Natural Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ee yapsınlar şarkı iyi hoş,bu taz şarkı müzikle ilgilenen herkez yapar,zor bişey değil. hep böle ossuruktan çalışmalara gereğinden fazla önem verilio,''üü öldüm bittim tapıyorum bunlara,damarları kesdtim sıkıcam kurşunu beynime böö'' şek,inde tepkiler verilmesi bilgisizlik ve abeslikten ibaret çünkü ortada müzik ve sanatsallık açısından hiçbir şey yok.. haa tabi zevk meselesi diyip işin içinden çok rahat çıkabiliriz fakat bu eleştri yapılmiyacağı anlamına gelmez.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nedense aklima neredesin firuze filmi geldi :D[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity [Bu mesaj Impressive tarafından 02 Eylül 2005 06:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 böyle böyle oynayasım geliyor bu şarkıyı duydukça. ben de şarkı salıcam piyasaya o olucak. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: bLackcha0s, 23 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Bende tecavüze uğradım diicem şarkı yazıcam... Gördün mü bak ormanda neler varmış Çıktı karşıma sallandııı bebeğimm benimm hayalettt sevgilimm sen yapamadın ama başkaları yaptı cezamı bu çektiğim allah topunuzun belasını versin... üüüüü üüü dım dım dım prodüktörün olabilir miyim kartımı veriyorum bi de klibi birebir aynı yaptık mı süfer ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: HymnOfSnuk, 02 Eylül 2005 07:51 tarihinde demiş ki: böyle böyle oynayasım geliyor bu şarkıyı duydukça. ben de şarkı salıcam piyasaya o olucak. :9 pihihihi chok güzeL yaw =))[signature][hline]bisiktirgit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bi de dl edilebilse[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hayalet sevgilim ne olursa olsun güzel şarkı.. ama bu işi kullananlara kermit demek gelior içimden KERMİİİT[signature][hline]I'm back :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya 2 ncisini bulamadım ya[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bu ole İrem gibi cıkan bir sey değil arkadaslar Adamlar grup ve kaseti cıkacak yakında sadece 2 tane sarkısını internetten yayınladılar. ve cıkmadan piyasayı alt ust ettiler bir ayrılık ve masum değiliz sarkısını yayınladılar... İsteyene ikinci sarkıları masum değiliz ( Sezen aksunun sarkısıydı yanlıs hatırlamıyorsam) Yollayabilirim... [signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket [Bu mesaj Daimon tarafından 18 Eylül 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 nesiyle dalga geçtiğinizi anlamış değilim.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bu sitede emeğe saygı var mı sanki Elaidi.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ahahahaeh forumtr gibi oldu gene site EMEĞE SAYGI LAN![signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: FRP_Master2, 18 Eylül 2005 12:46 tarihinde demiş ki: hayalet sevgilim ne olursa olsun güzel şarkı.. ama bu işi kullananlara kermit demek gelior içimden KERMİİİT Ne alaka guzel kardeşim solediğin mantıksız[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Forumtr olayı değil. ama dalga geçilicek bir yan göremedim. İnsanın duygusal çöküntüde yazdığı bişey. Dalga geçmeniz için yazılmış bişeye benzetemedim ben. Yazabiliyosanız daha iyisini buyrun..[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Post kasıyorlar sayın tw . Lütfen . Bak bende rencide olmaya başladım bende kasacağım . Bi postta sözler güzel yazıp diğerine bu şarkının aynısını biliyorum ben kötü olmuş yazacağım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... [Bu mesaj Xaenin tarafından 18 Eylül 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Xaero, 23 Temmuz 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Bak xaero dedi diceksiniz bunların hepsi albüm çıkartıcak. Aha yazıom şuraya. Xaero zamanın da demiş gerçekten... Evet aralık ayı gibi albümleri çıkıyor. Hadi bakalım hayırlısı...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar