PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sakin ya. ben embriyo zaten bebeğe dönüştürülememiş sadece doku filan almak için (hani kanserde filan) yeterince büyütebilmiş. :)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kayseri ıh ıh kayseri ıh ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: forgiver, 27 Eylül 2005 17:44 tarihinde demiş ki: kadın kendisinin aynısını mı doğuracak ? sanırım taşıyıp da aktif olmayan özellikler bir daha olasılıklarla eşleşicek. yani dna kendi kopyasıyla alış verişe girişecek yine.. böyle hayal ettim ben[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: CIRKINKRAL, 27 Eylül 2005 20:05 tarihinde demiş ki: kayseri ıh ıh kayseri ıh ıh ne alaka şimdi[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 uyuz oluyorum bole seylere ya doganın dengesiyle oynamayın kardesim..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Messor, 27 Eylül 2005 20:21 tarihinde demiş ki: sanırım taşıyıp da aktif olmayan özellikler bir daha olasılıklarla eşleşicek. yani dna kendi kopyasıyla alış verişe girişecek yine.. böyle hayal ettim ben mazallah ağız yerinde burun çıkmasın :)[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 haha öyle değil ya .. mesela kadın bi konuda Ab geni taşıyor. a baskın ve A özelliği aktif.. ama Ab x Ab olcak b gelme olasılığıda olucak yani.. göz rengi, saç şekli filan..[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kahrolsun bilim insanları !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ahah değişik kombinasyonlarda hatta sipariş üzerine sarışın mavi gözlü olsun ergen uzunluğu şu kadar olsun filan :) dna manipülasyonu yapacaklar böle böle[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 @arthur: cidden onun üzerinde de çalışıolarmış. ama bi manası olmıcak o zaman. herkes güzel herkes yakışıklı. Esprili olan kazanır! :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 turklerde hodrımeydan yumurtasız cocuk fılan yaparlar, yasasın erkekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 olmaz doğanın kanununa aykırı :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zezukka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 =))) çok güldüm .... bi bayan olarak ben istemezdim kendi kendimee sürekli yetmeyi yaf .. can sıkıntısı ne o ööle :) kaldıki bizim ülkede bu çok zor .. korkar valla yurdum kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 zaten ilerde (2040 ve ötesi), çoğu ülkede nüfus azalırken, tr nin yüksek bir nüfus problemi olacağından böle şeylere ilgi olmaz herhal :) tek çocuktan sorasını yasaklarlar zaten :P[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar