Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Hayalet Sevgilim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayalet sevgilim şarkılarından / şiirlerinden gına geldi bea , benmi duygusuz bi insanım yoksa bunlar hakkaten o kadar güzel olmuyormu ? (önyargımdan ötürü dinlemedim ve dinlemeyeceğim , tamamen genel bir yorumdu)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 29 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Benim forum anlayışım bu :)

Zevkler renkler meselesi

yok abi bişi demedim iyi olur belki bizim de ilgimizi çeken bişi olur.hitlerin kavgamı çektim mesela. keşke rep sistemi olsa :)[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Mesaj tarihi:
@zgrw
senin duygusuzluunla alakası yok çünkü bende nefret ediorum hatta tiskiniorum artık...
Ama zevk rewnk meselesi isteyen dinner karısmam...Ama bende önyargılıyım ve dinnemicem...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Horiblecik sana hiç yakıstıramadım!11!1!!11!!!11!![signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
Yanlız elemanlar kalite olayını farketmişler :) Artık cepten telefonu ile çekilmio :) Stüdyoya giriolar. Yanlız hakkınıda yemiyim çocugun güzel şarkı olmuş eleman iyi gitar çalıo. Albüm falan gelir yakında "BÜYÜK İNSAN" die çıkartırlar :D
Mesaj tarihi:
Yeni ortaya cikan sarkiyi eski sifatlarla sununca, olagan tepkiler,hosuma gitti ayrica melodisi.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 29 Eylül 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
yakinda petek dincöz cover yapar , heryerde duymaya baslariz.. iyice bayariz artik.
bi de bunun remixleri var. millet bahsediyodu hiç dinlemedim ama :) clublarda fln duyarız artık yazın ehhe
Mesaj tarihi:
davionun terazisine tıklamayanın çocugu olmasın !11!!bir[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 29 Eylül 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
hayalet sevgilim şarkılarından / şiirlerinden gına geldi bea , benmi duygusuz bi insanım yoksa bunlar hakkaten o kadar güzel olmuyormu ? (önyargımdan ötürü dinlemedim ve dinlemeyeceğim , tamamen genel bir yorumdu)

duygularımız vardıda bu şarkılarla yitirdik :/[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
said:
Cintonik, 29 Eylül 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
davionun terazisine tıklamayanın çocugu olmasın !11!!bir

kurtadamla karıştırdın galba :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
  • Yeni Oluştur...