PZero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hep İlac mıdır prospektusunde yazdığı için Mesela Çakmak ve kibrit .. Gerisini siz getirin[signature][hline]**BéY@Z P@T!** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 vazo :ama kardeşim sağ olsun dışardan getirdiği bir kargı(kamış) ile kendilerini aşağıya indirebilio[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 İçi boncuk ıvır zıvır dolu süs tabakları, ilaçlar, bozuk paralar, her türlü krem, bardak, tabak, çatal, bıçak. kısacası yutabileceği veya üzerine düşünce kendine zarar verebileceği herşey.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 tırmanılması mümkün olmayan ve çocukların boyunun 2 katı kadar yukarıda olan herşey[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 @thug_life: seni çocuklardan uzak tutsak yeter.. sadece çocuklar için değil, tüm dünya için en büyük tehlike sensin.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 :P[signature][hline]**BéY@Z P@T!** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paticik.com forumları. ;)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Şişme anne,bıçak,makas,çakı gibi kesici ve delici ağletler =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * [Bu mesaj Lakers tarafından 28 Eylül 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 şişime anne yarıldım lan[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Gamze Özcelik[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arabanın anahtarları[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Cocuklar kamerayi bozar da ondan[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Gamze özçelik kamera mı?[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Lakers, 28 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki: Gamze özçelik kamera mı? Yaninda promosyon[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Of[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Wazzz, 28 Eylül 2005 02:16 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 28 Eylül 2005 02:14 tarihinde demiş ki: Cocuklar kamerayi bozar da ondan yokk abi cocuklar daha ne oldugunu anlamaz beden eğitimi zannederler Sonra Cem Yılmaz ın kutu muhabbeti yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: GE-TA, 28 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki: Paticik.com forumları. ;) ahh keşke ;)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 dondurma[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 alkoller-Evdekı mınıbarlar-Vitamin şişeleri{cocukken kafaya dıkmısım]gardolap-bılgısayarım-ipod + cep telefon vs.vs[signature][hline]--Borgır-- [Bu mesaj Shagrath tarafından 28 Eylül 2005 10:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 En iyisi boş bi eve kapatalım çocukları, daha faydalı olur. Çocukluk böyle yaşanmaz, yutucaksın bazı şeyleri ki anlıyacaksın :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kesici delici dikici öldürücü iyileştirici boşaltıcı havalara zıplatıcı seyler denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: anartheelf, 28 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki: prezervatif :P Evet kesinlikle katılıyorum, bu zımbırtının çocuklardan uzak durması gerekiyor bundan 11 yıl önce ilk okul 2. sınıf da bir kız o aletten getirmişti sınıfa ve baya oynamıştı, şişiriyordu balon gibi bir şey yapıyordu ve diğer kız arkadaşlarıyla oynuyordu, o an için bir gariplik sezmemiştim bana verse bende oynardım, yalnız ilk okul 5. sınıfa geçtiğimde o mazemenin ne işe yaradığını ve ne durumlarda kullanıldığını öğrendiğimde hocaların neden müdehale etmediğini düşündüm ve o kıza hala üzülüyorum...[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Shagrath, 28 Eylül 2005 10:22 tarihinde demiş ki: gardolap ???[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ilaçlar we detjan cok zehırlenme oluyor dıkkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: GE-TA, 28 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki: Paticik.com forumları. ;) +1 :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar