Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çizimlerim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cizimlerin cok hos ik 3 ü sade ve konusuz bence fakat 4. ü yaratici olmus[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:

işte birkaç tane daha...
[spo1=6][/spo]
[spo2=7][/spo]
[spo3=8][/spo]
[spo4=9][/spo]
[spo5=10][/spo]
edit: 9 un bacağı biraz kısa evet... :)
[signature][hline]
bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum

[Bu mesaj ucanadam tarafından 27 Mayıs 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Standart bir resim hocası yorumu olucak ama, modelleri olduğundan buyuk görmen lazım.

Son resimlerde özellikle uzuvlarda orantısızlıklar var.

Taramalar cok başarılı (ki ben ben koyu severim, sert sert tarıycaksın haşır haşır, cizgiler gözükücek).[signature][hline]
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ben remsilerinin çok beyendim ve sahiden kutluyorum ma 1 resminde vicut orantılarında bir sorun var gibime geldi. ve 4 de admın yüzü olmamış.

başarıların devamını dilerim.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
karakalem le anime ve fantastik tarz çizimler dışında diğerlerini hiç sevemiyorum. kötü bişi bu sanırım..

güzel olmuşlar (:[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1. haricinde hepsini beğendim. 1. resimde anatomik olarak cok büyük dengesizlik var.
4. çalışmada bi masal kahramanı gibi.ömer seyfettinin kitaplarında oluyodu böyle çizimler. =P diğerleri ile karşılaştırıp eleştirirsek yanlış olur gibime geliyor.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 15 Haziran 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
9daki kizin poposu erkeklerinki gibi kucucuk olmus fazla kucuk (sapikmisin diyosunuz dimi:))

lol arşivemi bakıyorsun :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
harika bir insansın maaşallah :) var mı eğitim almışlık yoksa horace gibi kendini eğitmiş birimisin?

3-5-6-7(eli hariç)-8-10 ultra olmuş... eline sağlık, kesene bereket

[Bu mesaj moriteri tarafından 16 Haziran 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 19 Haziran 2005 22:18 tarihinde demiş ki:2. resmi nerden model alarak çizdin acaba sormamda bi sakınca varmı :D
kağıttan :)[signature][hline]herkes buraya bişeyler yazıyo lan
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
moriteri, 16 Haziran 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
harika bir insansın maaşallah :) var mı eğitim almışlık yoksa horace gibi kendini eğitmiş birimisin?

3-5-6-7(eli hariç)-8-10 ultra olmuş... eline sağlık, kesene bereket

[Bu mesaj moriteri tarafından 16 Haziran 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
bu mesajı görmemmişim pardon, geç oldu ama yanıtlayayım, güzel sanatlar fakültesine hazırlanıyordum bu resimleri koyduğumda, şu anda sınava girmiş bulunuyorum, bugün de mülakata girdim...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
  • Yeni Oluştur...