Mike Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Pyro, 29 Eylül 2005 21:50 tarihinde demiş ki: said: Mike, 29 Eylül 2005 21:48 tarihinde demiş ki: YOK OLM ZEMİN ÇOK İYİYDİ ONDAN YENİLDİLER AUZHAUH 0-6 ya$? 0-3 olmaktan iyidir ouzcum[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Cintonik, 29 Eylül 2005 21:40 tarihinde demiş ki: Nereden başlayım bilemiyorum..Şimdi burdaki 10 larca postu alıntı yapmaya kassam sayfanın şekli şemali kayacak. O yuzden kısaca ozetlemek istiyorum.Tromsonun oynadıgı sahada yenildiniz.Gerekçe saha çamur deryası hava soguk vs vs. Peki soruyorum sizlere sizin oynadıgınız yarı saha çamur deryasıydıda tromsonun yarı sahası yaylamıydı? Şartlar eşit saha aynı takım aynı 11 e 11.Hadi orda gene bir bahane tutturdunuz saha kotu vs. Peki şimdi ne oldu ? Mukemmel zemin harika stad super galatasaray dahi gerets kral hakan ? 11 e 11 mucadele.Şimdiki bahaneneiz nedir arkadaşlar ? Bu topicte sayısız alıntı yapabilirim isterseniz 5 atarız 3-0 direk baslar gs 4 ile 6 arası atar, rahat alırız, tromso takımmı ? vs gibi İşte siz bu yuzden kaybediyorsunuz bu yuzden loserlık damgası geliyor.Takımları kucumseme gereksiz yorumlar vs. Millete şansa yendi bala goller dandik transfer diyeceginize kendi takımınıza bakmanızı oneririm.Fener 0 çeker 1 puan alır salak alex beyinsiz appiah diyecegize ? Fenerbahçe avrupa takımından gol yemesini 8 gozle bekleyeceginize kendinizin gol atması için dua etseniz ? Ben ne desem boş bu saatten sonra zaten çogu kişi de sallamayacak ama Tencere dibin kara demeden once 2 kere hatta 3 5 kere düşünelim olurmu ? Ve son olarak galatasaraya sormak istedigim bir soru var : Soyle cimbom soyle , soyle ne oldu ?.. Teşekkür ederim.. ...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 tebrikler tromso böyle defans, böyle istek, gs nin böyle kötü oyununa en iyi skor bu oldu sanırım. ama ortadaki şans faktorünü kimse yok saymasın. rahat 6 %100 lük gol sadece şansa kurtarıldı.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: behran, 29 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: said: Moss, 29 Eylül 2005 21:47 tarihinde demiş ki: said: behran, 29 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki: Moss PENDİK ELER TRÖMSÖ yü NABERRRRRRRRRRRRRRRR :D Dogru pendik buyuk takım 1. ligde top kosturuyor fener diyede bi 3. lig takımını kupadan elemiste galiba ?? ya bi günde diyinki hakkettik yenildk illla FB takıntısı ama artık sizi takan yok ! Surdaki postlara bi bak once hic yenilgi ile ilgili bisey var mı ?? kabullenmemek deil olay alay sizin sacma bok atmalarınız ki bu yakın zamanda tekkerrur edecek ŞL macları var daha en azından 4 tane[signature][hline]Tjorn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Mike, 29 Eylül 2005 21:50 tarihinde demiş ki: said: Pyro, 29 Eylül 2005 21:50 tarihinde demiş ki: said: Mike, 29 Eylül 2005 21:48 tarihinde demiş ki: YOK OLM ZEMİN ÇOK İYİYDİ ONDAN YENİLDİLER AUZHAUH 0-6 ya$? 0-3 olmaktan iyidir ouzcum optimistic olmak bu olsa gerek. ayrıyetten tromso ya t$kler.en azından gruplara gidip orda rezıl olmamızı engelledıler.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 29 Eylül 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: behran, 29 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: said: Moss, 29 Eylül 2005 21:47 tarihinde demiş ki: said: behran, 29 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki: Moss PENDİK ELER TRÖMSÖ yü NABERRRRRRRRRRRRRRRR :D Dogru pendik buyuk takım 1. ligde top kosturuyor fener diyede bi 3. lig takımını kupadan elemiste galiba ?? ya bi günde diyinki hakkettik yenildk illla FB takıntısı ama artık sizi takan yok ! ya hiçbir zaman takan yoktuda bu 5 dk önceki maçın skorunu unutturmak için böle geçmişte kalmış maçları söleyerek avunuyo işte boşver elbet oda büyür^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Voys, 29 Eylül 2005 21:51 tarihinde demiş ki: tebrikler tromso böyle defans, böyle istek, gs nin böyle kötü oyununa en iyi skor bu oldu sanırım. ama ortadaki şans faktorünü kimse yok saymasın. rahat 6 %100 lük gol sadece şansa kurtarıldı. Evet o 6 taneyi atamadı tromso yanıyorum ona ya[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Pyro, 29 Eylül 2005 21:51 tarihinde demiş ki: said: Mike, 29 Eylül 2005 21:50 tarihinde demiş ki: said: Pyro, 29 Eylül 2005 21:50 tarihinde demiş ki: said: Mike, 29 Eylül 2005 21:48 tarihinde demiş ki: YOK OLM ZEMİN ÇOK İYİYDİ ONDAN YENİLDİLER AUZHAUH 0-6 ya$? 0-3 olmaktan iyidir ouzcum optimistic olmak bu olsa gerek. ayrıyetten tromso ya t$kler.en azından gruplara gidip orda rezıl olmamızı engelledıler. evet budur heralde.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ZAmanında fenerbahcelıler ama efendı fenerbahcelılerde derdı bız galatasaraymıyız diye bizim neyimize avrupa diye kulaklarımla duydum hakıkaten takımına baglı adamlar dun yendınız psv yı gıttım helal abı dedım bırı de cıkıp ne bıcım galatasaraylısın demedı adamlar 50 yaslarında adamlar gormus gecırmıs ben onlardan yaklasık 31 32 yas ufagım ama adamlardan bırısı bıle bana ne lan bu salakmısın sen ne ısın war demedı haa neymıs efendım efendı taraftar her zaman ıyıdır. yok kapak olsun yok monteledı ooh ne caktı törömsö gibi laflara mahal yok o bakımdan sakin olun.[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bir de bugünki galatasaray'ı, yani orta sahada bolca pas hatası yapan, savunması tel tel dökülen, hava toplarında etkisiz kalan, ikili mücadelelerde fizik olarak sınıfta kalan galatasaray'ı turkcell süper ligi'nin herhangi bir takımı perişan ederdi. trömsö biraz daha top yapmasını bilseydi daha utanç verici manzaralar çıkardı.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Moss dediğin gibi 4 adet ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: behran, 29 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: said: Moss, 29 Eylül 2005 21:47 tarihinde demiş ki: said: behran, 29 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki: Moss PENDİK ELER TRÖMSÖ yü NABERRRRRRRRRRRRRRRR :D Dogru pendik buyuk takım 1. ligde top kosturuyor fener diyede bi 3. lig takımını kupadan elemiste galiba ?? ya bi günde diyinki hakkettik yenildk illla FB takıntısı ama artık sizi takan yok ! Pendik 2. Lig takımıydı bizi elediğinde ve bir sonraki sene Galatasarayı başka bir 2. lig takımı Erzurumspor eledi .. Eğer beşiktaşlıysan .. o daha beter.. bir başka 2. lig takımı Öz Sahrayıcedidspor'a elenmişti[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yuh be kardeşim gol ofsayt 20milyar tane penaltın verilmiyor direkten topun dönüyor kaleyi sıyıran 234234 tane şutun var ve bütün bunlar kötü oynadığın bir maçta. ve bütün bunlar maça dezavantajla başlamana rağmen rakibin ceza sahasından çıkmadan futbol oynatmamaya çalışmasına rağmen ve bütün bunlara rağmen gs lige havlu atar diyorsanız.. hayır rezalet gs buysa allah iyi bir gs çıkarmasın bizim maçta pessssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ULTÜRÖMSÖ[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Revenge, 27 Eylül 2005 00:08 tarihinde demiş ki: O maç 3-0 dan başlar. said: Diablo, 27 Eylül 2005 00:19 tarihinde demiş ki: o chealse ama o ayrı mesele :) ama 3-4 tane atarız samiyende orası garanti said: Passanger, 27 Eylül 2005 12:18 tarihinde demiş ki: galatasaray 5 den asagı atmaz.Belkı hakan sukur bıle gol atabılır muhahah. said: lahoya, 27 Eylül 2005 14:57 tarihinde demiş ki: 5 atarız 10 atarız ne bilim amma çok atarız said: jazzyjam, 28 Eylül 2005 01:04 tarihinde demiş ki: 5-1 ümit karan (2) necati (2) hasan şaş (1) said: DueLisT, 28 Eylül 2005 12:10 tarihinde demiş ki: 4+ - 0 yada 4+ - 1 en fazla oda tromso elek gibi takım ztn said: Joe, 29 Eylül 2005 14:49 tarihinde demiş ki: Gs rahat alır benim hiç süphem yok [b] said: [b]Diablo, 29 Eylül 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ilk 30dk da en az 2-0 ı buluruz. eger elenme gibi bişi olursa appiah forması giyip gezicem [/b][/b][signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 @moss eet de farkımız şu tromso değil milan kapiş?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: nindalf, 29 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki: @Gigabyte Terbiyesizlik yapıyorsun. Yenilmeyi bilmek ggreek. yenilmeyi biliyoruz elbet...siz giderken biz dönüyoduk onuda hesaba katın...Benim sinirlendiğim 2-3 kendini bilmez insan var derslerini vermek gerekiyo onların...terbiyesizlikse terbiyesizlik yapıyorum o zaman varmı gıkı çıkan ?[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya neyin tartışmasını yapıyosunuz ya yenildiniz takım tromsö el insaf yani yuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 gık :D[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Gigabyte, 29 Eylül 2005 21:54 tarihinde demiş ki: said: nindalf, 29 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki: @Gigabyte Terbiyesizlik yapıyorsun. Yenilmeyi bilmek ggreek. yenilmeyi biliyoruz elbet...siz giderken biz dönüyoduk onuda hesaba katın...Benim sinirlendiğim 2-3 kendini bilmez insan var derslerini vermek gerekiyo onların...terbiyesizlikse terbiyesizlik yapıyorum o zaman varmı gıkı çıkan ? Cıkıyor kardeşim gıkım. Terbiyesizlik yapamazsın. Haddini herkezin bildigi gibi sende biliceksin. Eskilere tarihlere dönme hiç. Tarihmi? Bugun yazdınız...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Mike, 29 Eylül 2005 21:54 tarihinde demiş ki: @moss eet de farkımız şu tromso değil milan kapiş? Milan derken ?? 3 tane yediginiz milan mı yoksa bizim her seferinde yeter bi gs cıkmasın diye aglattıgımız milan mı ? yoksa 2 side aynımı ??[signature][hline]Tjorn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Cintonik, 29 Eylül 2005 21:53 tarihinde demiş ki: [b] said: [b]Diablo, 29 Eylül 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ilk 30dk da en az 2-0 ı buluruz. eger elenme gibi bişi olursa appiah forması giyip gezicem [/b][/b] buna ek olarak şöyle bir şey ekliyorum. bu arkadaşların sözlerini tutmalarını istiyoruz... said: Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde demiş ki: Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 [spo1=önce in-san-lık]bu topic maçla ilgili yorumlar için açıldı vücudunuzun oluşturdugu artıkları boşaltım yapmak için forumu değil tuvaletleri kullanalım[/spo][signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar