Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Hayalet Sevgilim

Davion

Öne çıkan mesajlar

hayalet sevgilim şarkılarından / şiirlerinden gına geldi bea , benmi duygusuz bi insanım yoksa bunlar hakkaten o kadar güzel olmuyormu ? (önyargımdan ötürü dinlemedim ve dinlemeyeceğim , tamamen genel bir yorumdu)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

davionun terazisine tıklamayanın çocugu olmasın !11!!bir[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 29 Eylül 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
hayalet sevgilim şarkılarından / şiirlerinden gına geldi bea , benmi duygusuz bi insanım yoksa bunlar hakkaten o kadar güzel olmuyormu ? (önyargımdan ötürü dinlemedim ve dinlemeyeceğim , tamamen genel bir yorumdu)

duygularımız vardıda bu şarkılarla yitirdik :/[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonik, 29 Eylül 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
davionun terazisine tıklamayanın çocugu olmasın !11!!bir

kurtadamla karıştırdın galba :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...