amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bence bir patiyi pati yapan fake lerle dalga geçme ve onları ezme dürtüsü, sap olma olmayıncada kalp alma isteği....devamını siz getirin.... ve eski patinin yenisinden farkı? patinin en civcivli yılları?[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 patiyi pati yapan insanın kendine yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 lahavlevelakuvvet...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: aquila, 28 Eylül 2005 23:24 tarihinde demiş ki: lahavlevelakuvvet... beyenemedin mi?[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 az gelir.. la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bir efsaneye göre eski patilerin pipileri daha büyük oluyomuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Hepimiz Patiyiz, ayrım yapmayalım.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 elvyn igrencsin, aquila kötüydü, taz igrençti, amon u saymıyorum bile. baydı ayrıyeten.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 patiyi pati yapan şey muhabbetidir, geyiğidir bunların kalitesi düşerse patininde kalitesi düşer bunun dışında, bir patinin pati olması için tabii ki kedi, köpek gibi bir hayvanın ayak bileğine bağlı olması gerekir -gibisinden bi espri yapardım ama havamda değilim yapmıycam işte...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bence patiyi pati yapan "amon" gibi kişilerin olmamasıdır Ama var ne yapalım :/ Böyle zeka ürünü konular açıyor. [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 28 Eylül 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bulusmalaridir.. hicbirine katilamamis olsam da[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 amma tutarsız bi mesaj o oyle, nickinle çelişiyosun bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paticik.com'a üye olmasıdır.[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 etrafındaki insanlara ayar vermek, laf oturtup susturup, diğerlerine hava atmaya çalışığ sürekli bir savaş halinde olmaya çalışmak yerine birazdaha efor sarfederek diğer patiler ile iyi geçinen, hoşuna gitmeyen davranış yapanı bile eleştirmek yerine (OMGOMNG!!!111oneeleVEN B@BS! PLZ!) olayları alttan alıp tatlı dil ile kişilerle iletişim kurmaya çalışan.(bak böyle böyle yapınca çirkin oluyor. böyle yapınca daha iyi.) Birisi kendisine küfretse bile fındık bile atmadan, isim takmadan, laf sokmadan gülüp geçebilen, paticiği okadar ciddiye almıyan, onun yerine patiden tanıştığı, karşılaştığı insanlar ile ilişkilerini önemsiyen (forum için değil insanlar için gelin.) insanlara pati denir. Eski pati yoktur. pati vardır. Devamının adı yoktur. ama lamer, bab, fındık, maymun gibi isimler takabilirsin gerçekten isim takmak istiyorsanız. Ama "...fındık bile atmadan, isim takmadan, laf sokmadan... "[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Pati olmasak, toynak olsak mesela. :P[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 chemical aglamak istiyorum. geldiginden beri en sevdigim yazin bu oldu, aferim lan kerata...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 @amon: bu şarkı sana sen sus, hiçbirşey söyleme sen sus da gözlerin konuşsun.. Yoksa ben delimiyim,deli mi divanemiyim, Bir haber uçursan yeter, Sana yine koşa koşa gelirim.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Haha işte pati bu bence =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 amma nefret toplamışım 2,5 ayda...ne başarı be[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Soru:bir patiyi pati yapan nedir? eski pati ve yeni pati farkı Cevap:Tikveştir.. Ama sırdır! Söylemezler! Gidin işinize yahu.. İşiniz yok mu sizin? Ne bilim git bi çay koy..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Chemical, 28 Eylül 2005 23:54 tarihinde demiş ki: etrafındaki insanlara ayar vermek, laf oturtup susturup, diğerlerine hava atmaya çalışığ sürekli bir savaş halinde olmaya çalışmak yerine birazdaha efor sarfederek diğer patiler ile iyi geçinen, hoşuna gitmeyen davranış yapanı bile eleştirmek yerine (OMGOMNG!!!111oneeleVEN B@BS! PLZ!) olayları alttan alıp tatlı dil ile kişilerle iletişim kurmaya çalışan.(bak böyle böyle yapınca çirkin oluyor. böyle yapınca daha iyi.) Birisi kendisine küfretse bile fındık bile atmadan, isim takmadan, laf sokmadan gülüp geçebilen, paticiği okadar ciddiye almıyan, onun yerine patiden tanıştığı, karşılaştığı insanlar ile ilişkilerini önemsiyen (forum için değil insanlar için gelin.) insanlara pati denir. Eski pati yoktur. pati vardır. Devamının adı yoktur. ama lamer, bab, fındık, maymun gibi isimler takabilirsin gerçekten isim takmak istiyorsanız. Ama "...fındık bile atmadan, isim takmadan, laf sokmadan... " +1 hatta +1milyon..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ben burda eskilerin gidiş nedenini tek bir topicde toplamaya çalışıyorum...patide neler oldu? patinin altın çağı ne zamandı falan...yani burda kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 @amon bana yapılanlara ne demeli? threadlarıma girip bak bakalım. Gerçek pati'leri görüceksin o zaman. Söze gerek yok zaten.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Eskiden moduyla normal kullancısına kadar herkes biriyle saygıyla yaklaştığı şimdi ise ergenlik sorunu olan insanlar gibi aman şuna laf soktum off bunu şey ettim diye dolaşan insanlar yoktu ama onlara hak göstermek lazım bir takım şeyleri böyle kapatıyorlar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ha bide herseyi laf sokmak olarak dusunen insanlar var. arkadasim benim derdim ne senlede laf sokiim sana. herkeste bi delikanlilik, bi ben bu lafin altinda kalmam tripleri. yanlis seyler bunlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar