Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eger bu hata deilse oyun THE END


Warum

Öne çıkan mesajlar

Ben 6 ay lvl up siz aposa vurmadan o itemleri kasmisdim..Ne diim oyun bitii benim icin kirdigim üzdügüm herkesden özür diliorum..ve bir tavsiye kesinlikle alin teriyle bile Nychris gibi 00000 gibi olmya kalkmayin ben nerdeyse öleydim item ve maddi oalrak..Burdan herkese kolaylik diliorum Bu oyun burda bitii..!


6 ay sonra aralarina döndügüm tüm patriot clanina da elveda diorum..!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam orda +1 iitemler cok var die bana ban atmis..Bunu herkes bilir zamaninda Blue cheastlerin oldugu zaman tanesi 100m e bi sürü blue cheast satildi..ve onlardan 6 ay pazarda kaldigim icin bi sürü almisdim..ve ordan cikan itemlerin tanesi 999m den gidiordu ve sattiklarimla gene aldim..ordaki tüm +1 itemler ordan gelme..Bilen bilir 999m den darkvane,ronstaf bi sürü sey satiliiodu..neyse oyun burda bittii..Hayatimda 1 kes bile ne noob carla ne gercek carla dupe denemedim yapmadim bile..

Selametle Kalin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Dupeci Genç 1][/spo]
[spo2=Dupeci genç 2][/spo]
[spo3=Dupeci Genç 3][/spo]
[spo4=Dupeci Genç 4][/spo]
[spo5=DUPECİ GENCİN SONU][/spo]

O Yüzden dupe yapmıyoruz,yapanları uyarıyoruz sonra böle poposuna don bile bulamaz kalır öle cascavlak ortada[signature][hline][Bir Hilal Uğruna Ya Rab Ne Güneşler Batıyor] Beyaz Pati

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik i de kisa yollardan suan itibariyle kaldiriorum..Dupe bilmem asla yapmadim..ama tek sucum ticarete kafamin cok ii acslismasidir..istesem suanda 1 ayda gene ole olurum bana 20gb verin 1 ay sonra 100gb yapim cok zor deil benim icin..ama artik gerek yok ya ben bi oyunda 1 numara olurum yada o oyunu aynamam..6 ay 1 numara olmak icin kasdim..raaht birakmadilar..

jeuskanne ve galroy abi iii bakin kendinize..


Tüm paticik sakinleride ii baksin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi..bak bu kadar acik sölüorum..Dupe yapan serefsiz olu serefsizdir bakin size en son yaptigim dünkü satisi anlatayimda..nasi para kasdigimi biri görsün..oneknigtstand clanindan birisinden orcmage den gercek carla ib+8 aldim..20gb
ve posion basdim etti +8 80..ve onu KmKmye 2 gb+ib+8 80 verekek jkarsiliginda elf belt ve mirage+8 80 aldim..

elfbelt=20gb Khan_jar satildi
mriage+880=16gb kafana_göreye satildi

net kar 14 gb...bi günde bi satisda..

dedigiim gibi 1 ayda cok rahat 100 150 goldbar kasarim..ama uykusuz kalcagim günlere ve kasdikdan sonra gene silincek itemlerime deymez..!Tek sucum dedigim gibi ticaretten ii anlamam..!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bırak kardeş en iyisini etmişsin uğraşmaya değmez knight online hele uskoda yazık 60+ char yapmışınız o kadar ticaret para kasmışınız gelmişler silerler ömrümde 1 gb görmedim ama değerini bilirim bu sadece sizin için değil 1m si yok olan adam içinde geçerli emeğinizi siliyorlar yazık uğraşmayın kardeşler daha iyi oyunlar var uğraşmayın...paranızla rezil olmayın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

char var ıstersen gel ıtem da yapalım ona yeterkı iste ama illa bırakıcam dıyosan ona bısey dıyemem. dupecı olmadııgnı zaten bılıyoruz. bızden daha ıı 3 e alıp 5 e satma ısını yapan nadır kısılerdendın areste.uzuldum senın adına . sıkma canını, oynamak ıstıyosan yardımcı oluruz herzaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...