rıza olamaz ve onlar gibi hocamızında kaderi bir maça kalmaz işallah bizim için asıl yenilgi Malmö diil Rıza hocayı kaybetmektir :(:(:([signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Kadıköye malmö başarılar diye pankart açsakmı hmm ps: Milanda yaptığınız gibi =) lol , nese ba$arılar diceğimi beklemiyosunuz heralde auhsfuafh[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Hehe senin yine hava alma zamanın gelmiş sanırım, kaşınmaya devam et.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 gazetelerin yazdığına göre rıza kapalı ve güçlü malmö defansına karşı tek forvetle çıkacakmış hemde ailtonun yerine youla ile... artık bilerek yapıyor heralde bu adam bunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Sergen, 29 Eylül 2005 12:50 tarihinde demiş ki: gazetelerin yazdığına göre rıza kapalı ve güçlü malmö defansına karşı tek forvetle çıkacakmış hemde ailtonun yerine youla ile... artık bilerek yapıyor heralde bu adam bunları.. Gazetelere ınanma.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Dürüstçe düşündüklerimi söyleyim; Beşiktaş bu maçı alabilecek kapasiteye fazlasıyla sahip ama burada en koyu beşiktaşlıların bile kafalarında milyonlarca "acaba"lar uçuşması bile durumun ne kadar vahim olduğunun bir göstergesi. Gönlümden şu yensin veya bu yensin diye bir şey geçmiyor ama mantığım malmö'nün daha avantajlı olduğunu söylüyor. Bu maçın Rıza'nın son şansı diye tabir edilmesi ve Rıza ile futbolculardan bazıları arasında artık ayyuka çıkan çekişmezlikler, o futbolcuların saçma sapan bir şey yapabileceğini düşündürtüyor. Tümer'in, Sergen'in ve hatta Toraman'ın çıkıp formalarını ıslatmalarının zamanının geldiğini düşünüyorum. Ayrıca eğer bu maçta Tayfur oynatılırsa ve Ailton'un yerine Youla ile başlanırsa Rıza'nın zaten bu takımda işi kalmamıştır ve mümkünse Malmö maçından sonra oraya iltica etmelidir. Güzel maç olsun hakeden kazansın ama Beşiktaş'ın bu kadar erken yarıştan kopması üstüne Uefa'dan da koparsa ve vurdum duymazlaşırsa bu ne olursa olsun Türk Futbolunun geleceği için olumsuz olur.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 aılton ankaradan donerken ucakta yedıgı sandwıchden zehırlenmıs.(Kaynak:Hurriyet)Onun ıcın oynamaycakmıs.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 :( oooof of ne hallere düştük uefa maçı topiğimiz 40 mesajı geçmiyor...[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Beşiktaş'ım alır o maçı bırakmaz bence...[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar