Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir patiyi pati yapan nedir? eski pati ve yeni pati farkı?

amon

Öne çıkan mesajlar

patiyi pati yapan şey muhabbetidir, geyiğidir

bunların kalitesi düşerse patininde kalitesi düşer

bunun dışında, bir patinin pati olması için tabii ki kedi, köpek gibi bir hayvanın ayak bileğine bağlı olması gerekir -gibisinden bi espri yapardım ama havamda değilim yapmıycam işte...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence patiyi pati yapan "amon" gibi kişilerin olmamasıdır
Ama var ne yapalım :/
Böyle zeka ürünü konular açıyor.
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 28 Eylül 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

etrafındaki insanlara ayar vermek, laf oturtup susturup, diğerlerine hava atmaya çalışığ sürekli bir savaş halinde olmaya çalışmak yerine birazdaha efor sarfederek diğer patiler ile iyi geçinen, hoşuna gitmeyen davranış yapanı bile eleştirmek yerine (OMGOMNG!!!111oneeleVEN B@BS! PLZ!) olayları alttan alıp tatlı dil ile kişilerle iletişim kurmaya çalışan.(bak böyle böyle yapınca çirkin oluyor. böyle yapınca daha iyi.) Birisi kendisine küfretse bile fındık bile atmadan, isim takmadan, laf sokmadan gülüp geçebilen, paticiği okadar ciddiye almıyan, onun yerine patiden tanıştığı, karşılaştığı insanlar ile ilişkilerini önemsiyen (forum için değil insanlar için gelin.) insanlara pati denir.

Eski pati yoktur.
pati vardır.
Devamının adı yoktur. ama lamer, bab, fındık, maymun gibi isimler takabilirsin gerçekten isim takmak istiyorsanız. Ama "...fındık bile atmadan, isim takmadan, laf sokmadan... "[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

chemical aglamak istiyorum. geldiginden beri en sevdigim yazin bu oldu, aferim lan kerata...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

@amon: bu şarkı sana

sen sus, hiçbirşey söyleme
sen sus da gözlerin konuşsun..

Yoksa ben delimiyim,deli mi divanemiyim,
Bir haber uçursan yeter,
Sana yine koşa koşa gelirim.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 28 Eylül 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
etrafındaki insanlara ayar vermek, laf oturtup susturup, diğerlerine hava atmaya çalışığ sürekli bir savaş halinde olmaya çalışmak yerine birazdaha efor sarfederek diğer patiler ile iyi geçinen, hoşuna gitmeyen davranış yapanı bile eleştirmek yerine (OMGOMNG!!!111oneeleVEN B@BS! PLZ!) olayları alttan alıp tatlı dil ile kişilerle iletişim kurmaya çalışan.(bak böyle böyle yapınca çirkin oluyor. böyle yapınca daha iyi.) Birisi kendisine küfretse bile fındık bile atmadan, isim takmadan, laf sokmadan gülüp geçebilen, paticiği okadar ciddiye almıyan, onun yerine patiden tanıştığı, karşılaştığı insanlar ile ilişkilerini önemsiyen (forum için değil insanlar için gelin.) insanlara pati denir.

Eski pati yoktur.
pati vardır.
Devamının adı yoktur. ama lamer, bab, fındık, maymun gibi isimler takabilirsin gerçekten isim takmak istiyorsanız. Ama "...fındık bile atmadan, isim takmadan, laf sokmadan... "

+1
hatta +1milyon..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

@amon bana yapılanlara ne demeli? threadlarıma girip bak bakalım. Gerçek pati'leri görüceksin o zaman.
Söze gerek yok zaten.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden moduyla normal kullancısına kadar herkes biriyle saygıyla yaklaştığı şimdi ise ergenlik sorunu olan insanlar gibi aman şuna laf soktum off bunu şey ettim diye dolaşan insanlar yoktu ama onlara hak göstermek lazım bir takım şeyleri böyle kapatıyorlar :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide herseyi laf sokmak olarak dusunen insanlar var. arkadasim benim derdim ne senlede laf sokiim sana. herkeste bi delikanlilik, bi ben bu lafin altinda kalmam tripleri. yanlis seyler bunlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...