xarion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 aklıma geçenlerde bir fikir geldi.. madem oyun item üzerine kurulu petlerimizin neden item'ı yok? sonra bikaç şey düşündüm mesela cat-tiger türü dps hayvanlara damage arttırıcı patiymiş dişmiş veya turtle a aldığı damage ı belirli bir yüzdeyle geri çevirebilicek bir dikenli shell falan atıyorum yani aklıma gelmiyo pek yaratıcı davranamadım :)[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Aauehauaeheahaeh hadi eline pençe taksak tamam da takma diş nedir ya :D ne dicek benim thorium takma dişim var falan mı :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 konu başlağını okuduğumda "yok artık :) " diye düşündüm ama "DPS arttırıcak pati" falan diyince pekde havalarda bi fikir gibi gelmedi aslında :) yada boşver; zaten Hunter'lar hafiften canavara dönmüş bide petlerini iyice bufflamasınlar..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Gerçek köpek dövüşlerinde ön dişleri metal falan kaplıyorlar kırılmasın diye ama biraz fanteziye girer Wow da petleri öyle silahlandırmak. Ama armor takılabilmesi iyi olur pve açısından yani pvpyi etkilemez nasılsa kimse peti kesecem diye uğraşmıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Valla petmaster hunter la savaşırken pet i kesecem bidahakine. ne bu yaw birde arada daze yiyiyom. Zaten priestim üstüne birde holy im:)[signature][hline]Samaella- Priestess--------Frostwishper Samaella-Hunter--Stormrage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 altin dis ustune pirlanta elinede pimp stick verelim ciksin rap yapsinlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 fena fikir deil ya. ama hunterlar zati ohannes bişey baya bi ayarlamak gerekir.[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 250 250 vuran pete bide dps istiyosaniz sizi soyle kuytu bi yere alalim :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 teknoloji ister oyle takma diş yaptırmak hele bide enchence yaptırırsan o dişlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 petler zaten itemli gibi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gecen Orc hunter'ın biri, bunları öküz gi kurt petleri varya unuttum şimdi ismini kurtun normal hali bendne büyük (dwarf warrior'ım) bide bilmemnesel rage basmış (beastmastery'nin son tier'ındaki olay) hayvan vura vura dövdü beni resmen ya platemiş might'mış hp miş dinlemedi yiyodu benı resmen. lockların priestlerin halini düşünemiyorum acıkcası.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: aquila, 27 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki: altin dis ustune pirlanta elinede pimp stick verelim ciksin rap yapsinlar... ahahahahahahaha[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: aquila, 27 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki: altin dis ustune pirlanta elinede pimp stick verelim ciksin rap yapsinlar... LOL akşam akşam yarıldım yaa[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 :) nerf hunter değil nerf pet diyor millet. Fasulyeye can veren Allahım şu blizdekilere biraz akıl verseydi çok daha keyifli oynardık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: CusTodeM, 27 Eylül 2005 22:44 tarihinde demiş ki: petler zaten itemli gibi kardeşim kurttaki 60 resistleri gösterince ağzım açık kaldı :P[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Atıl gurt bu boru mu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 nasıl yaa kendinken resistli gelen pet varmı? ben sadece trainer'dan öğrenilen resist biliyorum.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 o resist cok b*k tan bişey adamın pete sleep atıo atıom uyumuo serefsiz resist cekio deli oldum..[signature][hline]skydestroyer-lvl 60 druid -BL-Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yok canım train etmiştir :horace: adam level 34 tü galiba petide öledir onun. velet deli kasıo :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 PEtlerin kendinde resist yok sen ogretiyorsun. max 120 resist alabiliyor petler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bu azdırma olayı tam olarka ne veriyo şimdi? immune to fear'ı biliyorum sanırm dmg bonusuda var (warrior'ımı parcalıyodu hayvan) başka ne var?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 azdirma?!?!?!!?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 beastial wrath işte. +%100 dmg varmış onun dışında fear pity remorse diyo ne yanı seuce yemiycek geyiğpii dönmüş burda. Bide 15 sn sürüyo o zaman can't not stoped unless killed durumu nedir, yoksa bi kez birinin üstüne salıp sonrada beatial wrath acınca target'ını değiştiremiyomusunuz? nedir biraz acıklayın bizede.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 O haldeyken stun veya slow effect etkilemiyor deli dana gibi dalıyor işte. Target değiştirebiliyor tabi ki. [Bu mesaj Absolut tarafından 28 Eylül 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bende bg deordan oraya koşturan petlere neden hamstrign atamıyorum diyodum, ilgincmiş baya peki polymorhp yiyolarmı? yiyolarsa BM spec hunter'lar cok yamulmuyomu poly'i yiyince?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar