Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 3 e bayildim gercekten cok hoş ve güzel bi calisma[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 cizimlerin cok hos ik 3 ü sade ve konusuz bence fakat 4. ü yaratici olmus[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 işte birkaç tane daha... [spo1=6][/spo] [spo2=7][/spo] [spo3=8][/spo] [spo4=9][/spo] [spo5=10][/spo] edit: 9 un bacağı biraz kısa evet... :) [signature][hline] bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum[Bu mesaj ucanadam tarafından 27 Mayıs 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 8. ve 10. resim gayet hos ve guzel[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sennle gurur duyuyorum kanka basarilarinin devamini dilerm bi beni cizmedn zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Gec oldu ama söliyim harbi çok güzeller.:)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Standart bir resim hocası yorumu olucak ama, modelleri olduğundan buyuk görmen lazım. Son resimlerde özellikle uzuvlarda orantısızlıklar var. Taramalar cok başarılı (ki ben ben koyu severim, sert sert tarıycaksın haşır haşır, cizgiler gözükücek).[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben remsilerinin çok beyendim ve sahiden kutluyorum ma 1 resminde vicut orantılarında bir sorun var gibime geldi. ve 4 de admın yüzü olmamış. başarıların devamını dilerim.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 3.yu cok beyendim[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 karakalem le anime ve fantastik tarz çizimler dışında diğerlerini hiç sevemiyorum. kötü bişi bu sanırım.. güzel olmuşlar (:[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Güzel olmuş tebrikler[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 9daki kizin poposu erkeklerinki gibi kucucuk olmus fazla kucuk (sapikmisin diyosunuz dimi:))[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 1. haricinde hepsini beğendim. 1. resimde anatomik olarak cok büyük dengesizlik var. 4. çalışmada bi masal kahramanı gibi.ömer seyfettinin kitaplarında oluyodu böyle çizimler. =P diğerleri ile karşılaştırıp eleştirirsek yanlış olur gibime geliyor.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: trgdy, 15 Haziran 2005 00:22 tarihinde demiş ki: 9daki kizin poposu erkeklerinki gibi kucucuk olmus fazla kucuk (sapikmisin diyosunuz dimi:)) lol arşivemi bakıyorsun :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 1 de orantısız bişiler var ama sanırım bacaklar, 2 de kalçaları beyenmedim ama Allah öyle yaratmış ablamızı diyelim. 3 de Oha falan oldum, o ne kadar güzel bir çalışma öyle??? 4 için geçer notum yok. 5 için söyleyeceğim 3 kadar olmasa da harika.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 3.resim çok güzel 4.resimi de beğendim ben aslında ama bi sorun warsa o da kafası[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 [Bu mesaj moriteri tarafından 15 Haziran 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Dördüncüyü çok beğendim sanatsal bir resim sanki. Beşinciyi de bir o kadar beğendim mitolojik eserlere benziyor.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hepsi güzel olmuş helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 harika bir insansın maaşallah :) var mı eğitim almışlık yoksa horace gibi kendini eğitmiş birimisin? 3-5-6-7(eli hariç)-8-10 ultra olmuş... eline sağlık, kesene bereket [Bu mesaj moriteri tarafından 16 Haziran 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Çok söze gerek yok... Hoş...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 4. resmini çok sanatsal buldum..2. resmi nerden model alarak çizdin acaba sormamda bi sakınca varmı :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Mandoo, 19 Haziran 2005 22:18 tarihinde demiş ki:2. resmi nerden model alarak çizdin acaba sormamda bi sakınca varmı :D kağıttan :)[signature][hline]herkes buraya bişeyler yazıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: moriteri, 16 Haziran 2005 13:59 tarihinde demiş ki: harika bir insansın maaşallah :) var mı eğitim almışlık yoksa horace gibi kendini eğitmiş birimisin? 3-5-6-7(eli hariç)-8-10 ultra olmuş... eline sağlık, kesene bereket [Bu mesaj moriteri tarafından 16 Haziran 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] bu mesajı görmemmişim pardon, geç oldu ama yanıtlayayım, güzel sanatlar fakültesine hazırlanıyordum bu resimleri koyduğumda, şu anda sınava girmiş bulunuyorum, bugün de mülakata girdim...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 çok güzel çiziyorsun bense shifte basmadan düz çizgi çekemem =)[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar