Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frostwhisper'da bir yanlış yaptık ruhumuzu almadıkları kaldı

muzcu

Öne çıkan mesajlar

ehehe, al işte bitane daha çıktı :D

eminim çok kesişmişizdir ama hatırlayamadım ben seni, neyse sen beni gördüğünde ./moo yap ben anlarım sen olduğunu :)

harbi çok değişik bi duygu oluyo oyunda hırslandığın adamı burda senin gibi bi insan olarak görünce :)
[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

lith hala mı savunuyorum diyorsun. bitsin bu tartışma artık valla, dilimde tüy bitti. tek istediğim yanlış yunluş fikirler edinip soulbounds ninjadır, muzcu da onların baş ninjasıdır olmasın lütfen olaya ön yargı ile yaklaşılmasın[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası amacım olayı büyütmek değil fakat bi olaya açıklık getirmek, fw de türklere yönelik bi ninja yöneltilmesi yapıldığını ben daha hiç görmedim,duymadım;olucağınıda zannetmiyorum. Bence olaydaki en önemli olay sizin guildinizden bi kaç kişinin aynı anda orda olmasından öte gitmemiştir. Fakat gerçekten official forumlarda görünce bu olayı üzüldüm. Şu oyunu eğlenmek için oynuyoruz lütfen kimsenin tadını kaçırabilicek davranışlarda bulunmayın.
Bide söylemek istediğim bi konu var biraz server dışından okuyanlara saçma gelebilir ama sürekli türkleri birleştirmeye çalışmaktan gerçekten oyunun ortamından kopmak üzeresiniz. Herkez bi şekilde kendini geliştirirken siz sadece sabit olan şeyi korumaya çalışıyosunuz. Açıkçası ben isveçlileri sürekli bu tavrı sergilediklerinden dolayı pek sevmiyorum hergün alliance of sweden, knights of sweden,... of sweden, tarzı şeyleri görmekten sıkılıyoken şimdide türk isimli guildler çoğalıyo. ha ben kurmayın demiyorum bunlara karşı değilim fakat if de ah nin önünde /y TURKLER GELİN BİRLEŞELİM, TEK KAN TEK VUCUD OLALIM tarzı şeyler görmekten rahatsız oluyorum. Eğer olayı türklere yönelik bi sorun olmasını engellemek istiyosanız lütfen general chatte ve yell de türkçe konuşmamaya özen gösterelim.

Not:Bu arada kimse alınmasın ve yanlış anlamasın, ben bunun kavgasını birçok yabancıyla da yaptım. Madem bu oyun uluslararası bir seviyeye taşınmış ona ayak uydurmasını bilelim.

Sorath[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoRaTh, 25 Eylül 2005 06:37 tarihinde demiş ki:
Açıkçası amacım olayı büyütmek değil fakat bi olaya açıklık getirmek, fw de türklere yönelik bi ninja yöneltilmesi yapıldığını ben daha hiç görmedim,duymadım;olucağınıda zannetmiyorum. Bence olaydaki en önemli olay sizin guildinizden bi kaç kişinin aynı anda orda olmasından öte gitmemiştir. Fakat gerçekten official forumlarda görünce bu olayı üzüldüm. Şu oyunu eğlenmek için oynuyoruz lütfen kimsenin tadını kaçırabilicek davranışlarda bulunmayın.
Bide söylemek istediğim bi konu var biraz server dışından okuyanlara saçma gelebilir ama sürekli türkleri birleştirmeye çalışmaktan gerçekten oyunun ortamından kopmak üzeresiniz. Herkez bi şekilde kendini geliştirirken siz sadece sabit olan şeyi korumaya çalışıyosunuz. Açıkçası ben isveçlileri sürekli bu tavrı sergilediklerinden dolayı pek sevmiyorum hergün alliance of sweden, knights of sweden,... of sweden, tarzı şeyleri görmekten sıkılıyoken şimdide türk isimli guildler çoğalıyo. ha ben kurmayın demiyorum bunlara karşı değilim fakat if de ah nin önünde /y TURKLER GELİN BİRLEŞELİM, TEK KAN TEK VUCUD OLALIM tarzı şeyler görmekten rahatsız oluyorum. Eğer olayı türklere yönelik bi sorun olmasını engellemek istiyosanız lütfen general chatte ve yell de türkçe konuşmamaya özen gösterelim.

Not:Bu arada kimse alınmasın ve yanlış anlamasın, ben bunun kavgasını birçok yabancıyla da yaptım. Madem bu oyun uluslararası bir seviyeye taşınmış ona ayak uydurmasını bilelim.

Sorath

Hepsine tanığım.Sorath şu andaki Durumu çok güzel açıklamış.IF'de bağırıp Birleşin demekle Guild kurulmaz.Bizim bunlara başından beri soğuk bakmamızın nedeni de bunlardır.

Ha, biz(The Pantheon) neden international değiliz?Olabilirdi, ama başından beri bunu gerektirecek bir altyapı problemimiz yok, ve üyelerimiz MC,Onyxia gibi şeylerin Türklerce tek başlarına da yapılabileceğini göstermek istiyor.(Yapana lafım yok, FW'den bahsediyorum)Her gün 2-3 yabancı guildime girmek istiyor, zaten istesek de oluruz, ki bu benim elimde bir kart olarak zaten durmakta.

Sözkonusu kişilerin tüm yönetimimin(ki dayanamayanlar ya ayrıldı, ya da oyunu bıraktı) kafasının resmen etini yediğini de söylemek istiyorum.(Muzcu, bunların içinde değilsin, sen bakma bunlara :))

Oyunda Türkler kendi kendilerine yıpratıcı unsurlar bulmak konusunda cidden çok meziyetli.Şu Ninja olayı döndü dolaştı dün beni buldu.Sözkonusu Mağdur olan kişi Dün EP'de Level 60 Elite(Duskwing'di sanırım) kesmek istedi ve LFG yaptı, ben gelirim dedim, ama hiç ses çıkmadı.Belki de artık önyargılı bir oyuncu karşımızda.Bilmiyorum, ve bu tip şeyler de beni deli eder.Çünkü her ne kadar birbirimize benzesekte SB'nin yaptığı hareketler bizi de etkiliyor.

Bir de birleşme diyorsunuz? Neden? Sonra Grup mu bulamayalım?

Not:Konu dışına çıkıp girdim ama sonuçta bu belli bir grub'a yöneltilmiş bir yazı.Olayla ilgili olmayan ve SB'de bulunanlar lütfen üstüne alınmasın.

Eéroverian

[Bu mesaj Eeroverian tarafından 25 Eylül 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe o dungeon a bende çağırılmıştım ama uykum gelmişti yattım. Belki orada düzeltebilirdim olayı. Bir defa da Bahadır ın başına gelmişti bu olay. IF de ninja diye bağırmışlardı boktan bi item yüzünden. Ben anlattım elemanlara.

Sağlık olsun ne diyeyim. Ama o arkadaşın anti türk olduğunu zanetmiyom. Oyunda bulayım bi ifadesini alayım bakayım:) Eclipseymiş hıh, yerim uleyn eclipsenizi.

Sorath öptüm canım :P

Not: Bu arada kestiğim türk arkadaşlar varsa affola :P

[Bu mesaj samaella tarafından 25 Eylül 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır burda o "kestim/kesildim" muhabbetini yanlış anlamışsın kardeş sen.. oyun içinde o hırsla birbirine dalan kişilerin butür dost bir ortamda biraraya gelmesini dile getirdik..

yani "nası kestim bab seni, ehahahe" diye bişi denmedi..şahsen ben oyun içerisinde "aha alyans, dur aliim şunu aşaa" diye PvP yaptığım insanları burda görüp tanışınca seviniyorum..senin gibi etten kemikten olduğunu görünce, düşüncelerini paylaşıp bide üstüne "nasıl kesiştik ama dimi :) " muhabbeti atınca ayrı bir havaya giriyosun..

dağıttık konuyu; kaçalım..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

eeroverian teşekkür ederim beni dahil etmediğin için zaten beni de en çok üzen o oluyor, resmi forumda da burda da sanki suçlu ben mişim gibi bişi var yani ben demişim de guner yapmış veya guner raiddeyken yanıdna 2-3 tane daha soulbounds varmış da ondan olmuş felan

neyse bu konunun rengi değişti, olay gunerin yaptığı ninjalığı aştı, milletin hıncını sinirini kustuğu bir yer oldu :(

1. guner soulboundsun kurucusu değil
2. elmatador guildi kurarken bir potansiyel gördü ve bu nedenle kurdu zaten amaç da bütün türkleri birleştirmek değil, kendi aramızda birleşip işte tanıdıklar felan ilk gelenler felan falan böle mcsidir onyxiasıdır felan yapmak için açtı ki ben zaten dungeona girmem ama çaarıldımı yardım etmeyi severim her neyse.
3. bu forumda şimdi gidip birbirimizin yanlışlarını felan meydana söylemek ne kadar doğru, guner ninjalık yaptı gitti şu an wow dünyasında guner diye bi ninja yok ve konunun kapanmış olması lazım ama hala suçlamalar ve iddialarda bulunulcaksa bunun yeri burası değil, açarsınız başka bir başlık orda ben de konuşurum hepimiz konuşuruz o ayrı mevzu ama GENELLEME CAN YAKAR yani bi kimse bişi yapıyor diye bir topluluk bundan sorumlu tutulamaz alakası olmadığı halde.

her neyse bu konu kapansın istiyorum valla tadım tuzum kaçtı. beni tanıyan bilir yani bu kadar söliyprum ben suçlanıyorsam orda bir yanlış vardır.

guild kavgaları :) konusuna gelecek olursam beni gene bilen bilir, benim amacım bir karma guild kurmak ve oyunun bırakana kadar ki bu oyunun bırakmayı düşünmüyorum, bu da son oynadığım oyun olacak (sanırım evlenene kadar oynarım, bir de hanım oyun sever çıkarsa veya şimdikine sevdirebilirsek oyunu :)) 7 seneden fazla oynarım. Bu nedenle de zaten türk guildi düşüncem yoktu, kızıl elmanın çeyreği türktü ve sitesini de ingilizce yapmıştım. herşeyi ingilizce konuşurduk.

beni üzen başka birşey de şimdi ne olcak konusu. gördünüz ben resmi forumlarda çözüm arayışındaydım yani savunma olayı değildi, ki buna rağmen herkes olumsuz yazılardan ziyade saldırgan yazılar yazdı o nedenle çok üzgünüm şuanda ve ne yapsam da kimseye laf gelmese diye düşünüyorum yani o forumlara ne yazdıysam kimsenin kara listeye girmemesi için yazdım, ama hala muzcu şöle yanlış felan gibi düşüncesi olanları kınıyorum ve bu düşüncelerini sölemeyip de arkadan iş çevirmelerine de çok üzülücem. eeroverian sorath rre dahil değiller yani onlar burda rahatsızlıklarını dile getirdiler ben de sanırım gerekli açıklamayı yaptım hala bi sorun varsa gene açıklama yapmaya hazırım ki görüyorsunuz gene suçlu güner ama ben ilgileniyorum ve bunun gibi bir suçlama eevorian, elmatador, rre, jaymz, imam, karton vs. 10larca adamın hangisine gelse gene ben o kimse için burda ve resmi forumda dil dökerim. bunun da kıymetini bilmeyene teessüf ederim...

edit: bir de şu var ki burası "ahlak" konularının tartışılacağı, insanların kalitelerinin ölçüleceği yer değil. yani insanların ahlak ve kültürleri hakkında yorum yapmak burda ne bana ne de kimseye düşer.

rre :) serverdekileri de savunma abi be, 6 ay olcak nerdeyse servera başlayalı bizim server hala low hala beta tadında gerçi son 1 ayda baya bi gelişme oldu ama ben hele o resmi forumlardan sonra iyice kanaat getirdim serverda özellikle ally tarafında "çocuklar" var çok. zaten dungeonları sinir harbi içinde aman şöle yapma aman böle yapma şunu yaptın bunu yaptın salak ahmak işte nooob felan baarışmaları yüzünden bıraktım, ab'de de herkes dio şöle defens yapın şurayı tutun felan 2 tane player kafalarına göre bs'yi basmış 3 kişi ordan farma gitmiş, farmdaki evden 4 kişi çıkıp bunları kesiyor felan yani ne diyim :)

edit: ya bir de şu şurda lamerce konuştu, şu şurda item için bizi sattı, şu yüz üstü bıraktı gitti, şu şöle yaptı şu böle yaptı gibisinden lafları sölemesek daha iyi olmaz mı. çünkü benim de başıma çok geldi böle olaylar şimdi ben burda liste mi yapayım bana kötülük yapanları.

[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage

[Bu mesaj muzcu tarafından 25 Eylül 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj muzcu tarafından 25 Eylül 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Muzcu kusura bakma bütün herşeyle sen ilgilendiğin için herşeye sen açıklama getirdiğin senin üzerine gelmiş gibi görünüyoreuz şu anda fakat olayın seninle alakası olmadığını sende biliosun, gerçekten FW de saçma şeyler olmaya başladı burda herkezin korumaya çalıştığı şu andaki durumdur. Gerçekten bende fw de yıpranmaya başladım ve raidlerin olduğu zaman dışında pek oyuna girmek istemiyorum gerçektende ally tarafında çok mantıksız adam var, olay böle olunca birden içimdekileri kusayım dedim en azından bizleri ilgilendiren kısımı.
FW yi sev, ortamı koru. =P
Sorath

ps. /kiss samaella[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

/kiss samaella +1

sorath senin o yıpramışlığını çok iyi hissedebiliyorum :) ki ben bunu nisan ayından beri yaşıyorum :)

neyse zaten muhim olan resmi forumlarda olayı düzeltmek ki kimseye laf gelmesin, gelenlere de bir daha gelmesin. yoksa beni zaten ilgilendirmiyor ben bgciyim sadece. bgde takıldığım için de beni etkilemez. yine de sağduyun için teşekkürler sorath[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

Yaş ve tavır konusu öyle evet. Çoğunluk 15 yaş civarı "wtfpown kids". Ama ben alliance'a başladığım ilk gün bunları bilerek başladım , birçok abuk olayla karşılaştık ben ve benimle başlayan 3 arkadaşımla(ehlena , yolena , kallee). Solid'i kurmamızdaki amaç buydu , izole bir oyun anlayışı. Farkettiyseniz realm forumlarında ve ortamda Solid guildinin neler yaptığı , nerede olduğu bilinmez , hatta çoğu zaman adı bile geçmez , nedeni ise guild içi başarı ve gelişmeleri dışıraya abartı biçimde yansıtmak hoş karşılamıyoruz ve bunu ileriye götüreni guildten atmakla bitiriyoruz , çok merak edenler için arada web sayfamıza göz gezdirip gelişmeleri görüyor. Size tavsiyem benzeri bir anlayışı olan ama internasyonel bir guilde girmeniz veya böyle bir guild kurmanız , sonuçta ben çok mutluyum FW den ve wowdan , yaklaşık 3 aydır hiçbir random raide girmedim , başım ağrımadı. İyi şanslar :)
Odinn , FW

[Bu mesaj Dalamar tarafından 25 Eylül 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dalamar ah ben de öle internasyonal guild olayına girdim ve ilerletmek istiyordum ama benim becerebilceğim bişi değil çünkü vaktim yok.
neyse şimdi hayırlısı ile bg kasanların olduğu bi sağlam guilde gitcem. bu saatten sonra da artık kafam kaldırmaz hiç bişiyi sanırım. off be dicem :) siz yönetin ben takılcam ağrısız sızısız :)
bu arada harbiden solidi adı geçmiyor forumda felan pek ve ben de o dediğin isimleri ilk defa duydum :) bu da premade guild olsa gerek :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

Ohoo nebula gıbı olmus FW... 5 level nasıl dusurulurkı? in game olay, adam master looter yapsaymıs son boss ta. shaman setını rollay cok hunter gordum,bıde adam kendı class setım dıye kendini yarıyor... bi valor set ın tartısması bıule olmamalı. allahın abidik gubidik mavi itemi.[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur
Sosyal ağlarda paylaş

Bide şöyle bi olay var horde tarafında plate giyen sadece warrior var. Ally tarafında ise pala ve warrior var. Valor set int vermez bu sebebden varrior seti olarakta bilinir ama int i fazla bi paladine int lazım değilse ve valor set tam ona göre ise ne yapıcak yani? Valor set lazım ama rolleyemiyosun rollersen ninja oluyosun sizcede normal mi bu durum ? Gm bile bu olaya ninjalık demediği halde playerlarında ninja demesi bana cok saçma geldi...

Sizin fikirlerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

he benimde aklıma o geldi ama zaten karışık bi konu iyice bulandırmayayım diye söylemedim ya..

yani Pala belki str istiyo, divine shield'e güvenip int'e yüklenmeyerek dps arttırmak istiyor olamazmı? bende böyle düşünüyorum açıkçası..

Horde tarafında böyle bi dert yok gerçi; plate düştümü herkes warri'ye bakar :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

@ : 15 yaşında herkese laf atmak gibi bir hakkın yok. noob luk yaşla alakalı değildir. Noob olmadan oyun öğrenilmez. Kimse anadan doğma leet değildir. Sen araştırırsın bilirsin , adam araştıracağını bilemez. 15 Yaşındayım. Level 60 karakterim var. 3 günde bir MC 8 boss temizliyoruz. Senin hesabına göre noob olmam gerekiyor. Silver Dawn dayım. Gayet makul arkadaşlıklarım var. Bilmem anladın mı ?[signature][hline]Burning Lagion
Taluntain - Lowbie Warlock
Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eladuin, 25 Eylül 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
@ : 15 yaşında herkese laf atmak gibi bir hakkın yok. noob luk yaşla alakalı değildir. Noob olmadan oyun öğrenilmez. Kimse anadan doğma leet değildir. Sen araştırırsın bilirsin , adam araştıracağını bilemez. 15 Yaşındayım. Level 60 karakterim var. 3 günde bir MC 8 boss temizliyoruz. Senin hesabına göre noob olmam gerekiyor. Silver Dawn dayım. Gayet makul arkadaşlıklarım var. Bilmem anladın mı ?

Genelleme kurbanı olmayalım lütfen : ).

Benim guild'imde de 15 yaşında oldukça makul - ki bende 17 yaşındayım birşey değiştirmiyor yani - düşünebilen insanlar var.Ben FW'de 30 yaşında ama 5 yaşında gibi davranan çok adam gördüm.Yani Genelleme yapmayın, yapanların da kurbanı olmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

eladuin, sakin abi. ne diyim 30 yaşında nooblar mı diyim :) biraz önyargısız bakarsan 12-13 yaştan kastımı anlarsın, zaten bu adamların dungeon ve pvp kabiliyetlerine de laf etmedim. lütfen kompleksli olmayalım :) üstüne alınmazsın biter :) ehhe tek tek şimdi isim mi vereyim öle genelleme yaptım ehhehe[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

Slm beyler
Once su nınjalık mevzuna acıklık getırmek ıstegındeyım. Valor setnın sadece warrıor setı oldugu kalıplasmıs bı dusuncedır adam gıdıp rogue set ıtem ına zar atmamıs sonucta harbıden gıyıp kullanabılecegı bı ıteme zar atımıs bu kadar ustune gelmeye sahsen bı anlam verememkteyım...
Ikıncı olarak acıkcası buraya herkesın nınjalık yapılmaması gerektıgı , delıkanlı ve durust olmak gerektıgı hakkında bı yazı yazmaya hakkı vardır belkı ama bunu yazması gereken en son kısı , ben turklerı bırlestırmek adına 3 buyuk turk guıldı olan kızıl elma janiesserıes ve pantheonu bırlestırelım ben manevı bı kurucu olayım sızlerde gelın 3 unuz(Muzcu , Melhem , Eéroverian ) bu bırlıgı kontrol edın , tarzındakı fıkrıme evet cok mantıklı hatta guıldın ısmı "titans" olsun bızde katılırız deyıp ( kı ben bu ısmıde denemıstım soulbounds ısmınden once ama sanırsam bu ısım baska bı guılde yada oyunla alakalı bı terım oldugundan sıstem tarafından kabul edılmedı) guıldı kurduktan sonra guıld bırlesmeyı ıstemıyo dıyıp (kı ben bunuda sormustum bunu o bana benım dedıgım olur benı kırmaz guılddekıler demıstı) resmen satıs koyan pantheon un gm lık sıfatını tasıyan Eéroverıan ın durustluk adına yazacagı tek bır kelam yoktur buraya..
Son olarak da sunu paylasmak ısterım sızlerle WoW hayatımın en buyuk 2 hatası olmustur bırıncısı oyunu cok cıddıye alıp ıtem yuzunden unıversıtede sınıf arkadasım olan sorath la kavga etmem( kı daha sonra ben bunun bı oyun oldugunu hatırlayınce duzeldı aramız) ıkıncısı oyunun mantıgına sorath ında dedıgı gıbı aykırı bı sey yaparak uluslararası boyutta kaynasmayı gerektıren bı oyunu turklere endekslemek oldu bu konuda oddın kardesıme de sonsuz saygımı sunuyorum cunku gercekten ten oyunun mantıgını daha onceden anlayıp oyunun zevkını surmeyı ve ınsanlara surdurmeyı ıı bılmıstır...

Not : Burda bı valor set ıtem ına (kı nınjalık olduguna kesınlıkle ınanmıyorum adamın ıhtıyacı varmıs almıs ) zar atan bı paladıne kendı mılletınden ınsanları bıle ona wow forumlarında destek cıkmak yerıne bu kadar agır kelamlarla elestırebılıyolarsa cıddı manada ben hayatınızda gorebılecegınız en buyuk noob um cunku bole yapan ınsanları bırlestırmeye kalktım. ozur dılerım ama bu son cumlede bu foruma guner ı kotuleme hakkında yazı yazan herkesın ustune alması gereken bı anlam vardır.

Bana destek olan herkese tesekkurlerı bı borc bılırım hepınız kalın sagılıcakla belkı bazılarınız cok sevınecek ama ben uzulecek olanlardan ozur dılıyorum ve kendı esseklılerım(turklerı bırlestırme cabası) yuzunden bı ısgenceye cevırdıgım WoW u bırakıyorum . Bundan sonra benı oyunda goremıceksınız.

Hepınıze son tavsıyem oyunun zevkını cıkarın yabancılar la ya da Turklerle hıc fark etmez ınsan olsun yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Alkış....
sanmayın ki elmatadorun şaklabanı olduğumdan alkışlıyorum.
ben de zaten guild yönetiminde bulunmak istemiyordum, kendim için değil böle bir istek olduğu ve başkalarının da istediği için oyun bozanlık yapmamak ve artık derslerim başladığından guildime hizmet veremeyeceğim ve onların oynunu iyi bir guildde devam ettirmesi için elmatadorun organizasyonluğunu yaptığı soulboundsa girdim/girdik. olan oldu, guild kurulmasını isteyenlerin çoğu oyunu bıraktı bir kısmı çıktı gitti, bir kısmı hiç gelmedi. felan falan.

benim eski guildden adam çekenler oldu, baskı yapanlar oldu, ben hiçbir zaman kimsenin guildinden adam çekmeye çalışmadım, buna yabancı türk herkes dahil ben insana bakarım, çok şükür ingilizce de anlaşabiliyorum ve bunu tercih ederim. o nedenle umarım kimsenin kafasında "saldırgan" bir gm imajım yoktur.

herşey oldu bitti. artık bu konu kapansın herkes dost olsun, arada düşmanlıklar yaşanmasın artık. pentheon tek türk guild kaldı, diğerlerini sallayın. eeroverian bunu seni kötülemek için sölemiyorum ama meydan sen de kimseyi yalnız bırakma derim, mc yapmana yetecek kadar adam var ortalıkda türk ve gerçekten kaliteli insanlar bol.

bu konu kapansın artık ben dha bu konuda cevap yazmıcam muhtemelen beni her zamanki gibi bg dışında görmiceksiniz. hepiniz beni f.listine alıp soru vs. her konuda bişiler konuşabilr. kimseye önyargı ile yaklaşmam vs.

hepinize başarılar. inşallah pvpciler gm, pveciler onyxia slayer :) olur.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

Elmatadorun wow u bırakmasına çok üzüldüm gerçekten. Çünki gerçekten çok iyi birisi. Frp de oyuncular 2 ye ayrılır bilirsiniz biri power player, 2 incisi rp player.

Power gamer : Oyunu sadece onu bunu kesmek en güçlü olmak için gerektiğinde arkadaşını hatta guildini satan kişidir.

Bu kişileri guildinizde pek tutamassınız çünki bağlı değillerdir sizi en ihtiyac duyduğunuzda satabilirler. Bu lafım pantheom için Soulbounds dan bi cok kişi çektiniz duyduğum kadarıyla onu vericem bunu vericem tarzında.. Bu konuyu çok açmak istemiyorum ama bu player kaybı inanınki bizi yaralamıyor hatta daha sevindiriyor. Sepetteki çürük elmaları atmassa hepsini çürütür...

Rp Gamer : Oyunun role playingini bilen kişidir. Oyunu item içi değil arkadaşlık ve dayanısma için oynayan kişidir çünki ally dayanısmadır insanların minastritte birlşip saurona direndikleri gibi bir birine güvenmeleridir. Bu yüzden biz soulbounds olarak bu yolu izliyoruz.

1 dost 1000 artifack dan daha iyidir.[signature][hline]Dünyamızın ve ruhunuzun kararmaması için aydınlık, dürüstlük ve adalet için... Işık Koruyucusu

Guner lvl 60 Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla ilgili tanidigim kisme yok. Oncelikle Valor ve Lf icin sunu soylemek istiyorum. Bir paladin tabi ki Valor giyebilir hatta retri paladinlerin valor giymesi lf giymesinden cok daha mantiklidir. Ama grupta bir warrior varken bir paladinin valora roll atmasi paladin etigi acisindan bence dogru degildir.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

valor set items ----> 1. warrior, 2. paladin
LF set items ----> 1. paladin, 2. warrior

iki class inda bu setlerde öncelik sıralaması vardır, warrior yoksa gurupda yada warrior need cekmezse paladin alabilir.
warrior bir valor a roll atiyorsa paladin atamaz.

eger bu kadar bariz önceliklere bile uymazlarsa clother olan mage, priest ve warlock claslari set itemlari için birbirine girer.

set itemlari kimin alacagini belirleyen set bonuslaridir ve onlar bi class a özeldir.

zaten epic set itemlarda direk class a ozel yaparak bu geyik tartismalari ortadan kaldirdilar kurtulduk.[signature][hline]Forme 60 lvl Human Paladin SEVEN
Lokman 60 lvl Elf Priest Pain Train
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...