tanoren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 maden olan dağda ot bitmezmiş, korkma sen ilk sorana: düz saçların varsa korkmadan uzat, bonus olmaz. Kuaförün de uzağından bile geçme, illa 1-2 ayda bir kesmek gerekir geyiği yapacaklardır. Sen ilk yıl hiç dokunma, bol yıka, mümkünse hiç tarama (arada tara tabi), kırılmasına yol açacak şeylerden uzak dur, elinle oynama, vs. vs.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bitmek kelimesini diğer anlamda kurmuş olmasınlar :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ben dün kestirdim 3 senelik saçlarımı, dalgalı-kıvırcık arası garip bi saçtı. Valla kendi haline bıraktım bi 6 ay şapkayla fln gezdim kabarmasın diye sonra kendi kendine şekil almaya başladı. Bi de dedikleri gibi şurası çıktı burası kabardı diye takıntı yapma asla düzgün durmaz saçların eğer düz değil. İki gündür rüzgar estiğini hissediyorum, dengem bozuldu saçlar gidince alışırım heralde bikaç güne :)[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 belli bi süresi var o sürede kestırmezsen bır daha kestirmezsin düz sac ise sorun yaşamazsın şekil vermekte felan benım dalgalı sac bi aralar sınırden girişesim gelıodu saca neyseki suan guzel :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 saçlarım dökülüo kel kalıcam öfff ne uzatması, alah kahretmesin ya.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ben baya uzttım. Nerdeyse 30cm oldu ama çok dökülüyor şimdide. Ciddi ciddi kestirmeyi düşünüyorum. Bunu da hesaba katarak uzatmaya başla. Sonuç olarak kısa saçta okadar kötü sayılmaz.[signature][hline]Sargas >> lvl49 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: diablotg, 28 Eylül 2005 19:57 tarihinde demiş ki: bak tut böle ucundan var gücünle çek bırak komikmi bu simdi ? ben bi ara uzatiyodum berbere genede cunku hic gitmezsen yanlar falan cok kabarabiliyo artik kulagin yarisini kapatinca rahatsizlik oluyo yani arada bi berbere git sekil versinki uzatcam diye maymun olma[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bak bole yapacaksin... [spo1=bolbol kamisla bira iceceksin][/spo] bi sene once boleydi saclarim simdi bira saolsun uzadi keratalar :)[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari:Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi?bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?!Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani...Odeon.nWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Herkez gibi saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde uzatıcaksın bi raddeden sonra uçlarından aldırabilirsin kırıklarını...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayray Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bos ver uzatma bakimi zor oluyor[signature][hline]Life is a big joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: kingpin, 29 Eylül 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Benim saçlar düz + ince telli yani bir insanda olabilecek en sikko saç tipi yıkarsın bi halta benzemez anca aradan 4-5 saat geçer biraz yağlanır güzel olur çok yağlandımı yine bir halta benzemez.Bu zamana dek saçlarımı tutabilen tek madde wax oldu oda uzun saça gitmiyor.Uzatıyoruz bakalım ilerde sapıtıp kestirmessem iyi. yıkama aralığını düzeltmen lazım. Çok yıkarsan incelir, ince saç daha çabuk yağlanır ve kirli gözükür. uygun şampuan ve 2,3 günde bir yıkama getireceksin mecburen. son gün biraz pis olabilir ama en azından 2 gün iyi gezmek istiyorsan böyle yapmalısın. saç uzatırken direk hepsini uzatın bence dalgalı ve düz saçlar için. yani orasından kestirim, burasından arttirim yaparsanız ilerde absürd bir görüntü ortaya çıkabilir. Kırık olaylarına pek girmemek lazım, 2-3 ayda bir kırık aldırırsan zaten uzamaz doru düzgün ( kendimden biliyorum) 2.5 sene oldu 18 cm . kerastase şampuanlarını deneyen varmı bu arada. çok sağlam vs vs diyorlar?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yağmurda dolaş derlerdi bana çocukken ama ne kadar haklılar. sıksık banyo yapğ ta derlerdi. saçlarını tara derlerdi. sende duymuş olabilirsin. saçların yapısında bulunan maddeyi içeren yitecekler ye derim . öle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 sık sık banyo yapıp saçını yıkama sakın. en iyi ihtimal 2 günde bir yıkayacaksın. beslenmez yoksa. sakat olur yani.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar