Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: paparnoz, 24 Eylül 2005 22:34 tarihinde demiş ki: 14 ile 16 yaşları arasındaki kızlarda yaptıım(yalnış anlaşılmasınn) çalışmalarda anladımki kızlar kendilerinden yaşça büyük insanlarla takılmakdan zevk alıyor said: _black_angel_, 24 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki: paparnoz yaşın kaç? 20 lerde mi?... niye çıkma mı teklif edicen? asdsafsaga[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 mueh sen biraz kısasın bende uzunum yaş 15 1.90 boy 72 kilo[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 valla black angel kardes. sut ic derim ben cok cok ictim ama uzayamadım pek fazla sanırım 1.78 falan varımdır ehh o da guzel.kilomda 72 gibi biseydi sanırım yapabildigin kadar spor yap.amuda kalkıp sınav cek mesela basket oyna asıl basket harbici uzarsın.yada zıpla bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ha nickmiş, gercekten özür dilerim, ustleri okumayınca birden, cok pardon *!kendini camdan atmaya hazırlanır*[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Quivalen-soth, 24 Eylül 2005 22:19 tarihinde demiş ki: AAA şaka maka Bugun kaydımın 2. Yılı obareeey tebrikz mi.... !!!!!111bir [signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @Quivalen-soth :tebrikz:[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 benim çevremdeki kızların hepsi 1.30 ila 1.50 arası, hesapda lise son ama orta okula yeni geçmiş sanırsın o boyla. dalga geçmezmiyim? geçerim. birisi x nerde dediğinde ''ups demin bir şeyin üzerine bastım o olmasın'' yada ''pigme'' falan derim. ama bunun bide diğer yüzü var, oda şudur ki: ufaklık kızlara hem yakışıyor bu yaşlarda ( 16 olarak söylüyorum ) , hem sempatik oluyorlar hemde ne biliyim böyle 1.80 boyundakilere kıyasla daha güzel gözüküyorlar :) ama 20 yaşından sonra o boylu birisi çekilmez.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 şaka bi yana black_angel daha yasın ufak takma uzarsın değişirsin daha cok kücüksün herseyin başı daha.. Minyon tipli olabilirsin,bunda kompleks yapılacak birsey yok ki :) *!Geyiği abartıp arkadaşı üzenlere sol eliyle sol yanaklarına bir tokat indirdi.Öyle hızlı vurdu ki,yanaklarında parmaklarının izi kaldı.''Ve bu!'' sağ yanaklarınada şiddetle birer tokat attı.Tırnağıyla açtığı yaralardan etrafa kanlar sıçradı..Soğukkanlılığını yitirmeden karanlığın içersinde kayboldu..*[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 nası yani?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Helcaraxe, 24 Eylül 2005 22:43 tarihinde demiş ki: mueh sen biraz kısasın bende uzunum yaş 15 1.90 boy 72 kilo hehe mert yine boy diyince damladı olaya:D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 muhe sen nerden çıktın :D Temmuz: Kinder suprizden *oghhkk :(*[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Horrible, 24 Eylül 2005 21:57 tarihinde demiş ki: Bi dk itiraz ediorum sen 91 diil misin? sen kaçtın? 93?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bende 14 ken 1.80 dim uzadım sonra uzarsın korkma.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kısa boylularla dalga geçenleri arkadaşla tartışmaya davet ediyorum..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @Pyr0cum cum cum canım benim bi tane abim!!!!11!1!birbir şimdi burda nie satasıosun annam veremedim? 95li olsam ne deişcek cnm!!111!bir 90lıyım ayrıca1!1!1!!!birbir[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @mini horri: yemi$im 90 lı olmanı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 amma çok 90 lı var ya . bknz: ben[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @pyr0 saol jnmsss[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 vay anası 1990:S 1990 da siz daha yeni dogmustunuz ben sigaraya baslamıştım o lanet yaz gecesi.harbi ufakmıssınız bi düsündümde hem yaşınız ufak hem boyunuz ufak ne lan bu!?!cekilin ayak altından[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @Olivies sınıfımın en uzun ikinci kızıyım :) 1.70 :) ezme plzz [signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! [Bu mesaj Horrible tarafından 24 Eylül 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bi zamanlar buranın en ufak patisiydim, ne çabuk büyüdüm ben lan?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @Olivies 90 lıyım 1.90 boy var :D[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bnde 90lıyım ama kısayım :([signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 5-6 sene önce doğmak için neler vermezdim ki.. Ya$ınızın değerini bilin , büyüyünce özleyeceksiniz bu günleri fasa fiso geyikleri yapanlar bilmiyolar ki ne kadar özenti , kompleksi ve $ekilci bir nesil bu 88-92 arası.. Yarısı popülerlik pe$inde , yarısı asiyim , depresifim , sigara içerim , metal dinlerim havasında , kıssadan hisse bi b.k olmaz bu nesilden..[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Voys, 24 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki: bi zamanlar buranın en ufak patisiydim, ne çabuk büyüdüm ben lan? buyudun ama bır yanın hala ufak. p.s:anladın sen.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar