deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Almanlar fenne kafaları yatkın kişilerdir. bkz.Einstain Fransızlar da zamanında baya uğraşmışlar.Ben de bi yerlerde bole bi kitap olcaktı ama nerde?? :/[signature][hline]öldüm demekki yaşıyormuşum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hehe almanların naziler zamanındaki bilimsel çalışmaları sayesinde rusya ve amerika uzay ajansları kurabildi ve yörüngeye roket ve insan yollamak, ayın keşfi gibi konularda yarışa girebildiler. Ancak 2.D. Savaşının üstünden çok yıllar geçti Almanya o eski bilimsel öncülüğünü yakalayamaz yani o kadar gücü yok tabi başka güçleri var bilişim sektöründe, ve temel bilimlere eşit olarak bir değer verme durumu var. diablogt, amerika tek seçim değil ki benim düşündüğüm ISU'da (uluslar arası uzay üniversitesi) yüksek lisans yapmak ve başarabilirsem ESA'da çalışmaktı. Ancak şimdi başka alanları da biliyorum o nedenle evet Amerika hala büyük çok büyük beyin göçü alıyor.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Amerika şu an liderdir avrupada onu kovalıyordur ama unutulmamalıdırki rusya halen içine kapanık bir ülke!bunlarda nükleer başlıkta dünya 2.si! buda fiziğe bağlı!!!![signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 muzcu benimle konuşabilmen için seviyenin baya bir artması gerekiyor. ozamana ben ölürüm sanırım. seni muhatap almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 abi tamam rusyanın deli bişi olduğunu ben de biliyorum ama rusya senin de benim de dediğim gibi içine kapanık, avrupa ilerlemeyi sürdürürse gerçekten çok cazip şuanda hele avrupa gelişmekte olduğu için ordada yeniliklere imza armak daha kolay. rusya mevzusunda gene bilindiği gibi rusya kendi adamını kendi yetiştirir. haaa alternatif yok mu tabi ki var ama japonya, çin, hindistan gibi ülkelere gitmek istemezsin hatta brezilya bile alternatif[signature][hline]Europe - Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 şimdi bilimekl ilgilenene ülke çok yada şöle söyliyim herkes ilgileniyor. ne olcağı belli olmaz bi bakarsınız tr den çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 işte ben de onu demiştim, istisnalar kaideyi bozmaz ve alternatif yollar hep vardır. yani burda adı geçmedi ama neden bir italya bir ispanya bir türkiye veya kanada olmasın :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 üniversiteyi kazanınca işte o zaman görücez nereye demir atmamız gerektiğini.Ben Türkiyede olmayı herşeyden çok istiyorum ama eğer değer vermezse ne diye durayım ki :([signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ..... neyi tartisiyosunuz ki? destek veren ulke amerika iste. alternatif japonya olabilir. diger yerlerde yasam sartlari boy olcusemez zaten. almanya falan karistirmayin bosuna, almanya adam gibi olsaydi amerikan bilim adami einstein olmazdi. bugun hindistan yazilim konusunda oldukca gelismis durumda, ama ordaki yasam standardi hic de cekilecek bi sey degil. sorulan soruya dikkat edin lutfen[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 haklısın dostum amerikanın yolları taşlı :) gerçi küçüklüğümden beri gitmek istediğim bi yer.Yakın akrabam da oraya taşınacak bu aralar yani belki o da destek olur aslında çok ta iyi olur[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 riglous yazılım olayını kasdetmedim ki ben, hindistanda para olsa adamlar uzay programı yapacak seviyede, heriflerin uzay ajansı var :) öle hikayeden de değil yani. şimdi hindistana takılmayın. diablo fizikçilere nerde değer veriyorlar die sordu, gidip nerde çalışayım diye sorsaydı sadece amerika-japonya ve avrupabirliği. neyse şimdi amerikanın çoğu yerde adı var sadece, çok güzel reklamını yapmış bi millet. birinci ve ikinci dünya savaşlarında her zaman en büyük kar ile çıktı ve avrupanın koruyucusu işte kartal havalarına girdi. Ki almanyanın da 2. dünya savaşı teknoloji atağına da kimse bişi diyemez. einstein kendi çalışıp bir yerlere geldi ve almanya onu kaybetti ama almanya hiç bir zaman elde edemeyeceği bilim adamalrı kazandı o hitler zamanında neyse konumuz o değil yani tek dediğim einstein bu konuda o açıdan değerlendirilmese daha iyi. kaldı ki avrupa amerikanın tahtını sallıyor. sadece "fizik" konusunda konuşuyorum. avrupa uzay ajansı çok hatalı uçuşlar yapıyor ama büyük gelcek vaat ediyor. şuanda rusya amerika nasıl zamanında ay yarışına girmişti. ki o zamanlar düşmanalrdı ve o konu çok güncel bi konuydu. ama şimdi avrupa amerika düşman değil ve atom altı da ilgi çekici bir konu olmadığından bu savaş görünmüyor ama avrupa fizikçiler için amerikanın en iyi alternatifi ve gerçekten iyiler[signature][hline]Europe - Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Rusya Adamlar her elementin fiziğini yapıolar(Carbon-1den 12ye kadar)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 konuya fizikçiye verilen deger olarak bakmak bence yanlıs.sen o ülkedeki universitelerinn kalitesine bakmalısın.zaten bilimde basarılı ülkeler hemen deger vermio ki bilim admlarına . bilim adamı calısıo calısıo üstün bi basarı gösterince üstün bi destek görüo.o yüzden ülkenin üniversitelerindeki calısma ve arastırma imkanı ne kadar iiyse o kadar deger veriliodur bilim adamlarına!{oh be yoruldum walla} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar