IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bana bikaç güzel örnek gerek fakat dansedilesi müzikler olmalı...yani bale+doğaçlama şeklinde figürler çıkarılcak.hoca istedi arklar walla yardımcı olursanız sewinirim...[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away..
Jester Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 metal esliginde bale? tövbe tövbe.... Gorgoroth, Cannibal Corpse, Morbid Angel, Suffocation[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust.
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bale değil ya doğaçlama şeklinde daha çok ama hareketler estetik yani ne desemmm.biraz göz doldurucu öyle bilindiği gibi klasik bale değil.hem ben zombie de oldum bunu da yaparız heralde=)[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away..
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hmm amorphis olabilir belki...[signature][hline]lylide..
sir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 benim aklıma in flames - the jester's dance geldi. jester çok sevincek hehe öbür öneriler opeth - epilogue, ending credits haggard - the final victory porcupine tree - trains [signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen [Bu mesaj sir tarafından 28 Eylül 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Messor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 [signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =Plylidn...
sir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ah evet ya, dark tranquillity - mind's eye veyahut ne bileyim gallery şarkısı olur. ama punish my heaven olmaz![signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen
Jester Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: sir, 28 Eylül 2005 21:53 tarihinde demiş ki: benim aklıma in flames - the jester's dance geldi. jester çok sevincek hehe ehehe aklıma geldi ama yazmadım walla kısa parça diye[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust.
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 amina koiim lafini kisaltinca foruma uygun haline getirmis olmuyorsunuz hatirlatayim[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 walla dt ile in flames var ama gel gör ki yapabileceğin danslar headbang ile pogoyla sınırlıdır.[signature][hline]Aslında..
Linu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Theiron,Haggard,Nightwish,ee..Orphaned Land?:D kıvırırsın orphanla.
KutayTR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Kesinlikle Nightwish uygun düser. Melodik power metal. Gothic ve senfonik öğelerde içeriyo. Bi bak derim. Gerekirse linkte veririz :) Olmadı sırf senin için upload yaparım :p[signature][hline]A large army is always disorderly...
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Nightwish! evet evet agzinizin tadini biliyorsunuz :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
Öne çıkan mesajlar