amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 nedense kimse beyenmez ama ben o danslara şarkılara ,oğlan kızı tap öpecekken kızın bir tavşan gibi kaçmasına, amerikan özentisi aksyonlarına, durup duruken çirkin adamlardan oluşan dans topluluğunu ortaya atılıp 40 kişik grupla senkronize biçimde dans etmesine, sonra bir anda kızla oğlanın kendilerini dağda birbirlerini kovalarken bulmasına....bayılıyorum[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 nefret ediyorum, hayatta izleyemem bollywood filmi.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bencede boolywood filmeri güzel geğil yasasın yesil cam :)) en azından tarihi savas filmlerimizde teknoloji de var[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kendine hasbi güzelli var tabi. bi önceki hindistan hükümeti filmlerde kadınların oynaması yasaklıycaktı nerdeyse (o filmleri o kadınlar yaratıyo zaten heh)[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Niye ki? Siz gülüyorsunuz ama çok tatlı dans ediyorlar, çok da güzel sesleri var ister erkek olsun ister kız... Ama anlıyorum tabi, bir Türk filminde aniden ortaya bir halay ekibi atlasa, o da komik olurdu :D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben sevmiyorum hiç!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 banada çok itici geliyor. o filmlerin atmosferi yaramıyor bana... sesler mahvediyor ortalığı zaten :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 valla seviyorum hatta okul bitince de (radyo-tv-sinema okuom) bööle hint filmleri üzerine uzmanlaşmak istiyorum[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar