TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Meraba , şimdi öncelikle , en basitinden söylemek istediğim merhabadır . Bunun manası ben buraya yeni geldim anlamında değildir yanlış anlam çıkarmayınız rica ederim . Ben burada 11.5 seneden beri varım. Ama MerabaA dememiştim hiç o yüzden şimdi demek istiyorum MerabaA . Bu arada bir puroje oluşturdum kafamda bana destek olurmusunuz ki acaba rica etsem diye de düşünmeye başlamıştım. Şimdi şöyle .. Bir Ultima Online Serverı açalım .. Nedersiniz ?[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 11.5 sene mi ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Evet tam tamına 11.5 Sene 4 saat[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 zuahah 11.5 sene naaptın hoca sen[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Ya yeniyim diye dalga geçmeyin , 11.5 sene oldu en yenilerdenim ama işte Neyse Şart kurucakmıyız[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 dayanamıyorum :D[hline]Ben Salağım...[b] [b]Metall Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: TheDarkOne, 23 July 2003 12:11 tarihinde demiş ki:Ben burada 11.5 seneden beri varım. Ama MerabaA BURA=DUNYA 11,5 yaşında herhalde.[hline]ALI G. MY BITCH Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ben paticikte 17 senedir varım İ m here ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 selam[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Şhart aççaz mı[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Hoşgeldin.Server açmak istiyorsan veya açmana yardım edecek insanlar istiyorsan seni buraya alalım. 11.5senedir paticik yok tek sorun o :~/[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry [Bu mesaj Virus tarafından 23 July 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 11 sene ahaha[hline]Elenaor the Wizard Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Nasıl yok yaw 11.5 senedir , ben nasıl 11.5 senedir burdayım o zaman[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ha doğru ya biz eni geldik pardon sen eskiş topraksın doğru unuttuk[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 milattan önce mi milattan sonra mı?[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Böyle yapmayalım arkadaşlar doğru yolu sabırla ve azimle gösterelim[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 slms[hline]:hrr:Force Be With You:hrr: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.