Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Grudge, 17 July 2003 18:43 tarihinde demiş ki: absolut: misal yapmaması gereken biyere pislediğinde ona pisliği gösterip kızdığınızda ve bunu bikaç kere tekrarlayınca anlıyo çişini tutmasını gerektiğini biyerden sonra. bişeyleri kırıp döktüğünde de aynı şekilde. ama evden kaçan köpeği dövmek yanlış yani tamamen ...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Eğer hayvan pisliğine bakıpda hımmm ben bunu yaptığım için beni dövüyor bu adam diyebilseydi şu an dünyayı yöneten bizler olmayabilirdik. Bunu düşünebiliyorsa etki tepkiden dolayı harşeyi yapabilmesi lazım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 geçen tvde gördüm japonlar kedilerin miyavlamasını böyle çevirmişler hayvanın ne dediğini falan çözmüşler şimdi köpek için onu bekliyorum ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 lol[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 şşt ayıp oluyor ama dalga geçmeyelim onlarda canlı :-p panter emelmiydi kadının adı gel gör bak :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Şimdi gaste ile döversen hayvan gaste düşmanı olucak bu sefer evde sen okumak için gasteye elini uzattığında yokolucak bence boxerla dövün hem iç çamaşırlarınızdanda uzak durur:-P[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben o yaladığı eli ilk gördüğümde ayak sandım :D[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 len bence cok korkutucu gorunuo gozlerın etrafındakı siyah yerle[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ya ilginç yanı gazeteyi seviyor oynuyor yani dövsem herhalde hoşuna gider ama şöyle yanağına dokununca hafiften susuyor ondan korkuyor ona alıştı :) kusura bakmayın giremediğim için yeniden upluyorum...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Kopek konusunda en iyi seçimi yapip sibarya kurty almişsin supersin benim de kopeğim var su an yanimda uyuyor arada elimi uzatim seviyorum bu duyguyu sende 2 sene sonra fln taticaksin eve geldeğinde seni cosku ile karşiliyacak bir arkadaşin morelin bozuldugunda dert yanaciğin bir efkar dostun olacak :)[hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 saol :) evet doğru söylüyorsun.. ne demişler: "İnsanın En İyi Dostu Köpektir"[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar