thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ehe badi i$te acayip vurgulu soolerken "ba" kismi boole bi acayip cikiyo agzindan vurgu bakiminden BAdi gibi :p Bence haywan adini oorenmeden yeni gusel ve yaratici bi isim bulda rezil olmasin di$i kopeciklere :D[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hakkaten de badi warıd türk filmi zuaha uzyalıydı[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 şirinmişte ismini türklerin çektiği E.T. filminden özenerek mi koydun? bu arada yeni okudum yukarıdaki mesajları :P [hline] [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 14 July 2003 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Cok sırın orc, hayırlı olsun.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Hadi Badi gel olm (: Allah bilir adında Ali dir (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: MrMedia, 14 July 2003 14:04 tarihinde demiş ki: Hadi Badi gel olm (: Allah bilir adında Ali dir (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti ahah ali degil badi :D[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hyr olm (: Şu filmdeki badinin sahibi olan Çocuğun Adı Ali (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: MrMedia, 14 July 2003 14:12 tarihinde demiş ki: hyr olm (: Şu filmdeki badinin sahibi olan Çocuğun Adı Ali (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti ha lol :D[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Badi şu korkunca fosuran, lokum yiyen, süfer ötesi gerzek olup hurda arabasi ile uçan eleman mı ? *lol*[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming.
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hayırlı olsun orc lord:) bayılırım husky lere hele böle kötü kötü bakan bi surata sahiplerse:) ama bu yaz vakti çok sıcaklar hayvancaaz işallah klimanız vardır[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy yerim onu ben :)) dur daha ilerde kolların façalı görünümü alcak dişleri kaşıncak :)[hline]Böeeeeeee
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 birkan die bir arkdaasim war bu kadar benziyen ayni boyda 2 yasinda olan 2 tane ayni kopek gormedim :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: ConspiratoR, 14 July 2003 18:04 tarihinde demiş ki: aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy yerim onu ben :)) dur daha ilerde kolların façalı görünümü alcak dişleri kaşıncak :)[hline]Böeeeeeee 2 tane faça izi var koluma ama dişi kaşındı mı diye yaptı bilmiyorum :)[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. + ama çok seviyorum sol kolumda olanı çizgi halinde, byk değil ama bana daima onu hatıraltıyor ve kalıcı 4 senedir o yara var, hoşuma gidiyor ondan kalıcı bir hatıra gibi geliyor :):) [Bu mesaj -overdose- tarafından 15 July 2003 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 isminde ne varmış be :) küçükken bir oyuncak köpeğim vardı ismi öyleydi oradan esinlenerek koydum.. şuanda çok sakin falan.. bu has husky bazıları tr da doğuyor yani neyse bunu ben sanıyorum parasız geldi babam ayarlamış ama normalde 200 dolar civarı bone istiyorsan kahverengi 4 aylık bir husky yavrusu varmış fiyatını bilmiyorum araştırabilirim?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ben canadaya gidip ordan bawula doldurucam yawruları getirecem :p lazım hakkaten öyle yapmak ehhe.. tüylerini yazın traş falan ettirin onun[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hmm sormam lazım yarın sorarım ancak 4 aylıkta benimkinin biraz büyüğü olsa olsa 2 katı falandır sorayım bi :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ben de seneye alıcam dayanın :p ben de husky almayı düşünüorum yıllardır ama bizimkiler husky istemio daha war düşünücem..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 15 July 2003 03:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 valla bende pek düşünmüyordum ama kısmet ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ne kısmeti ehhe zorla mı aldırdılar :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 çok şrin umarım balıklar gibi olmaz sonu![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yok ya zorla değilde babamın yanında çalışan herif kızları tavlamak için aldırdı diyebilirz ancak tipini falan seviyordum :) şşt ayıp oluyor olmaz olmaz! merak etmeyin canım..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 seviyosan olmaz balıklar a svgi gösteemediğin için biraz.. nasıl desem.. bitki bakmak gibi... ama kpek iyidir.. sakın şımartma deim hayvan gibi olur kucağına atlar görürsüün evin tavanı tersten :D[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 çok sevimli bir köpekmiş, iyi geçinirsiniz inşallah. :)[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Zegna, 15 July 2003 10:14 tarihinde demiş ki: heuhe super alet hayırlı olsun :)[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc muha patinaj modu olmak & alet lafı rullz :p
Öne çıkan mesajlar