BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1. Blessing of Warchief tarzi bir buffiniz war mi? (UBRS de Rend Blackhandi kesip bi questle kafasini Thraala goturunce butun buyuk sehirlere bi buff atiyo . Yanilmiyorsam onyxia giris questi oda emind eilim. Increases hitpoints by 300. 15% haste to melee attacks. 10 mana regen per tick. 2. Rallying cry of dragon gibi bi buffiniz war mi? Onyxia kesip gene bi questle kafasini goturunce sadece kesen raide crit Increases critical chance of spells by 10%, melee and ranged by 5% grants 140 attack power. 120 minute duration. 3. Kalimdorda en tepedeki kuslarla en asagidakileri baglayan sehriniz hangisi? Mesela bizde badlandse kargath undercity ile gromgol kampi bagliyo. Sizde bu hangisi. CEvaplarsaniz sevinirim. Hic alliance oynamadim(lBL gocunce NE female char acip soyup /dance lemek disinda) merak ediyorum.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Onyxia slain buffımız var aynı. Warchief tipi bir buff yok. Kalimdor da Theramore veya Feralas baglıyodu sanırım[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Theramore en güneydeki şehir sanırm auberdine birleşen en kuzeydekide auberdine , theramore'danda gadgetzan zaten, daha güneye doru Blessing of Warchief'yok keşke "Magni's Ikı dakka dam olun lan" gibi bişeyi olsa aslında her If ye uğradığımda bi mangine giderim, "Honour strenght I see them in you what do you seek in the mountain" demesi 1000 tane motw'a pof'a bok'e bedeldir Ralliying cry of the dragons layer'da aynen mevcud. [signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 28 Eylül 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonstrike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 2. Rallying cry of dragon gibi bi buffiniz war mi? Onyxia kesip gene bi questle kafasini goturunce sadece kesen raide degil tüm sehirdekilere buff geliyo (sadece stormwinddekilere ama ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 us wow sitesinde yada eu sistesinde fly direcitonları gosteren bi sayfa vardı news archivine bakarsan bulabilirsin flashla hazırlanmıs bi siteydi snrm baya basarılıydı[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Horde da bütün onyxianın kafasını dikince bütün oggrimmar'a geliyor diye biliyorum ben. Yani en azından ben kesmediğim halde buff ı almıştım (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 [spo1=Alliance Route][/spo][signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Peki Eastern Plaguelandse bi elf sehrimsi bisi war orası Alliance towni gibin bisi mi?[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: BonePART, 28 Eylül 2005 12:36 tarihinde demiş ki: Peki Eastern Plaguelandse bi elf sehrimsi bisi war orası Alliance towni gibin bisi mi? easternda bi tek lights hope var bonepart ama o sehir dediğin şey galiba bi questle ilgili gidiyordun[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kuzeyde bi tepede yolu ağaçlarla kapalı olan yer mi? yok, orası kapalı henüz herkeze. ordan bi üst bölgeye vde northrend e felan geçilcek ilerde sanırım.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Revell in haritasına ek olarak Azshara da Ashenvale grişine yakın FP WPL de chillwind camp FP EPL de Lights Hope Chapel FP Felwood FP [signature][hline] Frostwhisper --> Rre L60 NESP [Bu mesaj observer tarafından 28 Eylül 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 agaclarla kapali mi bilmiyorumda paso baronun oraya giderken goruyorum elf sehri demek kapaliymis ok[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Horde daki o bufflar dan 1 kere bile almadım lol Hunter ım durmadan orgrimarda bufflanıyor (horde) Druid im ise hiç bir zaman o buff ı göremedi çünkü şehir SW , IF de olsa herkez alabilir ama adamlar SW ye koymuş =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Acaba nefarian ı kestip head i asınca bir buff geliyormu? Şimdi aklıma geldi =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: BonePART, 28 Eylül 2005 12:55 tarihinde demiş ki: agaclarla kapali mi bilmiyorumda paso baronun oraya giderken goruyorum elf sehri demek kapaliymis ok orası ally şehri değil, highelf npcler var, hordea kos allylere friendly yada neutral bilemiyorum. hatta orada şundan 10 tane bundan 15 tane kes diye horde questi var, ama alylerin açık hedefi alduğun için yapması zor bir quest.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 o elf kasabası horde questi icin gidip elf kesip town registry alıyosun iste baska bi islevi yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar