Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet 2. Hayalet Sevgilimde Çıktı

Xaero

Öne çıkan mesajlar

ee yapsınlar şarkı iyi hoş,bu taz şarkı müzikle ilgilenen herkez yapar,zor bişey değil.
hep böle ossuruktan çalışmalara gereğinden fazla önem verilio,''üü öldüm bittim tapıyorum bunlara,damarları kesdtim sıkıcam kurşunu beynime böö'' şek,inde tepkiler verilmesi bilgisizlik ve abeslikten ibaret çünkü ortada müzik ve sanatsallık açısından hiçbir şey yok..
haa tabi zevk meselesi diyip işin içinden çok rahat çıkabiliriz fakat bu eleştri yapılmiyacağı anlamına gelmez.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 23 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
Bende tecavüze uğradım diicem şarkı yazıcam...

Gördün mü bak ormanda neler varmış
Çıktı karşıma sallandııı
bebeğimm benimm hayalettt sevgilimm
sen yapamadın ama başkaları yaptı
cezamı bu çektiğim

allah topunuzun belasını versin...

üüüüü üüü dım dım dım

prodüktörün olabilir miyim kartımı veriyorum bi de klibi birebir aynı yaptık mı süfer ;p
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Bu ole İrem gibi cıkan bir sey değil arkadaslar Adamlar grup ve kaseti cıkacak yakında sadece 2 tane sarkısını internetten yayınladılar. ve cıkmadan piyasayı alt ust ettiler bir ayrılık ve masum değiliz sarkısını yayınladılar... İsteyene ikinci sarkıları masum değiliz ( Sezen aksunun sarkısıydı yanlıs hatırlamıyorsam) Yollayabilirim... [signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

[Bu mesaj Daimon tarafından 18 Eylül 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master2, 18 Eylül 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
hayalet sevgilim ne olursa olsun güzel şarkı..
ama bu işi kullananlara kermit demek gelior içimden KERMİİİT

Ne alaka guzel kardeşim solediğin mantıksız[signature][hline]And I'd give up forever to touch you
Cause I Know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

Sosyal ağlarda paylaş

Post kasıyorlar sayın tw . Lütfen . Bak bende rencide olmaya başladım bende kasacağım . Bi postta sözler güzel yazıp diğerine bu şarkının aynısını biliyorum ben kötü olmuş yazacağım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...

[Bu mesaj Xaenin tarafından 18 Eylül 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Xaero, 23 Temmuz 2005 16:13 tarihinde demiş ki:
Bak xaero dedi diceksiniz bunların hepsi albüm çıkartıcak. Aha yazıom şuraya.

Xaero zamanın da demiş gerçekten...

Evet aralık ayı gibi albümleri çıkıyor. Hadi bakalım hayırlısı...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...