Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 saçlarımı uzatmak istiyorum ama nasıl uzatılır hiçbir bilgim yok.nereleri kısalttırmam lazım uzatırken saçlarımı nasıl yapmalıyım falan yardım ederseniz sevinirim.saçlarımıda slayerın solisti tom araya gibi yapmak istiyorum yani öyle tam ortadan ayırmıycam.şimiden saolun[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ben saldım... Uzuyo kendi kendine.. Uğraşı vermiyorum uzatmak için. Ama saç telinin ucundan tutup çekebilirsin de tabi.. :lol:[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 salıcan boyle bırakacaksın konusacaksın hatta arada onunla[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 saçın eğer düz diilse, kıvırcık veya dalgalıysa baya bi şebek oluosun başta.. ama belli bi seviyeye gelince kendiliinden şekil alio.. sal gitsin..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 saçlarım düz.önleri nasıl yapcam onu bimiyorum.kısalttırayım mı yoksa arkaya dogrumu tarayayım?[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 benim saçlarr 15 cm faalan oldu...ayrıca da dalgalı....ama bmyle rezil oluyosun 30 cm olana kadar bende şu anda rezil durumdayım...hızlı nası uzar bilmiyorum...ama sen kompleks yapaarsan uzatamazsın...saçını bonus yap gez...kafayaa taakma uzar...benim gibi çok titizlenirsen psikolojin bozulur[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Berber kuafor neyse gidip solicen uzatmak istedigine ona gore kesicekler yoksa direk bonus şeklinde uzar saçların soylim yani ..[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 aman allah korusun bonus falan :=) en iyisi ben gidip berbere danısayım.favorilerde eşşek gibi oldu makineylede almak istemiyorum off cok zor sac uzatmak ama deli gibide istiyorum insallah gecici heves degildir benimki :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bi kuaföre git onlar sana akıl versinler öyle kirpi gibi gezilmez ortalıkta[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hergun soguk suyla yıka saçını bak nası salınıyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Uzun sac senin ileride cikicak duzgun ve saglikli saclarina set olucagindan onermem herzaman normal uzunlukta olsun hem kafan rahat eder...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 soğuksu olayı doğru olabilir[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya bu erkekler ne diye ölçer saçını ??[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 soğuk su olayı doğrudur , kendimden biliyorum.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya benim saçlar kıvırcık bıraksam kendiliinden aşşa uzar mı ki[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ben ölçmedim valla uzatmayada başladim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 berber halledecek[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kıvırcık uzatırken maymun olursunuz:) oldum ordan biliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya uzatırken tamam maymun olalım da salarsak kendiliinden uzarsa aşşaya iner mi kendiliğinden[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sen dokunma. o uzar kendi kendine[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Çok büyük bi mucize bekleme:) Düz saça göre baya bi uzatman gerekiyo.Saçlarının boyu uzadıkça hacmide artıyo.Ben saçlarımla uğraşırım, bakımından sıkılmam diyosan fön çekersin jölelersin vs ama hiç bi zaman düz saç kadar rahat olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bak tut böle ucundan var gücünle çek bırak[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 3 senedir uzatıyorum. hiç kestirmedim sayılır. sadece ense ve favorileri düzelttiriyorum 2 ayda bir. ilk başlarda 'aman şurası kalktı' 'aman burası önüme düştü' şeklinde takıntı yapabilirsin. hatta ikide birde tuvalete gidip aynaya bakabilirsin. ama belli bi uzunluğa gelince umursamıyorsun zaten ister istemez bir şekli oluyor. ısabellaya not : 3 senedir uzatıyorum hiç ölçmedim.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kıvır kıvır bi saçım var. lise bitiyo bu yaz, uzatıcam. ama korkuyorum.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kafanı ele geçircek diye mi korkuyon ???[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar