DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 herkes 1.83 ya?? çok standart buldum kendimi 1.82 dicem artık kendime[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 @doruk:hehe:) 1.80 de erkeksen:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 oha bi senede 25 cm mi öyle uzasam 2.20 fln olurum :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kısa boylu bayanlar çok sempatik olur demişiniz.. unutmayın ki dwarf hanımları (karı kelimsei tanımı daha ii koyuyo gerçi) da kısa, ama ne yazıkki sakalınız olduktan sonra sempatik olamassınız.. dwarfa benzemeyen bir kullanıcıda surekli dunyanın en dertli insanı olduğuna dair topicler açıp ilgi çekmek istemez.. geçmiş olsun black.. Dipnot: YETER ARTIK FORUMA Bİ KEREDE DERTSİZ VE YAZMADIĞIN TOPİC AÇ GHAAShfasdhaısdh *!Manyamıştır*[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 minyon daha iyi boşver, paticik seni![signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yok be sempatikler aslında..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sen kendine diyosan 1.90 olup 110 kilo olmayı dene böle çam yarması modunda :D bi ben bilirim bide ben bilirim yani çam yarması modunu :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Aklıma Penth in lafı geldi.1.90 boyunda kız ya Trolldur ya Tauren(Tauren salladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: _black_angel_, 24 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki: cüce nickli insan beni anlayabilir gibime geldi.. yaşıtım mı demişim...:D hiç farkına varmadım....:) [Bu mesaj _black_angel_ tarafından 24 Eylül 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] said: dory, 24 Eylül 2005 22:05 tarihinde demiş ki: cuce nickli insan, sen anlayınca bize de anlat tamam mı Valla anliyacak bi durum yok, işte kısaymış kız bu kadar yanı, ben biraz uzun kacıyorum nicke göre benim ruhum kısa. Şimdi sen hem kısasın hem bunu dert ediyosun tamammı, diyiceksin millete böle uzun uzun kavak gibi olucak onlar "ben kısayım" onlarda diyicekki "eeeee?" ne olucak sen hem bodur hemde gereksiz alakasız şeyleri kafana takan bişi olcuaksın olma emi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ya Aga Boswer Taqma Kafana Ben Uzunumda N'oluyo 186 boyum war lise 1 e gidiyom sıraya giriyorum bi CamYarması Ben Dana Gibi Sırıtıyom Bole Sırada Durmayi Hic Sevmiyom Bu Yusden Kısa BoylulugunDA AvantajlarıWardır BizimSınıfta Kısa Boylu Cocuk War Kızlar Hep Kucagına Alıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1.70 boyundayım kilom 60 orantılı bir vücudum var. yaşım 16 liseli bir çıtırım. ponpon kızıyım okulumuzun. vücut ölçülerimide vereyim herkes coşsun 85-52-80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Resimde yollasaydın Bari...[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... (Kara Paticikler Grubu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1.90 80 kiloyum mutluym[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 büyürsün acelen ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1.70 boy 55 kilo yaş : 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 AHAHAH boyun 1.50 mi hahaha :([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 uzamazsın daha taş çatlasa 5 cm uzarsın(tabi başına değişik bişey gelmediği sürece) dert etmeyin yahu böyle şeyleri...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ay baslik cok seker =))[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya ben 1.95 bile olamadim.. 14 yaşinda 1.70 falanken herkes bana 2m olursun diyodu yaa, niye bu kadar ufağım? böhü[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Gerçekten dert etmen gereken bir durum insanların ne dediğine bakma ben yaşadım ve biliyorum. Çok acı çekersin acilen bişiler yapmaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ühühü 91 doğumluyum bende boyum 163 ya kısayım herkes uzun ya niye yaa :(. çocuk 1.85 geziyo sınıfta böehh[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar