Davion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bunun ismi cismi belli ama Serkan - BÜYÜK İNSAN (Parçanın ismi biraz tuhaf ama) Serkan - BÜYÜK İNSAN Pass : www.sanalhane.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 davion sen ne paylaşımcı bi insanmışsın. vay arkadaş! :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Benim forum anlayışım bu :) Zevkler renkler meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hayalet sevgilim şarkılarından / şiirlerinden gına geldi bea , benmi duygusuz bi insanım yoksa bunlar hakkaten o kadar güzel olmuyormu ? (önyargımdan ötürü dinlemedim ve dinlemeyeceğim , tamamen genel bir yorumdu)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Davion, 29 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Benim forum anlayışım bu :) Zevkler renkler meselesi yok abi bişi demedim iyi olur belki bizim de ilgimizi çeken bişi olur.hitlerin kavgamı çektim mesela. keşke rep sistemi olsa :)[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 @zgrw senin duygusuzluunla alakası yok çünkü bende nefret ediorum hatta tiskiniorum artık... Ama zevk rewnk meselesi isteyen dinner karısmam...Ama bende önyargılıyım ve dinnemicem...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Horiblecik sana hiç yakıstıramadım!11!1!!11!!!11!![signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yakinda petek dincöz cover yapar , heryerde duymaya baslariz.. iyice bayariz artik.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yanlız elemanlar kalite olayını farketmişler :) Artık cepten telefonu ile çekilmio :) Stüdyoya giriolar. Yanlız hakkınıda yemiyim çocugun güzel şarkı olmuş eleman iyi gitar çalıo. Albüm falan gelir yakında "BÜYÜK İNSAN" die çıkartırlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yeni ortaya cikan sarkiyi eski sifatlarla sununca, olagan tepkiler,hosuma gitti ayrica melodisi.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 guzel olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: vaniLLe, 29 Eylül 2005 22:18 tarihinde demiş ki: yakinda petek dincöz cover yapar , heryerde duymaya baslariz.. iyice bayariz artik. bi de bunun remixleri var. millet bahsediyodu hiç dinlemedim ama :) clublarda fln duyarız artık yazın ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 davionun terazisine tıklamayanın çocugu olmasın !11!!bir[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Cintonik, 29 Eylül 2005 22:56 tarihinde demiş ki: davionun terazisine tıklamayanın çocugu olmasın !11!!bir Töbe töbe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: zgrw, 29 Eylül 2005 22:15 tarihinde demiş ki: hayalet sevgilim şarkılarından / şiirlerinden gına geldi bea , benmi duygusuz bi insanım yoksa bunlar hakkaten o kadar güzel olmuyormu ? (önyargımdan ötürü dinlemedim ve dinlemeyeceğim , tamamen genel bir yorumdu) duygularımız vardıda bu şarkılarla yitirdik :/[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sinirden yazamamışım bile :) anlayaın yani ne kadar sevmediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Cintonik, 29 Eylül 2005 22:56 tarihinde demiş ki: davionun terazisine tıklamayanın çocugu olmasın !11!!bir kurtadamla karıştırdın galba :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar