diablotg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hehehe artık çok geç istesemde vazgeçemem[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: sir, 28 Eylül 2005 20:21 tarihinde demiş ki: bizim sınıfta da var böyle bi tip, hidrojen bombası yapıcakmış..vay be.. desene bayağı gaz bir tipmiş :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 HaydinKafalarABye[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: diablotg, 28 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Bomba mı peh ne kadar küçük bir imha aleti o öyle.Öyle bir enerji kullanacağım ki bi kerede bütün avrupayı silecem ve bunun ciddi ciddi düşünüyorum.Tek yapmam gereken üni de biraz çalışmalarıma yoğunlaşıp bu enerji hapsedip sonra açığa çıkarma üstünde çalışmak.Ani ve hızlı olcak soğuk füzyonu yapıp üstüne üfleyip oluşan reaksiyonları anladıktan sonra bu enerjiyi o kıtaya kullanabilirsin. ha bu arada avrupaya dalarken istanbulun yarısını götürmeyesin[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ajansta soyledi bugun, ermeni soykırımını tanıyın demişler "hacı bi git ya" şeklinde açık mektup verilmesini arz ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 biragh allanisen de yazalim mektuba...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sen yaz biz başka yazcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Adamların içlerinde kaldı.Soykırım diye diye kendi kendilerini soykıracaklar[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sozde soykirimi tanimak on kosul olacaksa, AB'ye girmeyelim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Yok girelim AB'ye girelim, ama o şekilde değil, ben daha güzel bir giriş biliyorum.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yarın onlara çok iyi bir ders vercez görecekler[signature][hline]**BéY@Z P@T!** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Erdoğan: ''AP'nin kararı Türkiye'yi etkilemez'' Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosunun sözde Ermeni soykırımına ilişkin kararını değerlendirirken, "Avrupa Parlamentosunun Türkiyenin AB üyelik süreciyle ilgili herhangi bir yaptırım gücü söz konusu değil. Böyle bir kararı alması AB sürecini etkilemez" dedi. Birleşik Arap Emirliklerindeki temaslarını değerlendirmek üzere Emirates Otelinde basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, bir gazetecinin, "Avrupa Parlamentosu kararı var, biliyorsunuz. Sözde Ermeni soykırımının üyelikten önce tanınması şartı getirildi, nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna karşılık şunları söyledi: "Avrupa Parlamentosunun Türkiyenin AB üyelik süreciyle ilgili herhangi bir yaptırım gücü söz konusu değil. Böyle bir kararı alması AB sürecini etkilemez. Biz işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz. Avrupa Parlamentosu bu kararı almış ya da almamış önemli değil, bizim asıl sürecimiz, yarın biliyorsunuz dışişleri bakanları bir araya gelecek, toplantı yapacaklar. Bu toplantıdan çıkacak karar önemli, müzakere çerçeve belgesi önemli. Burada bizim yayınladığımız deklarasyon, buna karşı yayınlanan karşı deklarasyon... Zaten yayınlanan karşı deklarasyonda da ifade edildiği gibi, hukuki bir belge değildir anlayışı kendileri için de geçerli. Zaten biz, hukuki bir belgedir demedik, hukuki bir tespit dedik. Onların da buna böyle yaklaşmaları gerekirdi. Onlar da bunu daha ilk maddede ifade ediyorlar; hukuki belge değildir demek suretiyle kendilerinin de hukuki bir tespit içerisinde oldukları ortaya çıkıyor." "BELİRSİZLİK YOK" "Yani sizce bir belirsizlik oluşmadı mı" sorusu üzerine de Erdoğan, "Hayır öyle bir şey söz konusu değil" dedi. Başbakan Erdoğan, "Dışişleri Bakanı Abdullah Gülün, İngiltere Dışişleri Bakanı ile yaptığı telefon görüşmesi bugün basına yansıdı. Çerçeve belgesini görmezsek Brüksele gelmeyeceğiz mesajı verildiği söyleniyor. Çerçeve belgesi ile ilgili bir sorun mu var" sorusuna karşılık da Abdullah Gül ile konuyu görüştüğünü belirtti. Erdoğan, "(Ben böyle bir açıklama yapmadım) diyor. Yarın müzakere çerçeve belgesi netleştikten sonra bundan zaten haberimiz olacak" dedi. ANKARA: "ERTELEME KARARI ÇELİŞKİLİ" Türkiye, Avrupa Parlamentosu'nun Ek Protokolün onay sürecini erteleme kararını AB açıklamalarıyla çelişkili buldu. Avrupa Parlamentosu (AP) genel kurulunun Türkiye konusunda bugün kabul ettiği kararlar, Türk parlamenterlerin sert tepkisine yol açtı. Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, Avrupa Birliği'nin bugüne kadar Gümrük Birliği Ek Protokolünün uygulanması için Türkiye'ye baskı yaptığını, Avrupa Parlamentosu'nun onay sürecini geciktiren bu kararının ise daha önce yapılan açıklamalarla çeliştiğini belirtiyor. Türkiye'nin Ek Protokolü 'Kıbrıs'ın tanınmadığına ilişkin yapılan deklarasyonla birlikte TBMM'ye sevketme kararlılığında bir değişiklik olmadığını belirten bakanlık yetkilileri, "nasıl Avrupa Parlamentosu Türkiye ile ilgili görüşlerini kararlarına yansıtıyorsa, TBMM de kararlarını alırken kendi tutumunu dikkate alacaktır" şeklinde konuştu. Protokolün TBMM'nin açılmasının ardından parlamentoya sevkedileceğini belirten yetkililer, Genel Kurul'da protokolün ele alınma takviminin ise TBMM'nin yetkisinde olduğunu vurguladı. Ermeni soykırımının tanınmasını Türkiye'nin üyeliğinde bir ön şart olarak gören parlamento kararını da değerlendiren Dışişleri Bakanlığı, parlamento kararlarının Türkiye için bağlayıcı olmadığını, daha önce de benzer kararların alındığını hatırlattı. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Eylül 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 'Onemli deil, bi sey olmaz' mentalitesi ve Erdogan. Yavas yavas isitiyorlar, sonunda kabul ettirecekler. 'Kabul etsek ne olacak ki?' bi sonraki hedef. Hukumet ve medya ellerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ya eninde sonunda Türkiye kabul edecek. Ha ben kabul etmiyorum ama gerçekler acıdır.. Bu Dünya'nın düzeni böyle.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 AB'ye girene kadar ne olacak listesi.. Rumlar tanınacak Kıbrıs'tan zararlı çıkacağız. Kürt sorunu ile ilgili büyük adımlar atılacak. Çok fırtınalar kopacak. Ermeni soykırımını tanıyacağız. Kokoreç kalkacak. Sonrada bir deprem olur İstanbul'da. Çok zorlu bir dönem bekliyo gibi bizi.. :/ Basiretsiz yönetimlerden kurtulsakta doğru düzgün yönetimler gelse. Az zararla kapasak..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Turkiye'de bunu kabul edecek hukumet, veya bir politik parti bir daha asla tek bir secim kazanmaz. Hatta daha beter sonuclarla bile karsilasabilir. Oyle derin devlet, ordu, darbe falan deil demek istedigim. Sokakataki adam patladi mi AB, ABD, konferans falan dinlemez. Hurriyetteki tepki mektuplarini okuyun, toplumumuz cok aci cekmis ve yarali. Daha fazla ortaligi karistiran tiplere tepki duyuyor insanlar. Bence normal bir tepki bu. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 29 Eylül 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: demirbilek2, 29 Eylül 2005 02:05 tarihinde demiş ki: 'Onemli deil, bi sey olmaz' mentalitesi ve Erdogan. Yavas yavas isitiyorlar, sonunda kabul ettirecekler. 'Kabul etsek ne olacak ki?' bi sonraki hedef. Hukumet ve medya ellerinde. Bu konuda yanılıyorsunuz.. Konu ile ilgili (AP ile ilgili) Article 249 of EC Treaty: In order to carry out their task and in accordance with the provisions of this treaty, the European Parliament acting jointly with the Council, the Council and the commission shall make regulations and issue directives, take decisions, make recommendations or deliver opinions. Kısacası parlemento kararı pek bişi demek değil.. Hatta mübalağa yaparsak Orhan Pamuk'un yapmış olduğu açıklamalar bile daha bağlayıcı Türkiye için.. Yani, takmayın parlementoyu fazla..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Benim tahminlerim.. Şöyle bir geçmişe bakarsanız hep öyle olmuştur. Turgut Özal'a kadar Kürt kelimesi ağıza alınmamışken, şimdi bir Başbakan Kürt sorunu diye bir tabir kullanıyor.. Ne yazık ki tanıyacağız, çok da olaylar kopacak ama..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Kurt kelimesi agza aliniyor cunku var olan gercek bir kavram. Soykirim ise kabul edilemez cunku gercek olmayan bir sey. (Insanlar birbirini oldurmus olabilir ama bu ille de 'soykirim' demek degildir). Aradaki fark bu. Gercekte var olmayan bir seyi kabul ettirebilmen icin, hele ki yukumluye, baya bi iluzyon yaratman gerekiyor. Kaldi ki Turkiye bu suclamayi kabul etmeyerek hic bir sey kaybetmiyor. Kaybediyor gibi gordugumuz seyleri suclamalari kabul etse de kaybedecek nasil olsa. Hem AP'nin yorumlarinin AB'ye uyelik icin baglayici olmadigini yazmis arkadas. Dunyada 250+ ulke var, sadece 15 tanesi 'soykirim' olmus diyor, onlarda Ermeni nufusu ve sermayesinin etkin oldugu ulkeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Dun hurriyette ilkkez AP nin son provakasyonuyla ilgili haberi ve 3 saat icinde yazilan 300 den fazla yorumu okudugumda hem bende o yorumlari yapanlar gibi kizmis hemde AB macerasi husranla sonuclanacak diye dusunmustum.Ve acikcasi sasirdim basbakanin halkin tepkisiyle uyusmayan sakinlikteki yorumlarina.Ama aradan biraz zaman gecipte ilk ofke gecince birde ustune guzel bir konser dinledikten sonra bu sekilde bir cikisin kendimize zarar vermek olacagini anladim.Biz turklerin cabuk parlama huyumuz ozellikle bukadar kaygan zeminli avrupa politikalarinda hic faydali degil , hatta bariz sekilde zararli.Ve bazi avrupali politikacilarda bunu kullanmayi biliyor.Dunku sacmalikta bunun son ornegi. Bu kararin cikma sebebi turkiyenin anlik bir sinirle gorusmeleri kesmesi , turkiye karsitlari kendi ellerini cok kirletmeden bizim AB istegimizden vazgecmemiz icin ugrasiyorlar.Benzeri olaylar gelecektede olacak ve bizim bunlara kendi cikarlarimiza zarar vermeden sakin ve kararli bir sekilde cevap vermemiz gerek.Ben sol goruslu olmama ve ak parti politikalarinin cogunu begenmememe ragmen hukumeti tebrik ediyorum suana kadar gereken olgunlugu gosterdikleri icin. Birseyi kabullenmemiz lazim biz avrupaya aitiz baska herhangi biryere ait oldugumuzdan daha cok. Dunku dinledigim konserde bu dusuncemi pekistirdi aslinda.Bizim gelecegimiz , guzel salonlarda klasik muzik dinleyip , insanlarinin fikirlerini ozgurce tartisabildikleri , ekonomik olarak belli bir guvenlilikte olabildigimiz , cevreci ve bariscil devlet politikalarina sahip oldugumuz , insan olarak belli bir degerimizin oldugu yerde olmali.Bazilarinin pazarlamaya calistigi gibi kan davalarinin , darbelerin , din kavgalariyla birbirimizi oldurdugumuz , karnimizi doyurmak icin gece gunduz calistigimiz ve birilerinin bizim paralarimizi hortumlayip amerikaya tasindigi , gazetecilerin hapiste curudugu yerde degil.Yani gelecege donuk olmali yuzumuz gecmise degil.Iran , rusya veya cin degil.Yada kendi icimize kapandigimiz , dunyanin yoksaydigi bizimde dunyayi yok saydigimiz sekilde degil.Ve bununda bizim icin suanda gozuken tek adresi var , Avrupa... Paticike uzun zamandir bakmiyordum bu sabah acipta siteyi bu konuyu gordugumde kesin asalim keselimli yazilar okuyacagimi dusunmustum ve gururla gordumki bundan daha iyisini dusunen , aklibasinda yazilar var. Avrupada giderek artan bir turk karsitligi var ve bunun buyuk bir kismida genel olarak muslumanligin suandaki haliyle ilgili.Dunyanin pekcok yerinde artan bir rahatsizlik var muslumanliga karsi ve bizde bundan dogal olarak payimizi aliyoruz.Onyargi bu sonucta ama sokaktaki insanlar icin laik bir turkiye gormek musluman bir turkiye gormekten daha zor.Bizim yapmamiz gereken sakin bir sekilde laik , insan haklarina saygili ve diger avrupa/dunya ortak degerlerini benimsedigimiz bir turkiye imaji olusmasina calismak olmali.Bu onyargilarin ustesinden gelmelerini saglamak zorundayiz avrupalilarin ve malesef bunu dunku gibi provakasyonlara ragmen yapmaliyiz.Hukumetin degil sadece , tuk halki olarak bizimde gorevimiz bu.Kendi iyiligimiz icin yapilmasi gerekli bunun.AB ne girip girmemek daha az onemli bununla kiyasladigimizda. Avrupalilari konusursak ozellikle , gecmiste is icin gocedip simdi 2-3 kusaktir orda yasayanlarin yarattigi bir turk imaji var malesef.Bende avrupada yasiyorum suanda ve negibi zorluklarla karsilastiklarini tahmin edebiliyorum ama adaptasyon bir mecburiyet.Almanyada yasayan bir turkun almana donusmesini yada hristiyan olmasini beklemiyor kimse ama hala goc ettigi koydeki gibi yasayan hatta ozamanda yasayan insanlar pekte olumlu bir ilk izlenim yaratmiyorlar.Ve AB icin degil ama ait oldugumuz gelecek icin bu imaji yenilememiz gerekli.Kendinizi onlarin yerinede koyun , din hala etkili avrupa nufusunun birkismi uzerinde ve onlar icin agresif ve kalabalik bir musluman ulkenin yarattigi rahatsizlik var.Baska bir grup islerini ucuza calisacak turklere kaybetmekten korkuyor.Bu sadece bize karsi bir olay degil AB ye yeni katilan dogu avrupa ulkelerinden gelen iscilerede cok tepki olustu.1 milyon civari insanin batiya tasindigi dusunuluyor gecen mayis ayindan beri.Turkiyedende enaz birokadar gelecek diye korkuyorlar ve haklilar.Ustelik bu insan lar dillerini dogru duzgun konusmayan yillar gecsede , musluman(potansiyel terorist imaji malum) , uyum sag- lamak zorunda olduklari insanlar.Evet belki bazilarimiz dusunmuyor bu konuda ama onlarda uyum saglamanin sikintilarini yasiyorlar yeni gelen yabancilarla , sadece gocedenlerin cektigi birsey degil bu ve alistigin bildigin , kimligin haline gelmis seylerin azcok degismesi gerekiyor her yeni katilan kulturle. Bu benzeri korkularin ustesinden gelinmesine yardimci olursak goreceksinizki turk karsiti olan kesim kesinlikle buyuk bir yuzde degil avrupada.Ve birsurude turkleri seven ve destekleyen insan var unutulmamasi gereken. Bize surekli taviz vermemiz isteniyor gibi geliyor ama pekcok konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar