Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yahu ben neden bu kadar ufağım yaf...?

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

kısa boylu bayanlar çok sempatik olur demişiniz.. unutmayın ki dwarf hanımları (karı kelimsei tanımı daha ii koyuyo gerçi) da kısa, ama ne yazıkki sakalınız olduktan sonra sempatik olamassınız..
dwarfa benzemeyen bir kullanıcıda surekli dunyanın en dertli insanı olduğuna dair topicler açıp ilgi çekmek istemez..
geçmiş olsun black..

Dipnot: YETER ARTIK FORUMA Bİ KEREDE DERTSİZ VE YAZMADIĞIN TOPİC AÇ GHAAShfasdhaısdh

*!Manyamıştır*[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_black_angel_, 24 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
cüce nickli insan beni anlayabilir gibime geldi..

yaşıtım mı demişim...:D hiç farkına varmadım....:)

[Bu mesaj _black_angel_ tarafından 24 Eylül 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]

said:
dory, 24 Eylül 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
cuce nickli insan, sen anlayınca bize de anlat tamam mı

Valla anliyacak bi durum yok, işte kısaymış kız bu kadar yanı, ben biraz uzun kacıyorum nicke göre benim ruhum kısa.
Şimdi sen hem kısasın hem bunu dert ediyosun tamammı, diyiceksin millete böle uzun uzun kavak gibi olucak onlar "ben kısayım" onlarda diyicekki "eeeee?" ne olucak sen hem bodur hemde gereksiz alakasız şeyleri kafana takan bişi olcuaksın olma emi.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

uzamazsın daha taş çatlasa 5 cm uzarsın(tabi başına değişik bişey gelmediği sürece)
dert etmeyin yahu böyle şeyleri...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki:
yedin benim şeyimi...yemeğimi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...