Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"pet item'ı" neden olmasın?

xarion

Öne çıkan mesajlar

aklıma geçenlerde bir fikir geldi.. madem oyun item üzerine kurulu petlerimizin neden item'ı yok? sonra bikaç şey düşündüm
mesela cat-tiger türü dps hayvanlara damage arttırıcı patiymiş dişmiş veya turtle a aldığı damage ı belirli bir yüzdeyle geri çevirebilicek bir dikenli shell falan atıyorum yani aklıma gelmiyo pek yaratıcı davranamadım :)[signature][hline]harbi?
Sosyal ağlarda paylaş

konu başlağını okuduğumda "yok artık :) " diye düşündüm ama "DPS arttırıcak pati" falan diyince pekde havalarda bi fikir gibi gelmedi aslında :)

yada boşver; zaten Hunter'lar hafiften canavara dönmüş bide petlerini iyice bufflamasınlar..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek köpek dövüşlerinde ön dişleri metal falan kaplıyorlar kırılmasın diye ama biraz fanteziye girer Wow da petleri öyle silahlandırmak. Ama armor takılabilmesi iyi olur pve açısından yani pvpyi etkilemez nasılsa kimse peti kesecem diye uğraşmıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

gecen Orc hunter'ın biri, bunları öküz gi kurt petleri varya unuttum şimdi ismini kurtun normal hali bendne büyük (dwarf warrior'ım) bide bilmemnesel rage basmış (beastmastery'nin son tier'ındaki olay) hayvan vura vura dövdü beni resmen ya platemiş might'mış hp miş dinlemedi yiyodu benı resmen. lockların priestlerin halini düşünemiyorum acıkcası.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 27 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
altin dis ustune pirlanta elinede pimp stick verelim ciksin rap yapsinlar...

LOL akşam akşam yarıldım yaa[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 27 Eylül 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
petler zaten itemli gibi

kardeşim kurttaki 60 resistleri gösterince ağzım açık kaldı :P[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

beastial wrath işte.

+%100 dmg varmış onun dışında fear pity remorse diyo ne yanı seuce yemiycek geyiğpii dönmüş burda.

Bide 15 sn sürüyo o zaman can't not stoped unless killed durumu nedir, yoksa bi kez birinin üstüne salıp sonrada beatial wrath acınca target'ını değiştiremiyomusunuz? nedir biraz acıklayın bizede.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

bende bg deordan oraya koşturan petlere neden hamstrign atamıyorum diyodum, ilgincmiş baya peki polymorhp yiyolarmı? yiyolarsa BM spec hunter'lar cok yamulmuyomu poly'i yiyince?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...