MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Nereye açacağımı bilemedim ama bunun da artık bilgisayarın ayrılmaz bir donanımı olduğuna karar verdiğim için buraya açma teşebbüsünde bulunmak gibi bi hata yaptığımı düşünsenizde aslında aşk da hayatın ayrılmaz bir donanımı olmuştur.. Neyse efenim, koltuğum babayı aldı. Arka yaslandığım yer kırıldı dibe doğru düştü demiri sırtıma geliyo. her gün sırt ağrısı çekiyom kambur oturmaktan. Kambur olucam valla.. Şole kaliteli, ele-omza gelen bi cins koltuk söyleyin. Modelleri oluyo galiba bunların, modeliyle veyahut resmiyle gönderirseniz sevinirim..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 valla standart ya bu koltuklar. Çoğu yerde var. Biraz fazla ver kaliteli al ama.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 6 senelik bürosit'imden şaşmam..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 benim oturduum koltuk bence süper ama çok yakıo bea...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Böyle geniş olanlar varya . Arkaya yatıyor hafif . Antimodes'te vardı uyuycaktım üstünde feci rahat .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Christoph_Vassel, 23 Ağustos 2005 02:18 tarihinde demiş ki: 6 senelik bürosit'imden şaşmam.. benimde 4 senedir :) ama artık emekli olmak istiyor.. ne günler geçirdik onla heyyt be, ne osuruklar ne terlemeler heyyt be..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bu işte . Yanda kolları var bide . Kol koymak için .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Goldsit diye bi marka kullanıyorum bende Kasıtlı olarak almadım kollarının koyma yeri olanlıdan gayet hoş guzel bu hem geniş hem suspansıyonlu hem rahat tavsiye ederim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Kuafördeki koltuklardan da alabilirsin . Bayılıyorum onlara ya monte ettiricem bi tane .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: MartinLGore, 23 Ağustos 2005 02:21 tarihinde demiş ki: said: Christoph_Vassel, 23 Ağustos 2005 02:18 tarihinde demiş ki: 6 senelik bürosit'imden şaşmam.. benimde 4 senedir :) ama artık emekli olmak istiyor.. ne günler geçirdik onla heyyt be, ne osuruklar ne terlemeler heyyt be.. ufak kumaş değişiklikleriyle yepyeni olabiliyor..kızkardeşiminkini kullanıyorum şu an.benimki repair olup kızkardeşimin oldu..senelerce nasıl yaslandıysam arkadaki demiri kırmışımda biraz :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Xaenin, 23 Ağustos 2005 02:21 tarihinde demiş ki: aynı bnm koltuk ama bnm ki geriye yatmıo.[signature][hline]efsane topicSevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 benimkine bi tokat attığında üstünde crafted by burosit yazıyo..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bizim arkadaş tofaşdan çıkma koltuk yaptırmıştı :D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 patron koltugu diye bi hadise var,80-90 milyon.harikadir,ara bi :p[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Şu Christoph_Vassel'inki gibi olan koltukların fiyatları nedir? Var mı bilen?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bürositler sağlam oluyor, bilg. aldığımdan beri kullanıyorum hiç bişey olmadı bir de omurga bitiminden önceki kıvrımı ufak bir yastıkla desteklemek, omurgaya binen yükü azaltıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Christoph_Vassel, 23 Ağustos 2005 02:18 tarihinde demiş ki: 6 senelik bürosit'imden şaşmam.. bu model kadar iğrenç bi model görmedim ben. bu resimdekinin ta kendisi var, sırt desteği saçmasapan koltuun ya.. bi de gıcırdayıp duruo iice delirtiyo beni..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 23 Ağustos 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Nefr hemen 2 tane paketlermisin 5000 usd havele yolluyorum hemen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ikea da vardi 400 milyon civari bayag guzel ondan alicam ben surekli bilgisayar basindaysaniz sart[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bu koltuklar da aşırı pahalı oluyor yaw Onu alacağıma ekran kartı alırım diyor insan :D[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Nefr ii güzel de o koltuğa nasıl oturuyosun bişeyleri kırmadan :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 banada şöyle deri, yaslandıgın yer büyükçene, hatta abartıp bağdaş kurup oturabilecegim ve geriye dogru esneyen sağlam bitane lazım[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Böyle abartılı, teşkilatlı olmayan daha normal bürosit koltukarın fiyatlarını bilen yok mu şimdi??[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 o zaman kendiminkinden tavsiye ederim:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar