Nevberos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Delidumrul, 26 Eylül 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Konuyla ilgili tanidigim kisme yok. Oncelikle Valor ve Lf icin sunu soylemek istiyorum. Bir paladin tabi ki Valor giyebilir hatta retri paladinlerin valor giymesi lf giymesinden cok daha mantiklidir. Ama grupta bir warrior varken bir paladinin valora roll atmasi paladin etigi acisindan bence dogru degildir. + Sorunun esas özünü herkes kaçırıyor.Tamam ihtiyacın vardı aldın.Ama alıpda direk of line olursan bundan başka bir tepki almanı beklemen saçmalık olur.Kalıp anlatsa idin derdini onlar anlamasa bile en azından burda senin anlayan insanlar mutlaka çıkardı.Ama item'ı alıp direk of line olursan bunun adına malesef bu dünyada ninja denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeroverian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Elmatador, 26 Eylül 2005 01:30 tarihinde demiş ki: Ikıncı olarak acıkcası buraya herkesın nınjalık yapılmaması gerektıgı , delıkanlı ve durust olmak gerektıgı hakkında bı yazı yazmaya hakkı vardır belkı ama bunu yazması gereken en son kısı , ben turklerı bırlestırmek adına 3 buyuk turk guıldı olan kızıl elma janiesserıes ve pantheonu bırlestırelım ben manevı bı kurucu olayım sızlerde gelın 3 unuz(Muzcu , Melhem , Eéroverian ) bu bırlıgı kontrol edın , tarzındakı fıkrıme evet cok mantıklı hatta guıldın ısmı "titans" olsun bızde katılırız deyıp ( kı ben bu ısmıde denemıstım soulbounds ısmınden once ama sanırsam bu ısım baska bı guılde yada oyunla alakalı bı terım oldugundan sıstem tarafından kabul edılmedı) guıldı kurduktan sonra guıld bırlesmeyı ıstemıyo dıyıp (kı ben bunuda sormustum bunu o bana benım dedıgım olur benı kırmaz guılddekıler demıstı) resmen satıs koyan pantheon un gm lık sıfatını tasıyan Eéroverıan ın durustluk adına yazacagı tek bır kelam yoktur buraya.. Diğerlerini alıntı içine almıyorum, kendi düşüncendir saygım sonsuz. Başlangıç olarak, Bir gün bir telefon alıp, Guildleri birleştiriyoruz diye birisinin - o birisi Jaymz ama onu da bezdirdin sonunda - çıkıp gelin hadi demesi, ve bunun bana sorulmadan yapılması yeterince çirkin bir davranıştı.(Ki Odinn bilir, Eclipse Tank alırken tam bir zergling style uyguladı - çok benzer bir olay bu - Jaymzla da aram iyidir o noktada zaten ilk konuşmamız da kavga ile başlamıştı) Hadi bunu geçtik, Daha sonraki 1 saatlik konuşma içerisinde, Jaymz, Sen, Ben, Veneficus arasındaki konuşmada, Veneficus ve Ben Bunun zaman alacağını ve kesinlikle söz vermediğimizi söyledik, sizi dinlememizin nedeni kulaklarımızı kapamadan niyetinizi bilmeden bir oluşumdan kopmak istememizdi.Bu arada ortaya atılan şekilde bir guildin bizim üyelerimiz tarafından(ki o zaman bile sayı bakımından - diğer açıları saymıyorum - diğer tüm türk guildlerinden büyüktük) reddedilmesi ve tamami ile istemediğim bir "fanatizm" göstermeleri yüzünden biz de bunun olamayacağını gördük.Ki Farklı görüşler MC veya Onyxia bizde ikinci planda her zaman için.Bunu birinci plana atıp bir de üstüne Gelin gelin Yeter ki Türk olun gelin birleştirelim sizi sonra da piyon gibi kullanıp alalım Mightları,Arcanistleri,Lawbringer'leri gibi bir düşünce tarzı bize uzaktı.Bunu gördük ve sonuçta vazgeçtik. Diğer açıdan, Soulbounds kurulmadan ortalıkta hiç bir Taraf grupları oluştu, bu konuda bizim tarafı uyardım, ve bundan sonra olayın kapanmasını isterken, bana hakarete varan şeyler söylendi ve bunları da sineye çektim, sırf olay çıkmasın oyun zevkim ve zevkiniz kaçmasın diye. Saçmalık olan da o 1 saatlık Konuşmadan sonra Apar topar Soulbounds un 3-4 gün içinde kurulmuş olmasıydı. Toplantıdanki Şu sözlerimi asla unutmamalıydın, 1)Zamana ihtiyaç var. 2)Söz vermiyorum. Ki Sen, Benim çok ama çok iyi arkadaşım olan Veneficus'a ettiğin laflarla da kaliteni kanıtladın.Soulbounds'a onu alarak benim canımı acıtmaya çalıştığın gerçeğini bir yana koyuyorum, Veneficus'a ettiğin laflar oyunan kopmasına neden oldu.Solid'e geçmesi benim için çok güzel bir olaydı diyemem, ama sonuçta onun orada olması, her zaman yanımda bir arkadaşım olacağı gerçeğini değiştirmezdi.Bu yüzden sana kızdım, ama gene sineye çektim. Bunlara ek olarak; Veneficusun gidişi ile zincirleme bir olaylar olacağını bildiğimden asla bu gidişlere tavır koymadım.Daha sonra Veneficusun gidişi ile Angelusda aramızdan ayıldı.Bunun nedenini de sorgulamıyorum ama Angelusun gidişinde de Veneficusun gidişi ve o zincirleme olayların da etkisi - ki nedeni de sensin - var. Ki bunlardan sonra Veneficusdan aldığın red ve Angelusun ayrılması ile, Zayıf düştüğümüzü zannedip, "kopardığım kardır" tarzı bir düşünce ile Forumlarımıza açtığın konu da ayrı bir olay. The Pantheon Guild'inin Master'i olarak yaptığım ve yapacağım herşey, Guildimdekilerle beraber belirlenir, ve Kesinlikle Guildin Mefuatlerini gözetir.Her gün Guildim için ne yapabilirim dememin nedeni de guildimdeki her bir üyenin bana verdiği destektir. Bunu benimsiyorum, bunu çoğu GM benimser. Onları zorlayamam, ben dahil kimse zorlayamaz. said: Guner, 26 Eylül 2005 11:17 tarihinde demiş ki: Elmatadorun wow u bırakmasına çok üzüldüm gerçekten. Çünki gerçekten çok iyi birisi. Frp de oyuncular 2 ye ayrılır bilirsiniz biri power player, 2 incisi rp player. Power gamer : Oyunu sadece onu bunu kesmek en güçlü olmak için gerektiğinde arkadaşını hatta guildini satan kişidir. Bu kişileri guildinizde pek tutamassınız çünki bağlı değillerdir sizi en ihtiyac duyduğunuzda satabilirler. Bu lafım pantheom için Soulbounds dan bi cok kişi çektiniz duyduğum kadarıyla onu vericem bunu vericem tarzında.. Bu konuyu çok açmak istemiyorum ama bu player kaybı inanınki bizi yaralamıyor hatta daha sevindiriyor. Sepetteki çürük elmaları atmassa hepsini çürütür... Rp Gamer : Oyunun role playingini bilen kişidir. Oyunu item içi değil arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… samaella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Sakin olun biraz yahu. Acayip bir mevzu yüzünden kustunuz ortaya ne varsa. Konu Guner'in yaptığı yanlış davranışa yapılan tepkiler. İlk olarak oyunu bıraktığınıza üzüldüm. Sağlam kalmanız gerekirdi. Kimi zaman saçmalıklar yüzünden bende düşünmüyorum diil ama 48 gün played time ı guild için oynadım onları asla bırakmam. Ama oyunu bıraktıktan sonra bunların konuşulmasıda saçma. Bu tip davranışları yapmamamız ve bunlardan ders çıkarmamız gerekmekte. Biz türkler birbirimizi affetsekte dünyanın öbür ucundaki adamın bizi anlamasını beklemeyin. Affetmezler onlar. Raid baş ağırması konusunda ise bişi diyemem. Raid yapmadığım adam kalmadı serverda. Oynayış stilleri kötü olan dışında zaten denyo kişilikleri çekemem. Full set ,epic mount var. Keyif için giriyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoRaTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya arkadaşlar çok abartmşsınız olayı, şurda hepimiz birlikte oynayarak bu noktalara geldik, liderlik veya bulunduğunuz grubun çıkarlarını korumak için yaptığınız şeyleri 5yaşındaki çocuklar yapmıyo, bu sadece bi oyun, şurda olay 2 dakikada iki guild arasındaki kavgaya dönüştü, bırakın bu boş işleri. açıkçası iki guildinde karşısındakini suçlu bulması çok saçma gelio, biri suçludur deildir bu beni alakadar etmez ama olayı buraya taşımanızı saçma buldum.oyun içerisinde anlaşın konuşun olayı bu kadar abartıp büyütmeye gerek yok, daha önceki postlarda yabancıalrın en ufak bişeyi official forumlara taşıdığını sölüodunuz şu anda sizde bi forum ortamına taşıosunuz aranızda olanları. lütfen bu olaya burda bi son nokta koyun iki tarafta sakinleşsin. gereksiz yere ortamın gerilmesine hiç gerek yok. Sorath Edit: /kiss Bathory /hug Bathory /love Bathory =P [signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper [Bu mesaj SoRaTh tarafından 27 Eylül 2005 05:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bathory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 /shy sorath. /flirt merel =)[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sleath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ninjalara ölüm, iyi yapmişlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 4.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
samaella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Sakin olun biraz yahu. Acayip bir mevzu yüzünden kustunuz ortaya ne varsa. Konu Guner'in yaptığı yanlış davranışa yapılan tepkiler. İlk olarak oyunu bıraktığınıza üzüldüm. Sağlam kalmanız gerekirdi. Kimi zaman saçmalıklar yüzünden bende düşünmüyorum diil ama 48 gün played time ı guild için oynadım onları asla bırakmam. Ama oyunu bıraktıktan sonra bunların konuşulmasıda saçma. Bu tip davranışları yapmamamız ve bunlardan ders çıkarmamız gerekmekte. Biz türkler birbirimizi affetsekte dünyanın öbür ucundaki adamın bizi anlamasını beklemeyin. Affetmezler onlar. Raid baş ağırması konusunda ise bişi diyemem. Raid yapmadığım adam kalmadı serverda. Oynayış stilleri kötü olan dışında zaten denyo kişilikleri çekemem. Full set ,epic mount var. Keyif için giriyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya arkadaşlar çok abartmşsınız olayı, şurda hepimiz birlikte oynayarak bu noktalara geldik, liderlik veya bulunduğunuz grubun çıkarlarını korumak için yaptığınız şeyleri 5yaşındaki çocuklar yapmıyo, bu sadece bi oyun, şurda olay 2 dakikada iki guild arasındaki kavgaya dönüştü, bırakın bu boş işleri. açıkçası iki guildinde karşısındakini suçlu bulması çok saçma gelio, biri suçludur deildir bu beni alakadar etmez ama olayı buraya taşımanızı saçma buldum.oyun içerisinde anlaşın konuşun olayı bu kadar abartıp büyütmeye gerek yok, daha önceki postlarda yabancıalrın en ufak bişeyi official forumlara taşıdığını sölüodunuz şu anda sizde bi forum ortamına taşıosunuz aranızda olanları. lütfen bu olaya burda bi son nokta koyun iki tarafta sakinleşsin. gereksiz yere ortamın gerilmesine hiç gerek yok. Sorath Edit: /kiss Bathory /hug Bathory /love Bathory =P [signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper [Bu mesaj SoRaTh tarafından 27 Eylül 2005 05:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 /shy sorath. /flirt merel =)[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ninjalara ölüm, iyi yapmişlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar