ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 http://www.thottbot.com/?i=51920 bu kılıç işte http://www.thottbot.com/?i=51823 bu da zinrokh kimden düşüyo acaba? bu arada hunter weapon :D[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Tamamen shaman silahı tek kötü yanı shamanlar kılıç kullanamıyor. Bunun balta ya da çekiç olduğunu düşünsene bi. Offf WF bir proclasa ragnaros bile ölür ha.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 eet kesinlikle hunter weapon bu zuhauha[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Nefarian dan düşüyomuş resmide var http://www.supload.com/free/blackened-47011.jpg/view/ güzel bişiy valla .D[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue Lvl 38 - 275LW 300 Skining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 neferian da düsüormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 dpsler gitikçe yükseliyor ne olcak halimiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 valla ne olcak ya 3ay falan ara veriyorum bi gelicem millet elinde 150dps itemlarla dolaşıyo olucak arada ex. pack gelip millet lvl yükseltmiş olucak hayırlısı bakalım[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 1 sene sonra ragnarosu 15 kisi filan keserler artik ;p bide mage/lock lari almazlar cunku itemli dpsleri ile itemsiz dpsleri ayni filan olur ;p hehe 10 warrior 5 priest :)[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 UF ile abuk subuk wf critleri gelirken tek diyecegim, ah bir mace olsaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 sırf warrior ve priestden oluşan bir raidin ragnarosu sons of flamesden önce kestiğini duymuştum[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Chris_Metcalf, 29 Eylül 2005 16:14 tarihinde demiş ki: sırf warrior ve priestden oluşan bir raidin ragnarosu sons of flamesden önce kestiğini duymuştum eminim druid ve warlock lootları düşmüştür, onlar da elleri boş dönmüşlerdir :)[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 dps ve resistler artıyo mageler hunter peti olcak zaten[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 tam hunterlik:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: KingMadboy, 29 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Nefarian dan düşüyomuş resmide var http://www.supload.com/free/blackened-47011.jpg/view/ güzel bişiy valla .D Resim kolpa gibi geldi bana hem bu skini kullanan cok fazla kılıc var hemde o warrıor'un shoulder'lar big bad pouldrons ne alaka BWL ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 evet cuce'nin soyledigi benim de dikkatimi cekti, o ss'deki guildin uyelerinde dogru duzgun item yok, onlar nefarian kesmisse ben camdan atlarim.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Onlar big bad pauldrons deil. Zul gurub drop u Bloodsoaked Pauldrons. Ben de kullanıorum. Ayrıca dikkatlice bir daha bakın resimdeki karakterlerin uzerlerine paladinlerde lawbringer ve judgementler set parcaları ayrıca + healing veren shoulderlari ismini unuttum şimdi hele hele onyxia scale cloak ben burdayim diyor. [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 29 Eylül 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 29 Eylül 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar