Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşgeldin Sonbahar

zgrw

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah uyandığımda, hava grileşmiş ve yaprakların rengi soluk yeşil olmuştu. Yüzümde hafif bir gülümseme, damağımda ise soğuk ve nemli havanın hafif tadı vardı. Yüzümü rüzgâra çevirip, her zaman yaptığım gibi havayı dinlerken, rüzgârın soğuk bir tokat gibi yüzüme çarptığını hissettim. Sanki bana dargınmış ve bana “neden” diye sormak istermiş gibi yüzüme vurmaya devam ediyordu. Ağzımı hafifçe aralayıp “bende seni özledim” dediğimde, rüzgâr, sanki gözyaşları içersinde boynuma sarılmış gibi çevremden akıp gidiyordu. Rüzgâr, gözümden süzülen birkaç damla gözyaşını gördükçe, daha da kükrüyor, bir fırtına hayali kurarmışçasına, dörtnala üzerime koşuyordu. Hem o, hem de ben biliyorduk ki bu sadece yağmurun ve kışın habercisiydi. Bugün belki yağmur yağacaktım ama yarın yeni bir gün olacaktı ve yarın kuru yapraklar dökülecekti. Benim ve herkesin beklediği gün yarın gelecekti. Bütün bir yaz sonbaharı bekledim, kışı müjdelesin diye ve bütün bir kış yazı bekledim, aşkım sonbaharı müjdelesin diye…

Sanırım haftaya üniversitelerde dahil bütün okullar açılmış olacak, hepinize eğitim ve öğretimde başarılar dilerim. Güzel bir sonbahar geçirin, kışa iyi hazırlanabilmek için, kışın ilk karında gülümseyebilmek için :) Sonbahara olan sevgime yazdığım bir yazı sadece :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saolun arkadaşlar :) ancak neden bu kadar hüzünlendiniz ki :) o kadar da damardan girmemiştim :-p sonbaharı oldukça severim bende ona bişeyler adamak istemiştim hepsi bu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...