Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fection olayıı


collektor

Öne çıkan mesajlar

OSI de mi oynuyorsun yoksa başka bir server mi?

Factionlar savaşarak şehirleri ele geçirirler.(theflerin de yardımıyla) daha sonra bu şehirlerin mali ve güvenlik işlerine bakarlar kendileri de bu işten para kazanırlar.Sürekli çatışmalar olduğundan şehirler sürekli hareket halinde oluor.[signature][hline]İmzamı küçülttüm paticik halkı mutlu olsun yeter :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Thiefler aracılığı ile Sigil'leri çalacaksın kendi Bölgene götürdüğünde o Şehir sana ait olur .. ve O şehir üzerine ekletiler yapabilirsin stable master gibi .. (Faction'ının warhorse'unu alabilirsin bu sayede)

Doğal olarak mevcut bulunan Şehri Faction üyeleri korumaya çalışacaktır ve Rakipler ise Sigil'leri çalmaya ..

Başarına göre Title alırsın..

Faction lideri şehirler üzerine atamalar yapabilir Faction lideri Oy ile seçilir Seçilen kişi olmak için Oylamaya katılman lazım Tabiki Bulunduğun çevrenin geniş olması önemli oy alabilmen için..

Oylama yapmak için Kendi Faction bölgendeki Stone'unuzu kullanarakk yapabilirsin .. Her Faction'ın kendine ait bölgesi ve rengi vardır.. Minax (Kırmızı) gibi ..


Daha detaylı bilgi için uo.stratics.com'dan bu konu hakkında ve merak ettiğin bir çok konu hakkında bilgi alabilirsin ..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...