Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alliance Oyuncularina bi kac soru

BonePART

Öne çıkan mesajlar

1. Blessing of Warchief tarzi bir buffiniz war mi?
(UBRS de Rend Blackhandi kesip bi questle kafasini Thraala goturunce butun buyuk sehirlere bi buff atiyo . Yanilmiyorsam onyxia giris questi oda emind eilim.

Increases hitpoints by 300.
15% haste to melee attacks.
10 mana regen per tick.

2. Rallying cry of dragon gibi bi buffiniz war mi?
Onyxia kesip gene bi questle kafasini goturunce sadece kesen raide crit

Increases critical chance of spells by 10%,
melee and ranged by 5%
grants 140 attack power.
120 minute duration.

3. Kalimdorda en tepedeki kuslarla en asagidakileri baglayan sehriniz hangisi? Mesela bizde badlandse kargath undercity ile gromgol kampi bagliyo. Sizde bu hangisi.

CEvaplarsaniz sevinirim. Hic alliance oynamadim(lBL gocunce NE female char acip soyup /dance lemek disinda) merak ediyorum.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Theramore en güneydeki şehir sanırm auberdine birleşen en kuzeydekide auberdine , theramore'danda gadgetzan zaten, daha güneye doru
Blessing of Warchief'yok keşke "Magni's Ikı dakka dam olun lan" gibi bişeyi olsa aslında her If ye uğradığımda bi mangine giderim, "Honour strenght I see them in you what do you seek in the mountain" demesi 1000 tane motw'a pof'a bok'e bedeldir
Ralliying cry of the dragons layer'da aynen mevcud.
[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 28 Eylül 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 28 Eylül 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
Peki Eastern Plaguelandse bi elf sehrimsi bisi war orası Alliance towni gibin bisi mi?

easternda bi tek lights hope var bonepart ama o sehir dediğin şey galiba bi questle ilgili gidiyordun[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

kuzeyde bi tepede yolu ağaçlarla kapalı olan yer mi? yok, orası kapalı henüz herkeze. ordan bi üst bölgeye vde northrend e felan geçilcek ilerde sanırım.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

Horde daki o bufflar dan 1 kere bile almadım lol
Hunter ım durmadan orgrimarda bufflanıyor (horde)
Druid im ise hiç bir zaman o buff ı göremedi çünkü şehir SW , IF de olsa herkez alabilir ama adamlar SW ye koymuş =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 28 Eylül 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
agaclarla kapali mi bilmiyorumda
paso baronun oraya giderken goruyorum elf sehri
demek kapaliymis ok

orası ally şehri değil, highelf npcler var, hordea kos allylere friendly yada neutral bilemiyorum. hatta orada şundan 10 tane bundan 15 tane kes diye horde questi var, ama alylerin açık hedefi alduğun için yapması zor bir quest.[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...