Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç nasıl uzatılır?

Liebe

Öne çıkan mesajlar

saçlarımı uzatmak istiyorum ama nasıl uzatılır hiçbir bilgim yok.nereleri kısalttırmam lazım uzatırken saçlarımı nasıl yapmalıyım falan yardım ederseniz sevinirim.saçlarımıda slayerın solisti tom araya gibi yapmak istiyorum yani öyle tam ortadan ayırmıycam.şimiden saolun[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Sosyal ağlarda paylaş

benim saçlarr 15 cm faalan oldu...ayrıca da dalgalı....ama bmyle rezil oluyosun 30 cm olana kadar bende şu anda rezil durumdayım...hızlı nası uzar bilmiyorum...ama sen kompleks yapaarsan uzatamazsın...saçını bonus yap gez...kafayaa taakma uzar...benim gibi çok titizlenirsen psikolojin bozulur[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

aman allah korusun bonus falan :=) en iyisi ben gidip berbere danısayım.favorilerde eşşek gibi oldu makineylede almak istemiyorum off cok zor sac uzatmak ama deli gibide istiyorum insallah gecici heves degildir benimki :)[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Sosyal ağlarda paylaş

hergun soguk suyla yıka saçını bak nası salınıyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok büyük bi mucize bekleme:) Düz saça göre baya bi uzatman gerekiyo.Saçlarının boyu uzadıkça hacmide artıyo.Ben saçlarımla uğraşırım, bakımından sıkılmam diyosan fön çekersin jölelersin vs ama hiç bi zaman düz saç kadar rahat olmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

3 senedir uzatıyorum. hiç kestirmedim sayılır. sadece ense ve favorileri düzelttiriyorum 2 ayda bir. ilk başlarda 'aman şurası kalktı' 'aman burası önüme düştü' şeklinde takıntı yapabilirsin. hatta ikide birde tuvalete gidip aynaya bakabilirsin. ama belli bi uzunluğa gelince umursamıyorsun zaten ister istemez bir şekli oluyor.

ısabellaya not : 3 senedir uzatıyorum hiç ölçmedim.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...