SavagE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: elektrot, 28 Eylül 2005 23:49 tarihinde demiş ki: @savage, 2. gol mükemmel bir zamanda geldi de ondan, 1-0 devam etse başlardık belki ter dökmeye. Neyse, 3 gol de (penaltı da dahil) şahane gollerdi. PSV sanki küçümsemiş FB'yi, hiç bişey yapmadılar, sahada yoklardı. 3-0 az bile oldu. adamnarın gol atması çok zordu en önemli gol silahları kırmızı kart gördükten sonra tek forvet 2. yarıda hiçbişey yapamadı [Bu mesaj SavagE tarafından 28 Eylül 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bilmem farkettinizmi, appiah çok yuvarlandı bu maç onu anlamadım hala ben her seferinde sürüklendi[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Ronaldinho, 28 Eylül 2005 23:54 tarihinde demiş ki: alex in amacı gol ve asist değil miydi acaba yoksa benmi yanlış biliyorum Açıkçası top rakipteyken yok adam ortada (gerçi bu maçta ortada rakip de yoktu o da ayrı mesele.) Bu yaşta Hagi gibi olacaksa yazık, daha erken. Neyse polemik olmasın gene, Alex süper adam. OK b@b?[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Temiz skor.. ferrero'ya geçmiş olsun.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 alex bi ara bakıyoduk top önünden geçiy oaya kuzatmıyo :P nede olsa biri kapar verir bana diyo bariz hehe üstüne bide top gelince direk kasıp pas atıyo gene koşmuyo :) bu arada psv deki o kafasız herif yüzünden aldı fener macı penaltı pozisyonunda öyle elle keserse üstüne yarı sahada hiç alakasız yerde adamı cekip 2. sarıyı görürse ben kendi tuttugum takımda bi oyuncu böyle yapsa satmış maçı derim direk valla durum nedir psv de bilmiyorum neticede penaltı pozisyonuna kadar klasik yan paslar ve çalışılmış bir hücum organizasyonu olmayan bir anlayış içinde idi[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Tebrikler hehebu hafta 3de3 yapsak güzel olurdu gerçi ama nerdeeee ;P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 umit tuketti =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 alex gibi futbolcular çok koşarlarsa öyle golleri atamazlar . diye düşünmekteyim ..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yanlis dusunmektesin beybin , alexin serkan kadar kostugunu dusunsene? gerci o zaman alamazdik o adami fenere :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bana kalırsa adam ılk pozısyonda kırmızıyı gormelıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 fener deplasmanda puan alamazsa kendi sahasındaki galibyetlere güvenmesin. bugün iyi oynadılar hemde psv nin 9 numarası resmen maçı sattı. ama olay schalke maçında. eğe fener o maçtan puan alırsa işte o zaman bu galibiyet bir işe yarar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Zegna, 29 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: yanlis dusunmektesin beybin , alexin serkan kadar kostugunu dusunsene? gerci o zaman alamazdik o adami fenere :) öyle bir futbolcu ben henüz görmedim :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: DynamicK, 29 Eylül 2005 00:03 tarihinde demiş ki: penaltı pozisyonunda öyle elle keserse üstüne yarı sahada hiç alakasız yerde adamı cekip 2. sarıyı görürse ben kendi tuttugum takımda bi oyuncu böyle yapsa satmış maçı derim direk valla durum nedir psv de bilmiyorum Abi kesin kovulmuştu o adam Türkiye'de bi takımda olsa, bi kere taraftar siler zaten.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Zegna, 29 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: alexin serkan kadar kostugunu dusunsene? ronaldinho denen insan üstü varlık işte o dedigin[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 şalke berabere kaldı. güveni, sabrı kaybetmezsek lider bile çıkabiliriz. çok tehlikeli bi laf ettim. inş basında yankı bulmaz =P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ronaldinho?.. ronaldinho işte.. alex gibi teknik+serkan gibi depar[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: SavagE, 29 Eylül 2005 00:06 tarihinde demiş ki: bana kalırsa adam ılk pozısyonda kırmızıyı gormelıydı Top kaleye falan gitmiyordu, sanmıyorum kırmızı kart gerekeceğini. Hakem de 3 metre ötedeydi yani, azcık da güvenmek gerek hakeme.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 işte kaç adam var ki öye ? ama şunu biliyorum ki alex o kadar koşarsa adam gibi gol atamaz .[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: MeSh, 29 Eylül 2005 00:08 tarihinde demiş ki: ronaldinho?.. ronaldinho işte.. alex gibi teknik+serkan gibi depar tamam ronaldinho öylede topsuz oyunda oda yok...sadece aşırı süratli[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 adam yatti topa , arkasinda 2 tane fenerbahceli vardi direk gol pozisyonunu el ile kesmek kirmizi karttir bencede :yapma:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: DynamicK, 29 Eylül 2005 00:08 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 29 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: alexin serkan kadar kostugunu dusunsene? ronaldinho denen insan üstü varlık işte o dedigin +şımarık=ronaldinho[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Alex'le Ronaldinho'yu mu karsilastiriyorsunuz simdi de? LOL... Saka bir yana penalti pozisyonunda bence de kirmizi kart gerekliydi. O amcaya da daha forma vermesinler. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hem koşup takım oyunu oynayan hemde yetenekli olarak şu an en iyisi kaka ronaldinho ondan daha yetenekli olsada kaka kat kat daha iyi bi takım oyuncusu[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 alexin süratli hali ronaldinho gibi olur diyoruz.. alexin tekniği bok gibi diyin hadi..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Zegna, 29 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki: adam yatti topa , arkasinda 2 tane fenerbahceli vardi direk gol pozisyonunu el ile kesmek kirmizi karttir bencede :yapma: Yok ya sanmıyorum, ha belki ceza alanı içinde falan diye olabilir, ama dışarda olsa sarı kart normal. Yine de hakeme hak veriyorum ben. Golü kesmediği sürece sarıdır cezası.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar